Evet aynı benimde öyle birde yana büyümedi hep öne doğru , e göbek deliğide var garip bir hal almıştı inceldi en sonunda çatlak gibi kalacak heralde

:) ben de yatip kalkip iki is yapip tekrar yatiyorum. En kotusu de surekli tatli biseyler yiyorum ama is bulmasam kendime gun icinde hareket de etmeyecegim. Benim karin da yukarida bebisimin kafasi zaten yukarıda midem agzimda geziyorum cok zorlaniyorum: ( ama tavsiyem en azinfan muzik ac arada dans fln et boyle hareketsiz kalma ,)

aynen ya habire tatlı ve acı yiyom ben

hemoroidi de azdirdim acı biberiye turşusu yedim yedim

acı ve tatlı yiyorum ağzımın tadi yok heralde ondan aşırı yoğun tatlar istiyorum

Aniden çıkabiliyormuş canım, benim rutin idrar testinde protein çıkmıştı 100 mg, bacağımda da ödem vardı. Tuzu sıfırladık ve dinlendim, öyle geçti, tansiyonu her gün ölçüyorum, 11-7 ya da 10-6 genelde. Bu şekilde devam edelim doktor, ödem inmeseydi tansiyon ilacı yazıcaktı, ödem atmaya yardımcı oluyormuş. Sen tuzu kes dediğim gibi, hatta şekeri de kes, çok faydasını göreceksin, unlu şekerli nişastalı gıdalar da çok su tutuyor vücutta. Ekmeği de tam buğday yiyorum şeker yüklemesinden sonraki diyet de iyi geldi ödemime. Dikkat edelim az kaldı zaten şurda. 4 aydır şeker tuz un yok bende.

Bu kutudan bende de var, kayınvalidem hediye etmişti, bitürlü mantığını anlayamamıştım, ıslak mendilleri bunun içine koyup kullanmak saçma geliyordu ama böyle pamukları ıslatıp koymak çok mantıklıymış

Ben 34. Haftaya kadar coraspin iciyordum. Galiba onu birakinca kendini gosterdi. Cunku kan akisini etkiliyormus bu durum okuduguma gore. Coraspin sayesinde bebegim beslenebilmis. Doktorum gelince soracagim. Nobetci doktor tuz konusunda bir sey demedi. Hatta sordum, yemege sonradan ekleme dedi sadece. Zaten tuzlu sevmem ekstra kullanmam. Bir de hastane yemegi guya, oglen verdikleri yemek patates yanina pilav yogurt tatli. Zaten kronik kabizlik var. Hemoroidim cikti yine. Verdikleri yemek bir hamile icin hic uygun degil. Anlamadim valla. Agustosu bitirebilirsem cok sevinecegim. 10 gun daha sabrederiz insallah.

Son düzenleme:
ıslak mendilleri kabından çıkarıp buna koymak tam sosyete işi ya bebekli aileler değil orta yaslı kadınlar altın gününde kötü görüntüden çıksın diye yapıyolar
hazırda kutun da varsa hiç ıslak mendil kullanma bence. ben 40tan sonra çantam için de alıcam 1 tane. bu pamuklar her yerde var e bebekte koliyle bile satılıyor

Valla gec yatmayı zaten hep yapıyorduk gec kalkmayı bünyem kaldırmıyor tatillerde bile max 8de asker gibi ayaktayım
Uzun Tatil veya izin günlerinde mutlaka yurtici veya yurtdısı seyahat yapardık e simdi gidemiyoruz bi yere korkumuzdan bi bayramda gittik oda eşimin memleketine cok sayılmaz bence :)
Ben biraz hiperaktif gibiyimdir yerimde duramam evde duramam sıkıntıya gelemem sürekli aksiyon olucak kosturmaca olucak onu seviyorum
Gel görki bu kiloyla öykü kızımla na mümkün o yüzdende eve tıkılınca mutsuz oluyorum
Anneme gidip yarın bi süre orda kalacagım en azından havuz güneş yaparım

Gün icinde markete carsıya falan iniyorum aksamda eşim gelince yürüyüş yapıyoruz
Senin gününle on gün var aramda belki düşer benim günüme gelene kadar karnın :)
Dansıda eşimsiz edemem tek basıma

ee annen yakınsa süper o zaman. gerçi istanbula sel uyarısı yapılıyo evet boşluğa alışkın olmayan insanlar daralıyo. bende evime taşınmadan o kadar yoğundum ki evime taşınayım gün boyu evde pineklemeyi planlıyordum. 1 gün dinlendikten sonra sıkılmaya başladım. hep bi uğraş arıyorum kendime

yol neresi canım ??

Konya ankara yolu canim tehlikeli bir yol değil yol üstü ilçelerde var

Ben olsam hiç düşünmez çıkardım,en kötüsü suyun gelse bile bişey olmaz ki, yavaş yavaş dinlene dinlene gelirsin, ben mi çok rahatım anlamadım ki

Bende aynı fikirdeyim ama eşim resmen aklıma gıcık soktu

Su geldigi gibi dogurmuyorsun ki
Ben onu göze alıp gitmiştim ikibucuk saatlik yola
En kötü eşim iki saatte yetiştirir diye :)
Haftaya hem daha riskli değilmi

Geçen hastaneye gittiğimde nst de Şancı çıktı serum verdiler doğum hanenin ordayım, bir bayanvar dogumu baslamis geceden suyu gelmis sabah geliyo hastaneye niye geciktin dediler yani su gelince hemen dogum olucak diye birsey yok biliyorum benimki nasil hayal ediyorsa artik

bence kullanabilirsin. doktoruna danışsana. sancı dediğin öyle bi anda araba kullanamayacak kadar olmaz ya. hem annen de yanında olacakmıs.

Doktorum önermedi aslında birazda o elimi kolumu bagladi bide erken dogum hikayem var ondan bu panigi eşimin bide yanımızda değil. Bu gece netlestiricem artik ama onu da kırıp gecemiyorum

anladım, sen içine nasıl siniyorsa öyle yap. ama çok uzun değil 3,5 saat. yani aynı süre yatakta yattığımız da oluyo. başka şehirde doğurmaktansa doktorum da doktorum diye tuttururum ben

Selam kızlar,
Kontrolden geldim , kuzumun keyfi yerinde nts de sancılar normal , suyu , plesantası gayet iyi dedi 51 cm , 3190 gr olmuş kendimden beklemezdim maşallah , eşim 1 metre daha büyüse senin boyuna gelecek diye dalga geçiyor ani bişey olmazsa bekleyeceğiz dedi haftaya randevu tekrar , bende haberler böyle biz H honey bunch ile grubun bekçileriyiz hepiniz Doğum yapana kadar bekleyeceğiz

ohh ne güzel haberler. doldursunlar günlerini bakalım benimki ne durumda cok merak ediyorum. pazartesi randevu tabi o zamana kadar gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…