Eylül bebekleri birer birer doğmaya başladı. Ben de sabah sezeryan oldum. 2200gr kız bebeğimiz oldu. Darısı bekleyenlere.
Allah ımmm ne güzel yaaa sırayla kavuşmaya başladı herkes geçmiş olsun canım sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğinii. Bakalım benimki ne zaman gelecek

Bence çatlama işi tamamen genetik . Benimde sürmediğim şey kalmadı ne güzel çatlamadım diyordum meğersem karnımın alt tarafı full çatlamış ben göbekten görmüyormuşum .

Bence çatlama işi tamamen genetik . Benimde sürmediğim şey kalmadı ne güzel çatlamadım diyordum meğersem karnımın alt tarafı full çatlamış ben göbekten görmüyormuşum .
Bizim ailede kimse çatlamadı bana nasip oldu benim de alt tarafta el aynasıyla bakınca görülüyor

Kesinlikle genetik neredeyse son bir aydır hic bişey sürmüyorum sadece dustan cıktıgımda komple bebek yagı sürüyorum tüm vucuduma ki öncedende düzenli hic bişey sürmedim bi ara vazelin sürdüm bi ara hindistan cevizi yagı falan ama catlamadım cok sükür

E Elwing6 ben pamukları bu şekilde hazırladım sana da fikir olsun. sıcak suyla ıslatıp koydum hem bakalım ne kadar ıslak kalıyorlar

Eklentiler

• FAB7C81B-32AD-4FF8-BC2A-0E6E3513ADB8.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 03539D42-323B-45A3-B3EA-2E78985438B5.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 39
E Elwing6 ben pamukları bu şekilde hazırladım sana da fikir olsun. sıcak suyla ıslatıp koydum hem bakalım ne kadar ıslak kalıyorlar
Islak mendiller de ac kapa kuruyor diyorlar böyle kutu alip bunlara koyun seklinde bir iki arkadaş demisti. Eğer kullanışlı olursa bu şekilde.bende alayim

Islak mendiller de ac kapa kuruyor diyorlar böyle kutu alip bunlara koyun seklinde bir iki arkadaş demisti. Eğer kullanışlı olursa bu şekilde.bende alayim
bu kaptan alıp ıslak mendil koyacaksan bence direkt pamuk al. hem ekonomik hemde zararsız. bana kullanışlı geldi zamanla anlıcam :)

Ben simdi kuafore gidicem sokaga cikmaya cesaret edemiyorum..eksikler var avmye gitmye korkuyorum agrilar saplaniyo cunku ama tabii sen bilirsin..

Yolcu koltugunda bile 3,5 saat uzun yol. Ben risk alip tek basima gitmezdim sanirim.

Ben cok iyi örnek sayılmam ama 38.haftamda 200küsür kmlik yol yaptık hos ben kullanmadım ama :)

Ya ben cesaret edemezdim galiba. Yaninda biri olacak mi? 3,5 saat bence sorun degil de, ya arabada dogum mogum baslarsa diye kaygilanirim.

Tek değilim annem olucak yanimda kızlar ama eşim hiç rahat değil ya sancin tutarsa ya su gelirse diye aklımı karıştırdı hiç aklımda böyle birşey yoktu, burda doğum yapmak istemiyorum iki taraf burda evimde oluyum istemiştim yarin cikicaktim bugun biranda aklim karisti. Keske haftaya kadar dayansa esim goturse evdede uzun zamandir yokum temizletiyim istemistim suan tamamen karistim

bence kullanabilirsin. doktoruna danışsana. sancı dediğin öyle bi anda araba kullanamayacak kadar olmaz ya. hem annen de yanında olacakmıs.

Ben de iki gün önce 12 saat yolculuk yaptım bir sorun çıkmadı hamdolsun. Arabayı ben kullanmadım.

yol neresi canım ??

Tesekkur ederim, tansiyon normale dondu. Sadece idrar topluyorum su anda. Anlik bir yukselme oldu tansiyonda. Simdi stabil.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Düşürdüler mi tansiyonunu? Hergün ölç ama peşpeşe ölçme dedi benim doktorum da, anksiyete yaparmış. Dün ben de panik oldum 13-9 oldu, üzülmüştüm, hemen tansiyonuma yansımış.

Kızlar oğlanın hareketler azalmıştı. 3 gündür inanılmaz arttı durmuyor resmen. O hareket ettikçe aşağı baskı artıyor . Kanalda olmasından kaynaklı huzursuz da o yüzden mi böyle acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…