Kızlar bende yarın sabah erkenden doktora gidicem suyum az olduğu için çağırmıştı Ve bilerek aç gidicem eve gondercegini hiç düşünmüyorum ümidim yok saf su şeklinde akintim devam ediyor Bebek hareketlerini takip ediyorum devamlı Artık hayırlısı diyorum Vakti geldiyse Yapcak bişey yok. Biraz bunaldım Aglayasim var çok bakalım neler yasicaz...

Hayırlısı olsun canım vakti geldiyse elden bişey gelmez.
Ama kendini strese sokma
Olumlu şeyler düşünmeye çalış
Doğarsa onunla geçireceğin vakitleri hayal et.
Karamsar olma.
Bende geçen gün sancı çıkınca aniden gelecek diye tedirgin oldum
Baya kastım kendimi.
Sağlıkla gelsinler de gerisi boş

Aynen canım artık yaşanacak ne varsa onu yasicaz sağlıkla aliriz ins

caanım bak arkadaş paylaşmış 23 üncü haftada gelen var kendini bırakma lütfen ağlamakla ağlanacak şeyler çağırma doğsa da sonuçta kocaman düşünsene 23tekini 800gr...
hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberle dön bekliyoruz

Hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebişine kavuşmanı dilerim. Cesur ol.

Ben kizimda ateste isitip siyah dumanini cikardigim zeytinyagi kullanmistim pisik icin de. Ama c9k pisik olmamisti. Islak mendillleri de muslugun altinda yikayip kullanmistim. Alt acma ortusunun ustunde bezi acik dursun 5 10 dakika kurusun popisi havalansin kizariklik dah cabuk gecer.

Hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebişine kavuşmanı dilerim. Cesur ol.
Çok sağolun kızlar insallah sağlıklı olsun da başka bişey istemem mevlam neyler neylerse güzel eyler Hepimiz sağlıkla aliriz yetistirirz inşallah

Hiç kötü hissetme. Belki her kafadan bir ses çıkacak, çok akıl veren olacak ama o bebeğin dilinden anlayan bir tek sen olacaksın. Biraz da babası.

Allah uzak etsin inşallah öyle aksilikler yaşamayız ama başa gelen çekilir

Delirella vaktiyle bi tanıdıgımın dördüzleri 700-800-950 gram olarak dogdular
Bikaç ay küvözde kaldılar miniciklerdi
Ama suanda liseye gidiyorlar
Allahın izniyle senin yavrunda atlatıcak bugunleri

Ah canım Rabbim ol der olur, şüphesiz. İnşallah bebeğime de ömür nasip eyler şifa verir de sizlerle iyi haberlerini paylaşırım

Dualarınızda eksik etmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…