amiiin inşallah. hep normal doğum geçiyor gönlümden. böyle o ilk an bile bambaska
başta bende zor alıştım ama güvenince oluyormus. inşallah güzel kolay doğumlarımız olur sezeryan da olsa
Kendin mi yapıyorsun pekii?
evet ben kendim yapıyorum

Bak bundan aldım. Zaten bebeğin ağzına kaşıkla dökmeyecekmişiz, ağzına biraz tutup onun sütü veya manayı çekmesini bekleyecekmişiz öyle okudum bi yerlerde. Yani maksat bebeğe öyle kolay olmaz bu işler emmen lazım mesajı vermek enjeksiyonda aynı şekilde ağzına tutuyormuşuz onun çekmesini bekliyormuşuz. Tabi bi iki damla ne olduğunu anlasın diye ağzına akıtılıyordur herhalde.

Gözükmüyor eklediysen

Bak benim bildigim önerdigim böyle içiriliyor

Nasıl olmayabilirmiş yahu
Ayrıca nişan kac kere geliyor ki devam ederse falan demiş
Neden doktora gitmiyorsunda ebeye telefonda soruyorsun köy yerinde falan mısın
Hayır değilim ama hastane uzak biraz. Ağrım sızım da olmadığı için sancımı beklemek istiyorum suni sancı vs olsun istemiyorum tabi hangisi bebeğim için sağlıklı olacaksa o olsun ama kendimi iyi hissediyorum hiçbirşeyim yok birazda ondan

Ne kadar guzel bir fotograf. Cok dogal, olmasi gerektigi gibi. Asiri makyajli dogum fotolarini sevmiyorum ya. Insallah benim de dogumda yuzum gozum cok dagilmaz da ben de boyle poz verebilirim

Eklentiler

• Screenshot_20190818-133027_Instagram.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 89
Bebek kanala girince mi nişan gelirmiş

Başlayacak olsa sancım da olurdu suyumda gelirdi diye düşünüyorum

Ben gordum videoya cektim esime yolladim beraber gezelim leylegi havada gorince derler ya cok gezeceksin bu sene diye hadi inşallah

Bak arkadas demiş ciger geliştirici vurdular diye
İnsallah ihtiyacın yoktur ama dün doktorum bana nişanın gelirse (tabi nişan demedi kanlı mukus gelirse) hastaneye gel demişti
Ondan senin yerinede panik oldum :)

Bebek kanala girince mi nişan gelirmiş
Evet canım. Nişan ve açılma doğum başlıyor demek değil. Su gelmeden sanci olmadan dogum tetiklenmiyor. Rahat ol, benim 2 gun lekelenmem oldu, persembe 4 cm acilma dendi hala tık yok

Ne kadar guzel bir fotograf. Cok dogal, olmasi gerektigi gibi. Asiri makyajli dogum fotolarini sevmiyorum ya. Insallah benim de dogumda yuzum gozum cok dagilmaz da ben de boyle poz verebilirim
Evet çok doğal ve güzel çıkmış ama bence bunda bile ufak tefek bişeyler vardır ya fotonun üstünde az oynamıştır ya da yüzüne doğal duracak bir iki şey sürülmüştür.

Ben normal silikon kasik koydum cantama.
Benim agrim da ara ara gelip gidiyor. Bugun boraz canimi yakan cinsten. Agri gelip 2 dk surup beni terletip gidiyor. Yarin doktora gidecegim ac karnina. Belki bebegi alirlar ihtimaline karsilik. Yatiyorum surekli. Arada kalkiyorum aninda agri olarak geliyor. Karnim sertlesiyor alt taraflarda baski artiyor. Hemen yatiyorum. Arada belim de agriyor. 1 hafta daha sabretse benim bebis de kendi doktorum yapsa sezeryanimi cok mutlu olacagim.

Kızlar Doğum hazırlıkları tamamlanıp da zaman kalınca şeytan dürtüyor beni onu da yapayım bu da olsun, habire ekstra masraf çıkarasım geliyor
Bence alışveriş yerine gezmeye var kendini, bebeksiz on gezmeler durumum riskli doktor yatarak istirahat verdi ona rağmen ben bugün 2 farklı yere misafirliğe gittim artık içim rahat her hazırlık bitti, bebiş büyüdü ohhhhh modundayım bari az gezeyim dedim nasılsa misafirlikte de oturucam mantığı ile

Ekleyememişim sanırım bak bu
Eki Görüntüle 2299465
Senin söylediğin zaten olur ama bu da iş görüyormuş
Bu kaşıklar gayet iş görüyor. Benim ilk doğumumda hastanede biberonla mama veriyorlardı. Sonra eve geçince bir kaç gün daha bu tarz bir kaşıkla mama vermeye devam ettik. Kızım da gayet güzel içiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…