Keske sadece oralar olsa benim de koltukaltim ve genital bolgem karardi

4,5,6 hamileliğin balayıymış gerçekten Normalde yürüyüş yapıyordum ama bu sıcaklarda onu da yapamıyorum Yürüyüş yapmayınca da sırt ağrısı vs. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da önemli olan o

Beyazın yoksa boşa boyama derim. Etkileri hemen görünecek diye bir şey yok çünkü. Ben artık kendi sağlığım için bile boyamamayı düşünüyorum. Ki beyazlarım var. Meme kanseri riskini arttırıyormuş
Instagramda doğal kınalar satan bir sayfa gördüm kahve siyah kızıl bir çok ton elde edilebiliyor, zamanım be fırsatım olsa onu denemek istiyorum doğumdan sonra.

Boya gitsn hiçbirşey olmaz

Iyi geceler.Normal doğum düşünen arkadaşlar perine masajını ihmal etmesin.Perine masajı ile epizyoya gerek kalmıyormuş.35 den sonra yapılıyormuş
ben başladım 36dan sonra. her yaptığımda biraz daha genişletiyorum. biraz yanma oluyor ama. senin ilk doğum mu? yapıyor musun?

Haydaa. Neyse sen hamilesin bosver yorma kendini de temizlikle fln kimse de kusuruna bakmasin artik. Keske sorsalardi gelmeden önce musait misiniz yorgun musunuz vs diye. Ben de hic sevmem emrivakiyi

Akşam bende kontrol için gideceğim
İçim hiç rahat etmiyor
Çantamı bile 2 dk da hazırladım
Ne olur ne olmaz diye
Ben hala hazirlamadim halbuki 32. Haftada acayip paniktim şimdi bı rahatlık sardı beni akşam çok korkuttular annemde kızdı benim elimi ayağıma dolandırma hazırla cantani dedi sabah ilk isim o olacak

Ben artik yuruyemiyorum nerdeyse. Genital bolgemdeki kemikler agriyor resmen. Dun esimle eminonu havuzlu han a gittik donerken cok zorlandim tuvalet ihtiyacimin sıklığı ayri bir dert, agrilarim ayri bir dert.. aglayacaktim neredeyse. Oyle tabi iki hareket ediyor minigim karnimda unutuyorum tum acilarimi

Dogum yapan anneler oncelikle hayirli olsun bebisleriniz :) Allah saglikla buyumesini nasip etsin insallah. Bebislerden valit buldugunuzda yazabilir misiniz hastane cantasina koyduklarinizdan hangileri isinize yaradi hangileri yaramadi? Ve varsa baska tavsiyeleriniz yazabilir misiniz?

Benim bütün normal Doğum yapan arkadaşlarım , suni sancı aldıysa en kötüsü bu diyor, eğer kendi sancınla açılman oluyorsa ne güzel , ama Doğum sancıları , suni sancı hele ki ilerleyen saate rağmen açılma ilerlemiyor ise sezeryana alınma riski bile oluyor bunlar esas insanı zorlayan. O esnada arkadaşım kesi atıldığını farketmemiş bile doktor sormuş ama duymamış cevap alamayınca uyuşturmadan dikiş atmış onu bile hissetmedim diyor , aslında o Doğum olayının yanında küçük bir detay

Son düzenleme:
Size tavsiyem yanına alt pisama al iç çamaşır al en çok lazım olan o oldu bana ben pisama takımıyla çok rahat ettim ayriyetten tekden 2 3 tane de alt pisama koydum leke oldumu değiştirdim bol olsun dar sakin olmasın iç çamaşırı da bol büyük olsun çok rahat edersin hareket edersin yanıma hali terliği aldım en rahatı olan oydu gerisi boş:)

Kızlar çoğalan akıntılarınızı ve kıvamını dikkate alın bide beliniz arada adet sancısı gibi oluyorsa ve bu artıyorlar hafta hafta bunlar hep doğum işareti sinyalleri o anda direk muayene olun doktorunuza danışın normal giden hamilelik bi anda doğum sinyalleri vermeye başlar buda spriz doğum olur bi anda bacaklarinizda patlayan suyunuzla karşı karşıya kalmayın heyecan korku hepsi bi anda yaşıyorsun o anda ahanda buraya yazıyorum bu dediklerimi yaşayanlar doğumdan sonra yasadiklarinizi buraya paylasmanizi bekliyorum :)) herkes doğum anını paylaşsın:)

Valla demedi deme sonra sana burdan yazıyorum sonra keşke deme :) senin bu anlattıkların yaşadım hissettim doguracagimi benimki 36+0 doğdu babasının doğum gününde hemde :)
ben 40ı bulucam gibi hissediyorum nedense öyle rahatım. yalancı sancıymış kasılmaymış hiçbişey yok bende. sanırsın 7 aylığım hala. karnım biraz aşağı indi onu farkediyorum bide akıntı işte. çatı ağrısı 1 aydır var zaten onu kaale almıyorum bile. neyse sen takip et burayı hepimiz yazıcaz hikayelerimizi :)

Kizlar ben sacimi düz koyu renge boyamak istiyorum ombreler cok gözüme batiyor..bitkisellerle normal arasinda pekte fark yoktur diye dusunuyorum ama kuaforemi boyatsam kendimmi boyasam karar veremedim son haftalar artik bir sey olmaz diye
Ben netten araştırmıştım cok ünlü bir doktor kanıtlanmış zararı yok ama yinede amonyaksız boya tercih edebilirsiniz diyordu. Kendi doktorumda boyayabilirsin diyince 4. Ay boyattım bende hatta bu aralar tekrar boyatmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…