Öyle dicem zaten canım telefonda napiyim geliyorlarsa diyebildim o şokla. Zaten bir kez denk gelmiştik adam laubali birine benziyordu. Hiç kalkmayı düşünmüyorum yerimden, temizlik yapıyorsa yapsın eşim, yapmıyorsa kalsın. Valla bugün bi markete gittik geldik ayaklarımın altı ağrıyor. Bayram temizliği beni yamulttu zaten, o zaman gelselerdi neyse. İkram da yapmam, kuru pasta alıp gelsin, çay dökmeye bile kalkmayı düşünmüyorum çok sinirlendim, umarım başarabilirim.

Merhaba herkese Güzel haberler gelmeye başladı darısı hepimizin başına inşallah Ben 35+3teyim ilk gebeliğim ilk Doğumum olacak. Bu zamana kadar hep normal Doğum istedim ama yaklaştıkça korkum artmaya başladı Etrafımda normal Doğum yapan ve bunu konuşabileceğim birileri de yok. Sancı ağrı vs. Bunlar bir derece ama ben en çok kesi yapılmasından korkuyorum. Belki gerek bile kalmayacak ama işte... Normal Doğum tecrübesi olanlar ve süreci güzel atlatanlar bana ve benim gibilere moral olması için olumlu Doğum hikayelerini paylaşabilirler mi Bunları duymaya ve kendime güvenmeye ihtiyacım var.

Herkesin dogum hikayesi birbirinden farklı oluyor
Bence binlerce yıldır saglıklı her kadının yaptıgı bir sürec oldugunu kendine hatırlat sürekli
Zaten dogum anında eminim aklımıza okudugumuz dinledigimiz hic bişey gelmeyecek
Tabi normal dogum yapmak nasip olursa :)

Canım ben de boyatmak istiyorum doğum sonrası da bu defa emzirirken boyatılmaz mevzusu başlayacak çünkü ama şimdi de herkes son haftaların boyama diye baskılıyor darlandım valla

Canım kesisiz doğum sebebiyle sarkma yaşayan, ya da ilişki esnasında doyum alamayan ve vajinal estetiğe başvuran da çok insan var. Herhangi birine koşullama bence kendini

Canım ben de boyatmak istiyorum doğum sonrası da bu defa emzirirken boyatılmaz mevzusu başlayacak çünkü ama şimdi de herkes son haftaların boyama diye baskılıyor darlandım valla
Emzirirken ne oluyomuski bence son haftada daha sıkıntısiz doguma ne kaldi

Yahu bir şey soracağım bende ayaktayken falan batma hissi yok ama bağdaş kurup oturunca batma hissi oluyor, böyle bir durumu olan var mı

Eminim o paketli urunlerin hiiiic sucu yoktur. butun suclu armut tabi. Ilk gebeligimde ben de cok armut yemistim. Kizim tombikti. Bu gebelikte armut yemedim oyle ve bebis minnos. Belki de senin kilolari bebek almistir

T tuboz hem meyve hem abur cubur ikisi de tatlı , yani aburcubur yapay ve katkı maddeli olduğu için zararlı , armut doğal meyve şekeri ama en çok meyvede şeker var

Canım kesisiz doğum sebebiyle sarkma yaşayan, ya da ilişki esnasında doyum alamayan ve vajinal estetiğe başvuran da çok insan var. Herhangi birine koşullama bence kendini
o da doktorun öküzlüğü. yani kesi atılmayabilir ama bak bakayım vajinanın estetiği zarar görmüs mü? gördüyse dik tabi ki. görmediyse âmenna. tecrübeli doktor olursa her dikişsiz doğumun daha sonra vajinal estetiğe ihtiyacı olacağını sanmıyorum

Benim saclarimda cok beyaz oldugu icin boyattim. Ilk trimesterde boyatmadim. Sonra 2 ayda bir boyattim. Dogumdan once boyatacagim en son. Kuafor boyasiyla degil (kuaforum kuaforlerdeki organik oldugu soylenen boyalarin organik olmadigini soyledi) internetten arastirip aldigim bir boyayla kuaforde boyatiyorum. %100 organik olmasa da bitkisel ve amonyak vs icermiyor.

Iyi geceler.Normal doğum düşünen arkadaşlar perine masajını ihmal etmesin.Perine masajı ile epizyoya gerek kalmıyormuş.35 den sonra yapılıyormuş

2 günde bir 2 dakika perine masajını ihmal etmezseniz epizyotomi olmaz evelallah :)

Ben de 36 haftaligim :) saate dikkst etmedim ama ben de gece ve sabaha karsi cogunlukla tuvalete kalkiyorum. Sabah bi ara uyanip dinc oluyorum ama bir saat kadar sonra tekrar uyuyorum. Ve kesinlikle o ayak yanmasi deli ediyor beni. Her kalktigimda yikiyorum ayaklarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…