Hayırlısı olsun canım vakti geldiyse elden bişey gelmez.
Ama kendini strese sokma
Olumlu şeyler düşünmeye çalış
Doğarsa onunla geçireceğin vakitleri hayal et.
Karamsar olma.
Bende geçen gün sancı çıkınca aniden gelecek diye tedirgin oldum
Baya kastım kendimi.
Sağlıkla gelsinler de gerisi boş
Kızlar yarın doğuma giriyorum sezaryen ile, ilk doğumum olacak kısmetse. Her gün bu sayfaya bakmak bir rutin haline gelmişti inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum yine paylaşımlarımıza devam ederiz iyi günlerimizi. Dualarınızda bizlere de yer verirseniz çok sevinirim. Umarım kolay bir Doğum olur çünkü çok zor bir hamilelik geçirdim ve Doğum sonrası da hemen safra kesesi ameliyatı olacağım korkuyorum galiba biraz
İnşallah kolay bir Doğum olur sezaryen olup bu süreci çok rahat geçiren arkadaşlarım var işinizi ferah tutun ve bebeğinizi göreceğiniz ana odaklanın Ağrısız kolay bir Doğum olur inşallah
Kızlar yarın doğuma giriyorum sezaryen ile, ilk doğumum olacak kısmetse. Her gün bu sayfaya bakmak bir rutin haline gelmişti inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum yine paylaşımlarımıza devam ederiz iyi günlerimizi. Dualarınızda bizlere de yer verirseniz çok sevinirim. Umarım kolay bir Doğum olur çünkü çok zor bir hamilelik geçirdim ve Doğum sonrası da hemen safra kesesi ameliyatı olacağım korkuyorum galiba biraz
Kızlar yatarken gecelik giymiştim sola yattım biraz telefona baktım , lavobaya kalktım bir baktım sol göğüs kısmın baya büyük bir daire ıslanmış göğsümde hafif yapışık kolostrum sızıntısı olmuş baktım internette normal yazıyor ama duygulandım
Kızlar yatarken gecelik giymiştim sola yattım biraz telefona baktım , lavobaya kalktım bir baktım sol göğüs kısmın baya büyük bir daire ıslanmış göğsümde hafif yapışık kolostrum sızıntısı olmuş baktım internette normal yazıyor ama duygulandım
Bebege hazirlik saat basi uyanmacalara az kaldi kizlar saglikla gelsin huzurla buyusun kuzular biz 11 gunluk olduk bile cok sukur dunyaya geldikten sonra zamani tutamiyorsunuz gercekten oysa hamileligin son gunleri gecmiyor gibi geliyor
Bebege hazirlik saat basi uyanmacalara az kaldi kizlar saglikla gelsin huzurla buyusun kuzular biz 11 gunluk olduk bile cok sukur dunyaya geldikten sonra zamani tutamiyorsunuz gercekten oysa hamileligin son gunleri gecmiyor gibi geliyor
Kızlar bende yarın sabah erkenden doktora gidicem suyum az olduğu için çağırmıştı Ve bilerek aç gidicem eve gondercegini hiç düşünmüyorum ümidim yok saf su şeklinde akintim devam ediyor Bebek hareketlerini takip ediyorum devamlı Artık hayırlısı diyorum Vakti geldiyse Yapcak bişey yok. Biraz bunaldım Aglayasim var çok bakalım neler yasicaz...
Ben bugün ağladım biraz Belli olmaz güzel çıkar inşallah suyun. Benim suyum da azmış biliyorsun. Sabah çok batmalarım oldu hatta çığlık attım bir tanesinde, kahvaltıyı topluyordum onu bile bitiremedim. Bir saat kadar uzandım geçti. Akşam birkaç kez tekrar etti o kadar. Alt kısımda can yakıcı batmalar... Güzel haberlerle dön inşallah canım.
Benim de sutum artti hafif sertlik oldu zorla emziriyorum ki mastit olmasin en kotu sutu cekerim bi de ufak kilo alsin diye saat basi emziriyorum poposu kaka dan dolayi kirmizi kucuk yara gibi oldu 3 tane pisik kremi denedim iyi gelmedi pamukla suyla silin usendim uni baby yenidogan kullandim simdi pamuk ve su bi de sudokrem denicem yikandiktan sonra gazlandi biraz agladikc a emzirdim bir de karin ve bacak kismini sariyorum isininca gazini rahat cikariyo en onemlisi bebek uyuyor deyip 2 saati gecirmeyin basta emzirmekte hem sutunuz emzirdikce articak hem de sarilik olmaz olsa da cabuk atar
Eki Görüntüle 2299503
Canım ben şu kitabı alıp okumayı planlıyorum bebek bakımı için, instegramda hekimanne diye bir çocuk doktoru var onun kitabı arkadaşım tavsiye etmişti. Gerçi doğumdan evvel okusam iyi olacak ama bi türlü ona sıra gelemedi
Bence biz eylul annelerinin cogu zor bir hamilelik gecirdik, bu yuzden bebislerimiz bizi hic uzmeyecekler sahsen o kadar kaygi ve korkudan sonra bebek agliyo, emziremiyorum diye yilmam ben
Umarim dogumda kv ve yakin arkaasimdan baska kimse olmayacak annemin rahatsizliigindan dolayi..ne bileyim insan kendini cok savunmasiz caresiz hissediyor simdiden..cok isterrim hic degilse arayip bir seyler sormak konusmak ama olmadi..insallah kizim üzmezde banada destek olur..
Günaydin herkeseeeee..bugun biraz kiizilaya inip gezesim var ama cesaretim yok yururken sanci giriyor bazen birde sık gelen tuvalet ihtiyaci ama islerimde var evde canimda sıkılıyo ne yapsam bilemedim♀ kiz dogana kadar boyle herhalde
Öğleden sonra sağlık ocağında son kontrolüme gideceğim canım.
Sonrasında da hastaneye geçeceğim.
Akşam pek iyi değildim
Karnım taş gibi oldu sancım vardı galiba yine.
Sabaha kadar uyumadım
sanki bugün doğacakmış psikolojisine girdim.
Kafam kazan gibi
Günaydin herkeseeeee..bugun biraz kiizilaya inip gezesim var ama cesaretim yok yururken sanci giriyor bazen birde sık gelen tuvalet ihtiyaci ama islerimde var evde canimda sıkılıyo ne yapsam bilemedim♀ kiz dogana kadar boyle herhalde