Evet aynı benimde öyle birde yana büyümedi hep öne doğru , e göbek deliğide var garip bir hal almıştı inceldi en sonunda çatlak gibi kalacak heraldeOnun onarımı daha kolay olur bence. Benimde karnımın alt tarafı inanılmaz gergin orası çatlamış zaten. Aslında çok kilo da almadım 8-9 kilo civarı ama hep göbek büyüdü diğer her yer aynı, öyle olunca çatlamak kaçınılmaz son oldu sanırım
İnşallah her şey yolundadır evine dönersiniz kuzunla biraz daha beklerSaol canim, tansiyonum normal, idrar testi icin bekliyoruz. Saati dolunca test yapacaklar ona gore eve gonderecekler.
:) ben de yatip kalkip iki is yapip tekrar yatiyorum. En kotusu de surekli tatli biseyler yiyorumİcimden gelmiyorki hic bişi yapmak
Evin işi bitmez zaten o yüzden bulasmıyorum bile zaten sevmem ev işi kadın gelince halletsin modundayım
Haftasonu kızıma gelen hediyeleri yıkadım onları ütüleyeyim mi diye düşündüm bi ara ama sonra amann ben ne anlarım ütüden kalsın diye oturdum yerime geri
Düşün onu bile istemiyorum :)
Karnımda hala havada düşmedi asagı dogumu zaten doktorum bu hafta beklemiyordu depresif depresif evde yat kalk ye ic modunda devam ederim bu gidişle
Calısmamak bana göre değil sonra neden 6aylıkken cocugu bıraktın derler
aynen ya habire tatlı ve acı yiyom ben:) ben de yatip kalkip iki is yapip tekrar yatiyorum. En kotusu de surekli tatli biseyler yiyorumama is bulmasam kendime gun icinde hareket de etmeyecegim. Benim karin da yukarida bebisimin kafasi zaten yukarıda midem agzimda geziyorum cok zorlaniyorum: ( ama tavsiyem en azinfan muzik ac arada dans fln et boyle hareketsiz kalma ,)
Aniden çıkabiliyormuş canım, benim rutin idrar testinde protein çıkmıştı 100 mg, bacağımda da ödem vardı. Tuzu sıfırladık ve dinlendim, öyle geçti, tansiyonu her gün ölçüyorum, 11-7 ya da 10-6 genelde. Bu şekilde devam edelim doktor, ödem inmeseydi tansiyon ilacı yazıcaktı, ödem atmaya yardımcı oluyormuş. Sen tuzu kes dediğim gibi, hatta şekeri de kes, çok faydasını göreceksin, unlu şekerli nişastalı gıdalar da çok su tutuyor vücutta. Ekmeği de tam buğday yiyorum şeker yüklemesinden sonraki diyet de iyi geldi ödemime. Dikkat edelim az kaldı zaten şurda. 4 aydır şeker tuz un yok bende.Cok sukur, bi sorun yok simdi. Surekli olcuyor hemsireler, 12/8'de stabil. Idrar testi icin saatin dolmasini bekliyoruz. Sonucuna gore eve gonderecekler. Ben bi seye de uzulmemistim. Ciktigini da hissetmedim ki hayatimda hic bu kadar yuksek tansiyon gormedim. Hep 11/7'ydi benim.
Bu kutudan bende de var, kayınvalidem hediye etmişti, bitürlü mantığını anlayamamıştım, ıslak mendilleri bunun içine koyup kullanmak saçma geliyordu ama böyle pamukları ıslatıp koymak çok mantıklıymış
Ben 34. Haftaya kadar coraspin iciyordum. Galiba onu birakinca kendini gosterdi. Cunku kan akisini etkiliyormus bu durum okuduguma gore. Coraspin sayesinde bebegim beslenebilmis. Doktorum gelince soracagim. Nobetci doktor tuz konusunda bir sey demedi. Hatta sordum, yemege sonradan ekleme dedi sadece. Zaten tuzlu sevmem ekstra kullanmam. Bir de hastane yemegi guya, oglen verdikleri yemek patates yanina pilav yogurt tatli. Zaten kronik kabizlik var. Hemoroidim cikti yine. Verdikleri yemek bir hamile icin hic uygun degil. Anlamadim valla. Agustosu bitirebilirsem cok sevinecegim. 10 gun daha sabrederiz insallah.Aniden çıkabiliyormuş canım, benim rutin idrar testinde protein çıkmıştı 100 mg, bacağımda da ödem vardı. Tuzu sıfırladık ve dinlendim, öyle geçti, tansiyonu her gün ölçüyorum, 11-7 ya da 10-6 genelde. Bu şekilde devam edelim doktor, ödem inmeseydi tansiyon ilacı yazıcaktı, ödem atmaya yardımcı oluyormuş. Sen tuzu kes dediğim gibi, hatta şekeri de kes, çok faydasını göreceksin, unlu şekerli nişastalı gıdalar da çok su tutuyor vücutta. Ekmeği de tam buğday yiyorum şeker yüklemesinden sonraki diyet de iyi geldi ödemime. Dikkat edelim az kaldı zaten şurda. 4 aydır şeker tuz un yok bende.
Insallah canim. Agustosu bitirelim yeter.İnşallah her şey yolundadır evine dönersiniz kuzunla biraz daha bekler
ıslak mendilleri kabından çıkarıp buna koymak tam sosyete işi yaBu kutudan bende de var, kayınvalidem hediye etmişti, bitürlü mantığını anlayamamıştım, ıslak mendilleri bunun içine koyup kullanmak saçma geliyordu ama böyle pamukları ıslatıp koymak çok mantıklıymış
Valla gec yatmayı zaten hep yapıyorduk gec kalkmayı bünyem kaldırmıyor tatillerde bile max 8de asker gibi ayaktayımH honey bunch çalışırken özlediğin ne varsa onları yap. geç yat geç kalk. tv karşısında kahvaltı keyfi yap. aç bi film izle. sıkıldın mı öğle uykusuna yat. daha da sıkıldın çık dolas. mutfakta biseyler yap
Gün icinde markete carsıya falan iniyorum aksamda eşim gelince yürüyüş yapıyoruz:) ben de yatip kalkip iki is yapip tekrar yatiyorum. En kotusu de surekli tatli biseyler yiyorumama is bulmasam kendime gun icinde hareket de etmeyecegim. Benim karin da yukarida bebisimin kafasi zaten yukarıda midem agzimda geziyorum cok zorlaniyorum: ( ama tavsiyem en azinfan muzik ac arada dans fln et boyle hareketsiz kalma ,)
Gözün aydın hayırlı olsun inşallahEylül bebekleri birer birer doğmaya başladı. Ben de sabah sezeryan oldum. 2200gr kız bebeğimiz oldu. Darısı bekleyenlere.
ee annen yakınsa süper o zaman. gerçi istanbula sel uyarısı yapılıyoValla gec yatmayı zaten hep yapıyorduk gec kalkmayı bünyem kaldırmıyor tatillerde bile max 8de asker gibi ayaktayım
Uzun Tatil veya izin günlerinde mutlaka yurtici veya yurtdısı seyahat yapardık e simdi gidemiyoruz bi yere korkumuzdan bi bayramda gittik oda eşimin memleketine cok sayılmaz bence :)
Ben biraz hiperaktif gibiyimdir yerimde duramam evde duramam sıkıntıya gelemem sürekli aksiyon olucak kosturmaca olucak onu seviyorum
Gel görki bu kiloyla öykü kızımla na mümkün o yüzdende eve tıkılınca mutsuz oluyorum
Anneme gidip yarın bi süre orda kalacagım en azından havuz güneş yaparım
yol neresi canım ??
Ben olsam hiç düşünmez çıkardım,en kötüsü suyun gelse bile bişey olmaz ki, yavaş yavaş dinlene dinlene gelirsin, ben mi çok rahatım anlamadım ki
Su geldigi gibi dogurmuyorsun ki
Ben onu göze alıp gitmiştim ikibucuk saatlik yola
En kötü eşim iki saatte yetiştirir diye :)
Haftaya hem daha riskli değilmi
bence kullanabilirsin. doktoruna danışsana. sancı dediğin öyle bi anda araba kullanamayacak kadar olmaz ya. hem annen de yanında olacakmıs.
anladım, sen içine nasıl siniyorsa öyle yap. ama çok uzun değil 3,5 saat. yani aynı süre yatakta yattığımız da oluyo. başka şehirde doğurmaktansa doktorum da doktorum diye tuttururum benKonya ankara yolu canim tehlikeli bir yol değil yol üstü ilçelerde var
Bende aynı fikirdeyim ama eşim resmen aklıma gıcık soktu
Geçen hastaneye gittiğimde nst de Şancı çıktı serum verdiler doğum hanenin ordayım, bir bayanvar dogumu baslamis geceden suyu gelmis sabah geliyo hastaneye niye geciktin dediler yani su gelince hemen dogum olucak diye birsey yok biliyorum benimki nasil hayal ediyorsa artik
Doktorum önermedi aslında birazda o elimi kolumu bagladi bide erken dogum hikayem var ondan bu panigi eşimin bide yanımızda değil. Bu gece netlestiricem artik ama onu da kırıp gecemiyorum
ohh ne güzel haberler. doldursunlar günlerini bakalımSelam kızlar,
Kontrolden geldim , kuzumun keyfi yerinde nts de sancılar normal , suyu , plesantası gayet iyi dedi 51 cm , 3190 gr olmuş kendimden beklemezdim maşallah , eşim 1 metre daha büyüse senin boyuna gelecek diye dalga geçiyorani bişey olmazsa bekleyeceğiz dedi haftaya randevu tekrar , bende haberler böyle biz H honey bunch ile grubun bekçileriyiz hepiniz Doğum yapana kadar bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?