Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin Benim şuan bebek ters durduğu için ekstra korkuyorum doğum başlarsa diye. Doktor dönmezse eğer 10 Eylül gibi sezeryan dedi.

Canım benim şimdi ne durumdasın? Benim bi çarşıya gidip gelmem gerekti sabah zor yürüdüm. Evet geldim dinleniyorum. Yalnız ben de kendi çantamı hazırlicam inşallah bugün. Bebeğinki hazır şükür. Onun da ütülenip dolaba gircek eşyaları var daha gerçi. İşleri eskisi gibi takmıyorum, yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

Canım sen doğum mu yaptın Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini Güzel anne

Gece baya sayikladim..zor uyudum atesimmi cikti bilmiyorum..Yine kasiliyorum hafiften ama iyim simdi bende bi kuafor islerimi halledicem yakinda Allahtan :) cantami hazirladim.
Ortaboy valize aldim her seyi.. ufak tefek eksikler var onlar icin ordan taksiyle avm yapicm evimin yakinina aksam esimin is cikisina getiricemki alsin beni yavas yavas yap yorma kendini

Eylül bebekleri birer birer doğmaya başladı. Ben de sabah sezeryan oldum. 2200gr kız bebeğimiz oldu. Darısı bekleyenlere.
Sabırsızlar sıcakta onlar da dayanamadı heralde:))Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynıymış aslında beklenen tarihimiz.Benim minnak kızım da 17 ağustosta geldi.

Canım çok sağol desteğin için, bugün iyiyim çok şükür. Babam da pişman ama yapacak bi şey yok. Dua ediyorum Allah onlara da başka yerden bir kapı açsın. 10 yıl elimden geleni yaptım, düğünde takılanların az bir kısmını aldım gerisini masrafları için bıraktım. Yalnız sonra alırım diye iki Reşat altını da bırakmıştım birini anneannem birini teyzem takmıştı. Onları da bozdurmuş bana sormadan babam. Sesimi çıkarmadım ihtiyacı varmış dedim. Ama yok işte dur durak bilmiyor, evet babam sonuçta ben de üzülüyorum ama benim gücüm yetmiyor artık dedim anneme de.

Son düzenleme:
Sen de kendini yorma fazla, eşinin iş saatine denk getimen iyi olur, ben de öyle yapıyorum bazen

Aaa acıyorsa o kötü ya lazerle filan tedavi oluyormuş çok dert değil yani, hatta benim bu kadarla kalırsa da dert etmem kızımdan hatıra diye. Dediğin gibi dert edilecek son şeylerden biri. Ama yapılabilecek bişey varsa denemekte de fayda var. Kantaron yağı dene istersen sen de belki biraz toparlar.

Deneyeyim bulursam bende lazer dedim yuzumede yaptircam lekeler icin bir bitsin su hamilelik hayirlisiyla artik iyice bunaldim..hamile olmayida basindan beri sevmemistim sonuna geldim hala ayni fikirdeyim

Erenkoyde var gozukuyo, en yakin orasi herhalde. Ya da bagdat caddesinde bir yerden alinir yaa... ne bileyim cok kafama takmiyorum. Hastaneye yabanci gelmeyecek. Tanidiklar da kusura bakmaz bence. Sahsen benim hic umrumda olmaz bir sey ikram edip etmemeleri. Duruma gore biri gider alir gelir. Her seyi de biz dusunmeyelim. Esime havale ettim o isleri, henuz haberi yok ama o gun ogrenir

Ben cok iyi örnek sayılmam ama 38.haftamda 200küsür kmlik yol yaptık hos ben kullanmadım ama :)

Ya ben cesaret edemezdim galiba. Yaninda biri olacak mi? 3,5 saat bence sorun degil de, ya arabada dogum mogum baslarsa diye kaygilanirim.

Odayı gösteren kıza sordum hepsi bu boyutta mı diye . Evet istersen odaya uygun masan varsa getirebilirsin dedi ama masa sığmaz odaya
Alla alla bizim hastane orta halli bi özel hastane olmasına ragmen üc cesit oda var değişikmiş
Bizdeki standart odalarda kücük ve verdikleri masa kutu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…