Kontrolünüz nasıl geçti ? Inş herşey yolundadır

Ah canım Rabbim ol der olur, şüphesiz. İnşallah bebeğime de ömür nasip eyler şifa verir de sizlerle iyi haberlerini paylaşırım

Dualarınızda eksik etmeyin beni
Dualarım sizinle. Inş bebeginizi sağlıkla neşeyle evinize goturdugunuz günler nasip olur

İnşallah kolay bir Doğum olur sezaryen olup bu süreci çok rahat geçiren arkadaşlarım var işinizi ferah tutun ve bebeğinizi göreceğiniz ana odaklanın Ağrısız kolay bir Doğum olur inşallah

Inş sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi. Ben 2 defa sezeryan oldum çok rahat geçti inş sizin de öyle olur

Ayy ne guzel, bak sutum gelecek mi derdinden kurtardi seni minis

ooo bizim tayfa ayakta iyi geceler mi desem iyi sabahlar mi niye kalktiniz hayirdir mi ?
Bebege hazirlik saat basi uyanmacalara az kaldi kizlar saglikla gelsin huzurla buyusun kuzular biz 11 gunluk olduk bile cok sukur dunyaya geldikten sonra zamani tutamiyorsunuz gercekten oysa hamileligin son gunleri gecmiyor gibi geliyor

Bebege hazirlik saat basi uyanmacalara az kaldi kizlar saglikla gelsin huzurla buyusun kuzular biz 11 gunluk olduk bile cok sukur dunyaya geldikten sonra zamani tutamiyorsunuz gercekten oysa hamileligin son gunleri gecmiyor gibi geliyor
demi canim ya habire takvime bAKIYORUM kuzu ne alemde eşin gördü mü balkız i

sonda ???

Ben bugün ağladım biraz Belli olmaz güzel çıkar inşallah suyun. Benim suyum da azmış biliyorsun. Sabah çok batmalarım oldu hatta çığlık attım bir tanesinde, kahvaltıyı topluyordum onu bile bitiremedim. Bir saat kadar uzandım geçti. Akşam birkaç kez tekrar etti o kadar. Alt kısımda can yakıcı batmalar... Güzel haberlerle dön inşallah canım.

Tesekkurler canim guzel bilgilerin icin saf su ve pamuk dusunuyorum bende almadim fazla islak mendil..poposunu yedigim

Yarinn hemennn bakayimmm..tesekkur ederim bende annelere mucizevi cozumleri almistim mahallenin en mutlu bebisi bitti ama digerine sira gelmedi cocuk.dogacak brn kitabi bitiremedim

Bence biz eylul annelerinin cogu zor bir hamilelik gecirdik, bu yuzden bebislerimiz bizi hic uzmeyecekler sahsen o kadar kaygi ve korkudan sonra bebek agliyo, emziremiyorum diye yilmam ben

Yaaa insallah benimki sadece endisedr kalir umarim.uykusuz kalmaya raziyim uykuyla pekte aram yok( sut icin onemliymis) amaa baska seyler olmasin..
Hiç kötü hissetme. Belki her kafadan bir ses çıkacak, çok akıl veren olacak ama o bebeğin dilinden anlayan bir tek sen olacaksın. Biraz da babası.
Umarim dogumda kv ve yakin arkaasimdan baska kimse olmayacak annemin rahatsizliigindan dolayi..ne bileyim insan kendini cok savunmasiz caresiz hissediyor simdiden..cok isterrim hic degilse arayip bir seyler sormak konusmak ama olmadi..insallah kizim üzmezde banada destek olur..
Allah uzak etsin inşallah öyle aksilikler yaşamayız ama başa gelen çekilir
İnsallah seve seve cekecegiz hemde

Yaaaaaaa bende zaman zaman merakla bakiyorum bise yok cok guzel bir duygu

Kontrolünüz nasıl geçti ? Inş herşey yolundadır
Öğleden sonra sağlık ocağında son kontrolüme gideceğim canım.
Sonrasında da hastaneye geçeceğim.
Akşam pek iyi değildim
Karnım taş gibi oldu sancım vardı galiba yine.
Sabaha kadar uyumadım
sanki bugün doğacakmış psikolojisine girdim.
Kafam kazan gibi

Aynı ben
Evden dışarı çıkamıyorum
Yoruluyorum ağrılar giriyor resmen

Allah yardımcın olsun
Sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah
Ay resmen ağladım mesajı okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…