Ben gecelikte aldım alt pisama hepsi neolur olmaz diye çanta mi önceden hazır ettim tedbirimi aldım hali terliği koy sıcak tutar ayağını en rahat onla yürürsün Bend e iş yaparken batma karın ağrısı bel agrisi yaşardım hemn yatardım bunlar hepsi doğum belirtisi dikkate alın git gide artıyor bunlar ben dikkate aldım takip ettim kendimi ama erken geleceğini hesap etmedim uykudan kalktım su patlamış ayağa kalkınca akti çeşme gibi hemen acile gittim 3 cm açılma olmuş çok cabuk acilmam oldu kendi kendi sancimla gittim özel doktoruma çok şükür sağlıklı doğumdan sonra mutlaka kendinizi sıcak tutun terleyin bol bol
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin Benim şuan bebek ters durduğu için ekstra korkuyorum doğum başlarsa diye. Doktor dönmezse eğer 10 Eylül gibi sezeryan dedi.
Cok zor bi geceydi sürekli karin agrisi,sancisi ha gecti ha gececek aarada uyaniyorum esim uyumamis sabah olmadimi daha diyorum dogum baslasa belirti verirdi dedim ama bakalim bugun nasil olacak..ama korktum cantami hazirliyim bugu. hala hazirlamamistim
Canım benim şimdi ne durumdasın? Benim bi çarşıya gidip gelmem gerekti sabah zor yürüdüm. Evet geldim dinleniyorum. Yalnız ben de kendi çantamı hazırlicam inşallah bugün. Bebeğinki hazır şükür. Onun da ütülenip dolaba gircek eşyaları var daha gerçi. İşleri eskisi gibi takmıyorum, yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Benim onceki sezeryandan yapisikligim varmis ondan bekledi sonda. Normalde dun cikmasi lazimdi. Pompaya ihtiyac duydum ama sut sagamadim cunku yoktu.
Tavsiyem cantaniza herseyi koyun. Ben bu hafta son eksikleri koyup kapatacaktim ama nasip. Giysi bol koyun. Cok terledim ben .
Devlet hastanesinde 48 saat yatiriyorlar. Ozeller 1 gecede cikariyor. Yaniniza sezeryan ihtimaline karsi nescafe alin. Omzunuza at.ak icin ince de olsa şal alin. Terli terli yuruyunce usumek geliyor.
Canım benim şimdi ne durumdasın? Benim bi çarşıya gidip gelmem gerekti sabah zor yürüdüm. Evet geldim dinleniyorum. Yalnız ben de kendi çantamı hazırlicam inşallah bugün. Bebeğinki hazır şükür. Onun da ütülenip dolaba gircek eşyaları var daha gerçi. İşleri eskisi gibi takmıyorum, yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Sabırsızlar sıcakta onlar da dayanamadı heralde:))Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynıymış aslında beklenen tarihimiz.Benim minnak kızım da 17 ağustosta geldi.
Canim benim sen artik kendini ve bebegini dusun bosver diger herkesi. Seni dusunmeyeni zaten sen hic dusunme. Ne demisler once can sonra canan. Ben de zamaninda cok vericiydim belki maddi gucum cok yoktu ama manevi olarak. Kimse de sen nasilsin iyi misin demedi hep ben koşturdum. Simdi diyorum ki ben ve bebegim onemliyiz. Bu yuzden herkese kolay kolay evet dememeye çalışıyorum. Sen de oyle yap herkesi kurtaramazsin. Annen baban da olsa senin kendi ailen var onceligin o olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Canım çok sağol desteğin için, bugün iyiyim çok şükür. Babam da pişman ama yapacak bi şey yok. Dua ediyorum Allah onlara da başka yerden bir kapı açsın. 10 yıl elimden geleni yaptım, düğünde takılanların az bir kısmını aldım gerisini masrafları için bıraktım. Yalnız sonra alırım diye iki Reşat altını da bırakmıştım birini anneannem birini teyzem takmıştı. Onları da bozdurmuş bana sormadan babam. Sesimi çıkarmadım ihtiyacı varmış dedim. Ama yok işte dur durak bilmiyor, evet babam sonuçta ben de üzülüyorum ama benim gücüm yetmiyor artık dedim anneme de.
Ben inanilmaz catladim gören üzüluyor halime o derece birde kasiniyor aciyor..esim cocugu bile sevemiyo canin yancak diye dokunamiyorum diyo..napim valla onca stresten orayi takmaya zaman bile bulamadim baslarda cok sorun ediyodum..hergun kremleedim yagladim yine oldu yine oldu..doktor catlamandan belli zaten iriligi dedi harita oldum resmen..
Aaa acıyorsa o kötü ya lazerle filan tedavi oluyormuş çok dert değil yani, hatta benim bu kadarla kalırsa da dert etmem kızımdan hatıra diye. Dediğin gibi dert edilecek son şeylerden biri. Ama yapılabilecek bişey varsa denemekte de fayda var. Kantaron yağı dene istersen sen de belki biraz toparlar.
Aaa acıyorsa o kötü ya lazerle filan tedavi oluyormuş çok dert değil yani, hatta benim bu kadarla kalırsa da dert etmem kızımdan hatıra diye. Dediğin gibi dert edilecek son şeylerden biri. Ama yapılabilecek bişey varsa denemekte de fayda var. Kantaron yağı dene istersen sen de belki biraz toparlar.
Deneyeyim bulursam bende lazer dedim yuzumede yaptircam lekeler icin bir bitsin su hamilelik hayirlisiyla artik iyice bunaldim..hamile olmayida basindan beri sevmemistim sonuna geldim hala ayni fikirdeyim
bağdatta divan var oraya yakın divan var mi
ben bayramda almıştım bir iki paket (migrostan) açıkçası migrostaki paketlerinden bi fark göremedim bir kaç model denedim
hazırda serin bir köşede duruyor... bizim kızlar başladı doğurmaya bizimkilerde EYLÜL başında olabilir
Erenkoyde var gozukuyo, en yakin orasi herhalde. Ya da bagdat caddesinde bir yerden alinir yaa... ne bileyim cok kafama takmiyorum. Hastaneye yabanci gelmeyecek. Tanidiklar da kusura bakmaz bence. Sahsen benim hic umrumda olmaz bir sey ikram edip etmemeleri. Duruma gore biri gider alir gelir. Her seyi de biz dusunmeyelim. Esime havale ettim o isleri, henuz haberi yok ama o gun ogrenir
Kızlar 3.5 saat araba kullanabilir miyim sizce? Annemdeydim uzun süredir eşim yurtdışı görevde evime döneyim dedim araya bayram girdi, sonra doktorum izne ayrılmış gidemedim bu vakite kaldim. Doktorum pek tavsiye etmedi bu haftalarda, eşimde yolda birşey olursa diye beni ikilemde bıraktı. Benden başkada sürecek yok. Eşim haftaya gelicek beklet mi ki bebek?? Doğumlar oldukça heyecan bastı. Burdada doktorum var ama evimde yapmak istiyordum
Kızlar 3.5 saat araba kullanabilir miyim sizce? Annemdeydim uzun süredir eşim yurtdışı görevde evime döneyim dedim araya bayram girdi, sonra doktorum izne ayrılmış gidemedim bu vakite kaldim. Doktorum pek tavsiye etmedi bu haftalarda, eşimde yolda birşey olursa diye beni ikilemde bıraktı. Benden başkada sürecek yok. Eşim haftaya gelicek beklet mi ki bebek?? Doğumlar oldukça heyecan bastı. Burdada doktorum var ama evimde yapmak istiyordum
Alla alla bizim hastane orta halli bi özel hastane olmasına ragmen üc cesit oda var değişikmiş
Bizdeki standart odalarda kücük ve verdikleri masa kutu kadar