Her sey cok cok guzel olsun sizin icin ne guzel saglikla gelsin kuzu siz de agrisiz sizisiz gecirip saglikla mutlulukla buyutun insallah

Evde yururken saplaniyo dun temizlik vardi gezindim bayaa..4_5 kez okkali sanci girdi yani.. iyisimi evde islerimi halledeyim
Aman fazla yorma kendini canım.
Bende dün konserve yaptım.
Kızım için sırf o kadar uğraştım.
Anası gibi menemen seviyo cimcime.
Şimdi de bi kahvaltı yapmaya eriniyorum
Ardından evin tozunu alıp duş alsam benden iyisi yok

Gunaydinlar :) arkadaslar 2 gundur nedendir bilemiyorum icimde cok tuhaf hisler var. Anlamsiz bir mutluluk var bir taraftan da icim kipir kipir. Esime karsi daha da bi sevgi doluyum hep sarilalim istiyorum hep sevdigimi soylemek istiyorum. Dun gece biraz kotu ruyalar gordum ama sabah yine de degisik duygularla uyandim. Allah herkese nasip etsin insallah bu guzel duygulari :)
Delirella sen de hic kotuyu getirme aklina artik ne teknolojiler gelisti senin savasci bebisin de en saglikli sekilde cikacak hastaneden. Sen moralli ol ki kuzun da guzel seyler hissetsin

Amin amin
Allah bozmasın canım

Cok tesekkurler canim amin :) hani geleneksel bi dusuncemiz vardir ya "bugun cok mutluyum kesin bse olcak" diye arada oyle dusunceler aklima gelmiyor degil
Güzel şeyler olsun canım
Bende tam tersi bi durum var niyeyse
Öyle suratsız biri de değilimdir ama içimden bişey yapmak gelmiyor
Oturup ağlayasım var
Bugün doğuracak kafasındayım
Hatta diyorum 19.08.19 olur doğum tarihi

Bunlsr hep hormonlarin isi bence hayirlisi olsun insallah guzel tarih :) ben hala cantalari hazirlamadim erken gelmesin diye

Bunlsr hep hormonlarin isi bence hayirlisi olsun insallah guzel tarih :) ben hala cantalari hazirlamadim erken gelmesin diye
Kesinlikle hormonlarım savaşıyor
Bende hazırlamamıştım
Cuma günü Sancı çıkınca eksik bırakmadık küçük valize doldurdum hepsini
Sende hazırla kenarda dursun

Günaydin herkeseeeee..bugun biraz kiizilaya inip gezesim var ama cesaretim yok yururken sanci giriyor bazen birde sık gelen tuvalet ihtiyaci ama islerimde var evde canimda sıkılıyo ne yapsam bilemedim kiz dogana kadar boyle herhalde
Hava serin olursa çık canım yavaş yavaş dolaş sık sık mola ver kafelerde filan, mümkünse eşin seni bıraksın ve alsın veya taksi ile git gel biraz alışveriş iyi gelir terapi niyetine

İnşallah çok kolay geçer. Şimdiden geçmiş olsun, ne güzel bebiş gelicek ve herşey yalan olacak

Benimde biriken kitaplarım var ve hepsini büyük merakla aldım bazılarına başladım ama hep kaldı onladı okuyacağım bu hafta , tabi minik izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…