Gobegi dussede alttan bagla dedi ondan oluyor sanirim bir de acinca da degisirken bi cis yapiyor heryer ciskaka daha tasmadi ama tam degisiyorum bi daha yapiyor hadi tekrar degistir boyle geciyor Allah saglik versin kulak memesini elliyorum uyansin emsin diye ama simdi acildi biraz daha sarilik cok yuksekse uyanmiyor ne yaparsan

Bana doktorum suyundan ziyade kendisini ye dedi

Allah analı babalı büyütsün.

Canım hareketlerini takip et azalma hissedersen acile git nst çektir en güvenli en garanti yöntem bu. Doktor 1 haftada için bitecek şekilde risk görse daha erken çağırırdı zaten
Hareketleri çok azaldı zaten makat geliş şuan. Hareketleri duruşundan dolayı az, senle alakası yok dedi doktor, umarım haklıdır. Saf makat geliş pozisyonda. Yarın misafirim gelecekmiş sinir oldum. Karı koca ve iki çocuk. İkram yapmayı düşünmüyorum ama temizlik yapmak lazım, eşimle ptesi yaparız diye anlaşmıştık. Yarın da kalan ütüleri bitirip çantaları kapatacaktım. Sinir oluyorum şu emri vakiyle gelenlere. Hayatımda bir ya da iki kez gördüğüm kuzenleri geliyor eşimin.

Tokluk 140 a kadar normal değil mi zaten? Yani gayet iyi çıkmış diye düşünmüştüm ben 133 ü görünce.
Ben 2. saat ölçtüm 133 çıktı. Daha önce 160 çıktığı da oldu mesela ramazan bayramında sarma ve bir dilim baklava yemiştim 3 gün düzelmedi şekerim. 140 deniyor ama 1. saat mi 2. saat mi bilmiyorum. İki saat sonra 133'se ilk içtiğim an kimbilir kaça çıkmıştır diye korkuyorum.

aynen canım 1. saat 140 altı olmalı doktorumuz da yazmış zaten

Peeeesss karnı burnunda kadına emri vaki gidilir mi ben olsa eşime ya kabul etme eşimin erken doğum riski var yatıyor dedirtirdim ya da tüm temizliği, ikramı, hizmeti sen yap ben yapabilecek durumda değilim derdim. 5. Veya 6. Ayında olsan neyse.

Zaten doğuma az kalmış, doğum sonu gelseydi keşke şimdi hamile hamile insana eziyet

Kizlar ben sacimi düz koyu renge boyamak istiyorum ombreler cok gözüme batiyor..bitkisellerle normal arasinda pekte fark yoktur diye dusunuyorum ama kuaforemi boyatsam kendimmi boyasam karar veremedim son haftalar artik bir sey olmaz diye dusunuyorum

isisxz canım gözünüz aydın çok güzel sağlık sıhhatle kavuşmuşsunuz elhamdulillah
Günleriniz güzel kolay geçsin inşallah
Sıra bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…