Hayirli olsun canim bebegin saglikla buyusun insallah dogurunca acilarda gecince insan bir rahatliyor cok sukur

Boyle bir filem var hemsireye verilecek..icine kiyafetten baska bir sey koyuyormuyuz ? Ne koydunuz hemsireye vereceginize bez falan ?

Eklentiler

• 20190820_105346.webp
    41 KB · Görüntüleme: 42
Mühendisin oglu geçenlerde çatlak özleyici yaşar paylaşmıştı, Shoosha truly diye bir markaya biraz baktım onarıcı özelliği de oldugu yazıyor, bir bak istersen.

Kızlar ben 3haftadır progestan fitil kullanıyorum ve istirahat verdi doktor
37bitince fitili bırakıp yürüyüşlere hurmalara başlarsın dedi ama zaten ağırlaştık
Bi de başı çok aşağıda ya baskı çok kemikler kütür kütür ediyor
Çok merak ediyorum nasıl yürüyüş vs yapacağım bir süredir böyle yatıyor olduktan sonra

, ben aslında ne kadar az beklenti, o kadar az mutsuzluk diye düşünüyorum, beklentimi azaltıyorum daha az mutsuz oluyorum pişman olurum belki ama şu anda geçmiyor nedense sinirim, belki dogumun yaklaşmasının bi gerginliği falan da var bilmiyorum hiç

Aslında gelmelerinin bir vakti zamanı var da birşeyler sebep oluyor , hayırlısıyla kavuştun kuzuna umarım bebeğin de iyidir kilosu boyu son kontroldekiyle uyuyor muydu

Kizlar fotografla ilgili onerilerinize cok tesekkur ederim. Oradaki hemsirelerden rica etmek cok mantikli, sanirim oyle yapacagim. Bu arada rahatsizlananlar olmus, cok cok gecmis olsun. Karnimizda bir canli buyuyor, aslinda yasadigimiz her sey cok cok normal. Tabi ki hormonlar, tansiyon, seker... hepsi oynayacak. Sadece biraz dikkatli olup, degisiklikleri izlemekte fayda var ki zamaninda doktora gidebilelim. Hepimiz cok kaygiliyiz, galiba biraz rahatlamaya ihtiyacimiz var. Artik bebisler dogsa da olur. Hadi son haftalarin tadini cikarmaya bakalim. Gelen bebislerimiz de var. Allah saglik versin ❤

Benimde göbek delşğinin üstünde deri incelmesi görünümlü çatlak oldu kahverengi değil ama beyaz , aslında çatlaktan ziyade aşırı sert bir tenim var incelme kaynaklı mecburi açılma gibi oldu bende her gün kantaron sürüyorum göbeğime özellikle bu çatlaktan sonra belli devamını engeller

Olay tespit yeri gibiyiz üzerimizden tahmin yürütüyorlar bu da bir ilgi göstergesi gibi geliyor onlara boşver

Ben bebekli cikolata yaptirmayi dusunmuyorum. O gun birine pelit, divan gibi iyi bir cikolatacidan 1 kutu cikolata aldirayim diyorum, ya da tatli pasta masta... yine de onceden siparis vermek gerekir mi ki? Hem erime filan gibi bir sorun olmaz. H honey bunch bizim odalarda buzdolabi var miydi ya? Hic dikkat etmedim.

Bu geniş odanın fotografı ama yok sanırım
Dolaplardan birinin ici değilse yoktur

Eklentiler

• 467103A9-F694-4206-AEA8-774353F5696A.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 48C13560-34B0-46CB-B761-23D13B34C91D.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 60
  • EF19F7F8-9E88-4D63-AB81-CF6C29F035EE.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 56
  • C5B86F3E-DCC5-491B-B43F-FFE35C983540.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…