Ben inanilmaz catladim gören üzüluyor halime o derece birde kasiniyor aciyor..esim cocugu bile sevemiyo canin yancak diye dokunamiyorum diyo..napim valla onca stresten orayi takmaya zaman bile bulamadim baslarda cok sorun ediyodum..hergun kremleedim yagladim yine oldu yine oldu..doktor catlamandan belli zaten iriligi dedi harita oldum resmen..
Bence çatlama işi tamamen genetik . Benimde sürmediğim şey kalmadı ne güzel çatlamadım diyordum meğersem karnımın alt tarafı full çatlamış ben göbekten görmüyormuşum .
Bence çatlama işi tamamen genetik . Benimde sürmediğim şey kalmadı ne güzel çatlamadım diyordum meğersem karnımın alt tarafı full çatlamış ben göbekten görmüyormuşum .
Kesinlikle genetik neredeyse son bir aydır hic bişey sürmüyorum sadece dustan cıktıgımda komple bebek yagı sürüyorum tüm vucuduma ki öncedende düzenli hic bişey sürmedim bi ara vazelin sürdüm bi ara hindistan cevizi yagı falan ama catlamadım cok sükür
Islak mendiller de ac kapa kuruyor diyorlar böyle kutu alip bunlara koyun seklinde bir iki arkadaş demisti. Eğer kullanışlı olursa bu şekilde.bende alayim
Islak mendiller de ac kapa kuruyor diyorlar böyle kutu alip bunlara koyun seklinde bir iki arkadaş demisti. Eğer kullanışlı olursa bu şekilde.bende alayim
Tek değilim annem olucak yanimda kızlar ama eşim hiç rahat değil ya sancin tutarsa ya su gelirse diye aklımı karıştırdı hiç aklımda böyle birşey yoktu, burda doğum yapmak istemiyorum iki taraf burda evimde oluyum istemiştim yarin cikicaktim bugun biranda aklim karisti. Keske haftaya kadar dayansa esim goturse evdede uzun zamandir yokum temizletiyim istemistim suan tamamen karistim
Tek değilim annem olucak yanimda kızlar ama eşim hiç rahat değil ya sancin tutarsa ya su gelirse diye aklımı karıştırdı hiç aklımda böyle birşey yoktu, burda doğum yapmak istemiyorum iki taraf burda evimde oluyum istemiştim yarin cikicaktim bugun biranda aklim karisti. Keske haftaya kadar dayansa esim goturse evdede uzun zamandir yokum temizletiyim istemistim suan tamamen karistim
Kızlar 3.5 saat araba kullanabilir miyim sizce? Annemdeydim uzun süredir eşim yurtdışı görevde evime döneyim dedim araya bayram girdi, sonra doktorum izne ayrılmış gidemedim bu vakite kaldim. Doktorum pek tavsiye etmedi bu haftalarda, eşimde yolda birşey olursa diye beni ikilemde bıraktı. Benden başkada sürecek yok. Eşim haftaya gelicek beklet mi ki bebek?? Doğumlar oldukça heyecan bastı. Burdada doktorum var ama evimde yapmak istiyordum
Delirella
başın sağolsun.. Allah sevdiği kullarıyla alışveriş yaparmış. o minik iki can senin şefaatçin olsun. çok üzüldüm Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size. çok acı...
Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Düşürdüler mi tansiyonunu? Hergün ölç ama peşpeşe ölçme dedi benim doktorum da, anksiyete yaparmış. Dün ben de panik oldum 13-9 oldu, üzülmüştüm, hemen tansiyonuma yansımış.
Kızlar oğlanın hareketler azalmıştı. 3 gündür inanılmaz arttı durmuyor resmen. O hareket ettikçe aşağı baskı artıyor . Kanalda olmasından kaynaklı huzursuz da o yüzden mi böyle acaba