Onun onarımı daha kolay olur bence. Benimde karnımın alt tarafı inanılmaz gergin orası çatlamış zaten. Aslında çok kilo da almadım 8-9 kilo civarı ama hep göbek büyüdü diğer her yer aynı, öyle olunca çatlamak kaçınılmaz son oldu sanırım

bağdatta divan var oraya yakın divan var mi
ben bayramda almıştım bir iki paket (migrostan) açıkçası migrostaki paketlerinden bi fark göremedim bir kaç model denedim
hazırda serin bir köşede duruyor... bizim kızlar başladı doğurmaya bizimkilerde EYLÜL başında olabilir

Kızlar 3.5 saat araba kullanabilir miyim sizce? Annemdeydim uzun süredir eşim yurtdışı görevde evime döneyim dedim araya bayram girdi, sonra doktorum izne ayrılmış gidemedim bu vakite kaldim. Doktorum pek tavsiye etmedi bu haftalarda, eşimde yolda birşey olursa diye beni ikilemde bıraktı. Benden başkada sürecek yok. Eşim haftaya gelicek beklet mi ki bebek?? Doğumlar oldukça heyecan bastı. Burdada doktorum var ama evimde yapmak istiyordum

Anam maşallah canım çok sevindim sağlığın nasıl ağrın sancın varmı bebeğin sağlığı nasıl gözümüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben inanilmaz catladim gören üzüluyor halime o derece birde kasiniyor aciyor..esim cocugu bile sevemiyo canin yancak diye dokunamiyorum diyo..napim valla onca stresten orayi takmaya zaman bile bulamadim baslarda cok sorun ediyodum..hergun kremleedim yagladim yine oldu yine oldu..doktor catlamandan belli zaten iriligi dedi harita oldum resmen..

Ben simdi kuafore gidicem sokaga cikmaya cesaret edemiyorum..eksikler var avmye gitmye korkuyorum agrilar saplaniyo cunku ama tabii sen bilirsin..

Yolcu koltugunda bile 3,5 saat uzun yol. Ben risk alip tek basima gitmezdim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…