Gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

bu kaptan alıp ıslak mendil koyacaksan bence direkt pamuk al. hem ekonomik hemde zararsız. bana kullanışlı geldi zamanla anlıcam :)
Pamuk da almistim yenidoğan ıslak mendil de almistim bu yenidogan islak mendillersaf su imiş baska bir sey icermiyor yazıyordu ama onlar paketlerde kuruyor dediler. Böyle internette bakmıştım senin aldigin kap görmüştüm ama nasıl konur içine nasıl durur diyordum onu da sende gordum.sende kullanışlı diyorsan alınabilir artık

Kızlar benimde karnımın sol alt tarafına ağrılar giriyor şuan dönemiyorum sağıma soluma kitlendim sanki

dur kız kullanmadım daha sonra linç etme beni arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çok memnundu bende onda görmüstüm.

Ben olsam hiç düşünmez çıkardım,en kötüsü suyun gelse bile bişey olmaz ki, yavaş yavaş dinlene dinlene gelirsin, ben mi çok rahatım anlamadım ki

dur kız kullanmadım daha sonra linç etme beni arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çok memnundu bende onda görmüstüm.
Yok kız ne linç etmesi canın sağolsun. Ilk olunca bilmeyince öyle seyler almışım anneme diyemiyorum bile gülüyorlar söyleseydiniz nereden bileyim kaç kez doğum yaptim sanki diyorum

Su geldigi gibi dogurmuyorsun ki
Ben onu göze alıp gitmiştim ikibucuk saatlik yola
En kötü eşim iki saatte yetiştirir diye :)
Haftaya hem daha riskli değilmi

Yatis verdi doktor. 24 saat idrar takibi. Allah senden razi olsun. Sen soylemesen tansiyona bakmak hic aklima gelmezdi. Simdiye kadar hep normaldi cunku.
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun düzeldi mi biraz

gözün aydınn
Hayırlı uğurlu olsun
Darısı başımıza inşallah şimdi nasılsınız iyi misiniz
Bayramın 3. günü 950 km yol yaptık eşimle beraber (malatyadan antalyaya geldik)
Doktorum bi sakınca görmemişti eşimle beraber kullandık çok şükür zorlanmadım da
Ben genel olarak da hareketli bi insanım cuma günü de annemle tatile gideceğiz 90gidiş 90geliş 180 km yapıyor
Gün içinde de annemi hep biyerlere götürüp getiririm
Biraz da insan kendi vücudunu biliyor bunu yaparım diyorsan yaparsın sıkıntı olmaz inş

Saol canim, tansiyonum normal, idrar testi icin bekliyoruz. Saati dolunca test yapacaklar ona gore eve gonderecekler.

Bu gece çoğu kişinin ağrısı sızısı olmuş galiba Benimde gece oldu şimdide ayağa kalkınca oluyor göbek altında ağrım dinlenince geçiyor gibi artık fake mi atıyor bilmem Dokuz doğurduk dogurana kadar kızlar

Cok sukur, bi sorun yok simdi. Surekli olcuyor hemsireler, 12/8'de stabil. Idrar testi icin saatin dolmasini bekliyoruz. Sonucuna gore eve gonderecekler. Ben bi seye de uzulmemistim. Ciktigini da hissetmedim ki hayatimda hic bu kadar yuksek tansiyon gormedim. Hep 11/7'ydi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…