Ben 34. Haftaya kadar coraspin iciyordum. Galiba onu birakinca kendini gosterdi. Cunku kan akisini etkiliyormus bu durum okuduguma gore. Coraspin sayesinde bebegim beslenebilmis. Doktorum gelince soracagim. Nobetci doktor tuz konusunda bir sey demedi. Hatta sordum, yemege sonradan ekleme dedi sadece. Zaten tuzlu sevmem ekstra kullanmam. Bir de hastane yemegi guya, oglen verdikleri yemek patates yanina pilav yogurt tatli. Zaten kronik kabizlik var. Hemoroidim cikti yine. Verdikleri yemek bir hamile icin hic uygun degil. Anlamadim valla. Agustosu bitirebilirsem cok sevinecegim. 10 gun daha sabrederiz insallah.
Evet canım coraspirini tansiyon sorunu çıkanlara veriyorlar hem tansiyona hem bebeğe iyi geliyor. Bırakınca ortaya çıkmış olabilir. Benim tansiyon hiç aşırı yükselmedi ama idrarda protein kaçağı çıktı. Ben o zamandan beri sıfır tuzlu yiyorum, tansiyon ilacı içiyorum çok şükür bu haftalara rahatça gelebildik. Arkadaşımın malesef çok geç fark edilmiş erken doğumun eşiğinden döndü ama bebeği beslenememiş 38.haftada 1800 gram doğdu.
Konya ankara yolu canim tehlikeli bir yol değil yol üstü ilçelerde var
Bende aynı fikirdeyim ama eşim resmen aklıma gıcık soktu
Geçen hastaneye gittiğimde nst de Şancı çıktı serum verdiler doğum hanenin ordayım, bir bayanvar dogumu baslamis geceden suyu gelmis sabah geliyo hastaneye niye geciktin dediler yani su gelince hemen dogum olucak diye birsey yok biliyorum benimki nasil hayal ediyorsa artik
Doktorum önermedi aslında birazda o elimi kolumu bagladi bide erken dogum hikayem var ondan bu panigi eşimin bide yanımızda değil. Bu gece netlestiricem artik ama onu da kırıp gecemiyorum
evet iyi bildiğim bir yol
annemle gider miydim ben iyi hissediyorsam altında otomatik vites varsa giderdim herhalde bi cihanbeyli bi kuluda mola verirdim biraz yürürdüm wc v.s.
ya da hızli trenle gidip arabayı aldırırdım
ee annen yakınsa süper o zaman. gerçi istanbula sel uyarısı yapılıyo evet boşluğa alışkın olmayan insanlar daralıyo. bende evime taşınmadan o kadar yoğundum ki evime taşınayım gün boyu evde pineklemeyi planlıyordum. 1 gün dinlendikten sonra sıkılmaya başladım. hep bi uğraş arıyorum kendime
Selam kızlar,
Kontrolden geldim , kuzumun keyfi yerinde nts de sancılar normal , suyu , plesantası gayet iyi dedi 51 cm , 3190 gr olmuş kendimden beklemezdim maşallah , eşim 1 metre daha büyüse senin boyuna gelecek diye dalga geçiyor ani bişey olmazsa bekleyeceğiz dedi haftaya randevu tekrar , bende haberler böyle biz Hhoney bunch
ile grubun bekçileriyiz hepiniz Doğum yapana kadar bekleyeceğiz
Canım çok sağol desteğin için, bugün iyiyim çok şükür. Babam da pişman ama yapacak bi şey yok. Dua ediyorum Allah onlara da başka yerden bir kapı açsın. 10 yıl elimden geleni yaptım, düğünde takılanların az bir kısmını aldım gerisini masrafları için bıraktım. Yalnız sonra alırım diye iki Reşat altını da bırakmıştım birini anneannem birini teyzem takmıştı. Onları da bozdurmuş bana sormadan babam. Sesimi çıkarmadım ihtiyacı varmış dedim. Ama yok işte dur durak bilmiyor, evet babam sonuçta ben de üzülüyorum ama benim gücüm yetmiyor artık dedim anneme de.
Malesef ki benim babamda evin bereketini kaçırıyor , ikiside emekli tüm giderler ortak annemle ama babam hep ama hep ekside ordan al orayı kapat diye diye kredi çekmiş yahu saçmasapan harcadığı parayla ortada bişey Yok yemek ve buzluk stoğundan başka , delirmemek işten değil ev badana olacak , mutfak dolapları değişecek herşeyin borcu hop anneme sen ne yapıyorsun ama yıllardır aynı bereketsiz , ablam evlenmeden ikisini de uğraştı emekli etti de Allahtan yoksa halimizi düşünemiyorum. Sizinkilere inşallah bir kapı açılır ama kafa sağdan soldan hallederiz mantığıyla çalışıyorsa sen çocuğuna yapman gereken masrafı ailene yaparsın kendi hallerine bırak en iyisi
Kızlar oğlanın hareketler azalmıştı. 3 gündür inanılmaz arttı durmuyor resmen. O hareket ettikçe aşağı baskı artıyor . Kanalda olmasından kaynaklı huzursuz da o yüzden mi böyle acaba
Evet canım coraspirini tansiyon sorunu çıkanlara veriyorlar hem tansiyona hem bebeğe iyi geliyor. Bırakınca ortaya çıkmış olabilir. Benim tansiyon hiç aşırı yükselmedi ama idrarda protein kaçağı çıktı. Ben o zamandan beri sıfır tuzlu yiyorum, tansiyon ilacı içiyorum çok şükür bu haftalara rahatça gelebildik. Arkadaşımın malesef çok geç fark edilmiş erken doğumun eşiğinden döndü ama bebeği beslenememiş 38.haftada 1800 gram doğdu.
Hayret, doktoru nasil farkedememis bebegin beslenememesinden. Benim de az kaldi, 24 saat dolmak uzere. Insallah idrarda protein cikmaz da kafam rahat eder.
Hayret, doktoru nasil farkedememis bebegin beslenememesinden. Benim de az kaldi, 24 saat dolmak uzere. Insallah idrarda protein cikmaz da kafam rahat eder.
Özele gitmesine rağmen kızın tansiyonunu 1 kere bile ölçmemişler ben de hayret ettim. 7.ayda acillik olunca fark edilmiş o doktoruda hemen alacakmış bebeği başka doktora gitmiş de tansiyon ilacı ile bi kaç hafta daha bekletebilmişler. İnşallah protein kaçağı çıkmaz ama çıkarsa da çok yüksek bi değer olmadıkça hiç sorun değil haftan iyi tansiyon ilacı ve bol protein ile biraz daha beklenebilir bence
Özele gitmesine rağmen kızın tansiyonunu 1 kere bile ölçmemişler ben de hayret ettim. 7.ayda acillik olunca fark edilmiş o doktoruda hemen alacakmış bebeği başka doktora gitmiş de tansiyon ilacı ile bi kaç hafta daha bekletebilmişler. İnşallah protein kaçağı çıkmaz ama çıkarsa da çok yüksek bi değer olmadıkça hiç sorun değil haftan iyi tansiyon ilacı ve bol protein ile biraz daha beklenebilir bence
Su gelince hemen gelmiyor bebiş ama enfeksiyon kapmaya açık hale geldiği için hastaneye gidin diyorlar diye biliyorum ben kızlar
Benim de kontrolüm vardı bugün 37+2 de
Açılma yok kasılma yok sancı da yok yok oğlu yok hayırlısı
Ben debugün 37+0 ım kontrole gittim nst de hiç bişeyim yok bi tane bile sancım çıkmamış
Bugün sanki doğuma daha çoookkk var gibi hissettim hayırlısıyla gelsinler ama poposunu bi ısırasım var acayip kanım kaynıyor
Allah sağlıkla kucaklatsın hepimize
Ben debugün 37+0 ım kontrole gittim nst de hiç bişeyim yok bi tane bile sancım çıkmamış
Bugün sanki doğuma daha çoookkk var gibi hissettim hayırlısıyla gelsinler ama poposunu bi ısırasım var acayip kanım kaynıyor
Allah sağlıkla kucaklatsın hepimize