Ah canım Rabbim ol der olur, şüphesiz. İnşallah bebeğime de ömür nasip eyler şifa verir de sizlerle iyi haberlerini paylaşırım

Dualarınızda eksik etmeyin beni
nasibinde varsa yaşayacaktır annesi sen çok güçlü ol. tıp artık ilerledi geçen yıl 750 gr doğmuştu komşumun bebeği. şuan sapasağlam maşallah. Allah size bağışlasın, evlat acısı vermesin kimseye.

Kasım annesi olacak Delirella arkadaşımız 800gr ile acil doğum yapmış 23. Haftada. Dua edelim arkadaşlar bebek kuvezde :/
Ah canım Rabbim ol der olur, şüphesiz. İnşallah bebeğime de ömür nasip eyler şifa verir de sizlerle iyi haberlerini paylaşırım

Dualarınızda eksik etmeyin beni
Sizin güzel haberinizi duymak için dua ediyorum Allah çocuğunuzu size bağışlasın çok üzüldüm inşallah inşallaaaah güzel haberinizi alırım

Sizin güzel haberinizi duymak için dua ediyorum Allah çocuğunuzu size bağışlasın çok üzüldüm inşallah inşallaaaah güzel haberinizi alırım

Allah razı olsun arkadaşlar. İnşallah lokması vardır Yavrumun da sağlıkla kucağımıza alırız

Canım inşallah yavrucuğunu sana bağışlasın rabbim sağlıkla inşallah kucağına al hayırlısıyla

Kasım annesi olacak Delirella arkadaşımız 800gr ile acil doğum yapmış 23. Haftada. Dua edelim arkadaşlar bebek kuvezde :/
Oyy kıyamam o minnaka
Alacağı nefes yiyeceği yemeği vardır inşallah annesi
Rabbim koruyup kollar kısa sürede toparlanır da kritik zamanları hemen atlatırsınız inşallah Süreç zor ama çok şükür böyle doğup da yaşayan çok bebek var annesi
Delirella

Çok sağolun kızlar insallah sağlıklı olsun da başka bişey istemem mevlam neyler neylerse güzel eyler Hepimiz sağlıkla aliriz yetistirirz inşallah
İnşallah gönlünü serin tut vaktini kendileri belirliyorlar Bi yandan da kavuşmuş öpüp koklamış olacaksın öyle düşün

Ben de geziyorum da hep o da kötü oluyor bir bakıma, gez gez sonra bir anda Doğum sonrası eve kapan, lohusa depresyonunu tetikler diye korkmuyor değilim

Arkadaşlar hamileliğin son 3 ayında horlama başladı bendeönceden hiç yoktusizde de oluyor mu ? Neden olur ki acaba? doğumdan sonra eskiye döner inşallah

Arkadaşlar hamileliğin son 3 ayında horlama başladı bendeönceden hiç yoktusizde de oluyor mu ? Neden olur ki acaba? doğumdan sonra eskiye döner inşallah
Döner Canım burun tıkanıklığı oluyor hamilelikte, normal bişey yani

Ah canım inşallah. İnşallah yaşayan bebeklerden olur benim bebeğim de. Onun alacağı her bir nefese öyle ihtiyacım var ki

Doktorum dahiliye doktoru

Kızlar yarın doğuma giriyorum sezaryen ile, ilk doğumum olacak kısmetse. Her gün bu sayfaya bakmak bir rutin haline gelmişti inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum yine paylaşımlarımıza devam ederiz iyi günlerimizi. Dualarınızda bizlere de yer verirseniz çok sevinirim. Umarım kolay bir Doğum olur çünkü çok zor bir hamilelik geçirdim ve Doğum sonrası da hemen safra kesesi ameliyatı olacağım korkuyorum galiba biraz

Rabbim sanada evladınada saglık versin
Bir avazda kurtul inşallah

Hayırlı olsun canım gözün aydın herşey nasip sen bebegin iyiyse boşver gerisini

Riskli haftaları büyük oranda geçirdik tabi yine de ne kadar anne karnında dursalar kardır. Inş sağlıkla en geç vakitte gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…