Bence kadın dogumcunuza danışmadan boyatmayın

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum bu isim etiketleme nasıl yapılıyor kızlar? 38his etiketleyemedim ama umarım görürsün dün kontrole gidecektin gittin mi doktor ne dedi ? (Galiba yazmadin kontrol sonucunu gozumden kacmadiysa) Inş herşey yolundadır

Tesekkur ederimm :) walla ben bi gecelik bi pijama koymayi dusunuyordum iyi oldu soyledigin :)

Benim ayakta kalınca ve biraz ev işi yapınca çok ağrım oluyor, dün korktum hatta. Öyle olduğunda bir müddet uzanıyorum geçiyor.

Gebelerde asıl önemli olan olcum 1. Saat ve onun da 140ı geçmemesi istenir bilginiz olsun
teşekkür ederim.
Kadın Doğumcum 2 saat deyince bırakmıştım 1. saat ölçümlerini. Bazen ölçüyorum çok fark çıkmıyor. Dahiliye de 2. saat ölçtü 93 çıkmıştı hatta süper dedi. Hba1c de baktılar iyiymiş ama tabi diyeti bozsam anında 160 ları 170 leri görürüm

Gecelik alın diyorlar, ilk başta giydirmiyorlarmış alt pijamayı. Ben iki gecelik iki de pijama takımı koydum ama dediğin gibi ekstradan pijama altı da koycam.
Ayakta kalınca ve biraz ev işi yapınca alt karnım ağrıyor, vajinada batma hissediyorum, bunlar da mı Doğum belirtisi acaba, korkmadan edemiyorum.

Benim yeğenim de böyle odamıza geldi bi defa, ben alışkın olduğum için korkmadım, tuvalete götürdüm onu, tuvaletin kapısını bulamayınca bütün odaları gezer Eşim de uyanmış o ara ama çaktırmamış.
Bir de yeğenime sabah anlatırsak böyle böyle diye yarım gün ağlar

Bendede şeker yüklenmesinde 1.ve 2.saat yüksek deyince dahiliyeye yönlendirdiler.Dahiliyr dr hiç test filan yapmadan endokrine yönlendirdi ve diyabet hemşiresi ve diyetisyene sevk etti.Diyabet hemşiresisin dediği şey normal insanlarda 2 saat ama hamilelerde 1.saatte ölçüm yapılırmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…