Benimde ombreliydkahve boya aldım kendim evde boyadım doğal saç rengim gibi oldu moralim yerine geldi yahu

Evet canım. Nişan ve açılma doğum başlıyor demek değil. Su gelmeden sanci olmadan dogum tetiklenmiyor. Rahat ol, benim 2 gun lekelenmem oldu, persembe 4 cm acilma dendi hala tık yok
Ozaman daha zamanı var demek

Benimde ombreliydkahve boya aldım kendim evde boyadım doğal saç rengim gibi oldu moralim yerine geldi yahu
Benimde ombreler akti bakimsiz duruyo cabuk sıkıliyorum aslinda beyaz yok ama cikolata kahve en yakisan sanirim..sen neyle boyadin..kapandimi bari

Bu kaşıklar gayet iş görüyor. Benim ilk doğumumda hastanede biberonla mama veriyorlardı. Sonra eve geçince bir kaç gün daha bu tarz bir kaşıkla mama vermeye devam ettik. Kızım da gayet güzel içiyordu.
Çok güzel zaten ucu yumuşacık çok hoşuma gitti

Ayy acaba yarın alırmı doguma cok heyecanlı
Hazır mı herşeyin

1. saat ölçeyim ben de o zaman artık. İlk lokmayı attığından itibaren 1 saat geçince ölçücem değil mi? Ve sınır 140?

Benimde ombreler akti bakimsiz duruyo cabuk sıkıliyorum aslinda beyaz yok ama cikolata kahve en yakisan sanirim..sen neyle boyadin..kapandimi bari
Palettenin aldım kahve olanına kapandı kailarımşa aynı renk şuan saçlarım boyalı olduğu belli olmuyor herkez doğal sandı yani

Bu dediklerin bende de oluyor aara ara ama doktor her an olabilir demedi bana yurumekte cok zorlaniyorum kasigima bicak gibi agri saplaniyor oldugum yerde de kaliyorum..persembe bir daha kontrolum var o zaman daha netlesir herhalde

Ayy acaba yarın alırmı doguma cok heyecanlı
Hazır mı herşeyin
Hazir cok şükür. Sabah hastaneye gidip nst cektirip doktora gosteririm. Insallah 1 hafta daha bekler diyorum. Kendi doktorumu istiyorum. Herseyden once bebek ve benim sagligim oncelikli tabiki.
Ayaga kalkinca baski ve agrim artiyor. Yatinca iyiyim.

Bu dediklerin bende de oluyor aara ara ama doktor her an olabilir demedi bana yurumekte cok zorlaniyorum kasigima bicak gibi agri saplaniyor oldugum yerde de kaliyorum..persembe bir daha kontrolum var o zaman daha netlesir herhalde
Nst nasil çikti. Ben8m doktorum da ultrasonda bakip hersey yolunda dedi. Nst yi gorunce bol su icip dinlen bu bebek beklemez dedi.

5 dk.agustos annelerini okudum bunalima girdim resmen mastitler ,gelmeyen sütler,bebislerin gazlari..yine bir telas sardi..umarim kimseler yasamaz sıkınti.bol sütümüz olur..bebisler mutlu olur..boyle zaman zaman ben ne yapicam hissi size de geliyor mu? Ya bir hata yaparsam ya ac kalirda anlamazsam..surekli videolar izlemeye basladim yenidoganla ilgili..tecrubeli anneler bebek bakimina dait seyleri bolbol yazsinda bilgilenelim ben cok kotu hissediyorum bazen..

Nst nasil çikti. Ben8m doktorum da ultrasonda bakip hersey yolunda dedi. Nst yi gorunce bol su icip dinlen bu bebek beklemez dedi.
Bir iki yuksek sancim olmus..ama beklmez gibi bir sey demedi.. 2hafta icinde gelmezse sezeryan dedi buyuyecegi icin..bakalim persembe tam belli olur herhalde :)

Benim de sutum artti hafif sertlik oldu zorla emziriyorum ki mastit olmasin en kotu sutu cekerim bi de ufak kilo alsin diye saat basi emziriyorum poposu kaka dan dolayi kirmizi kucuk yara gibi oldu 3 tane pisik kremi denedim iyi gelmedi pamukla suyla silin usendim uni baby yenidogan kullandim simdi pamuk ve su bi de sudokrem denicem yikandiktan sonra gazlandi biraz agladikc a emzirdim bir de karin ve bacak kismini sariyorum isininca gazini rahat cikariyo en onemlisi bebek uyuyor deyip 2 saati gecirmeyin basta emzirmekte hem sutunuz emzirdikce articak hem de sarilik olmaz olsa da cabuk atar

Ama bunda 4aydan itibaren imaresi var ?
Biliyorum canım ama ucu küçük olduğu için gerek olursa hastanede idareten bu da iş görüyormuş arkadaşlardan kullananlar olmuş. Ama bebiş tam ememezse uzun süreli kullanmak için senin attığından almak lazım

Canım ben şu kitabı alıp okumayı planlıyorum bebek bakımı için, instegramda hekimanne diye bir çocuk doktoru var onun kitabı arkadaşım tavsiye etmişti. Gerçi doğumdan evvel okusam iyi olacak ama bi türlü ona sıra gelemedi

Canım havalar da sıcak ne giydiriyorsun? Uzun kollu mu? Zıbın üstü tulum şeklinde iki kat mı?

Bence biz eylul annelerinin cogu zor bir hamilelik gecirdik, bu yuzden bebislerimiz bizi hic uzmeyecekler sahsen o kadar kaygi ve korkudan sonra bebek agliyo, emziremiyorum diye yilmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…