Alla alla bizim hastane orta halli bi özel hastane olmasına ragmen üc cesit oda var değişikmiş
Bizdeki standart odalarda kücük ve verdikleri masa kutu kadar
Eskişehir de 3 özel hastane var . Odaları en güzel olan acıbadem gittiğim hastanenin odaları da güzel ama dediğim gibi küçük

Çok şanslısın canımm

Hangi marka kullandın peki? Ben d ebir bakayım.
Maşallah kolay bir doğum olmuş sanki darısı bize inşallah.
Ayy maşallah, gözün aydın. Uyanık sezeryan nasıl bir duygu? Eşin yanında mıydı? Bebilinin kilosu da maşallah gayet iyiymiş usg ile örtüştü mü kilo?
Ay darısı bize olsun inşallah.
Kizlar su cikolatayi cok begendim ama 48tane var icinde yeterli gelmez dimi ? Haciseriftende uygunlarindan yaptirsam bittikce koyarim son ikiside haciserifin aslinda onlarda fena degil
48 tane az gibi ben de 100 lü almayo düşünüyorum şimdiden alsak nolur. Erir mi? Dolapta mı bekletmek gerekir acaba?
Hiçbişe bilmemek her zaman iyidir derler bu sebepten mi acaba?benim ilk olacak ama yine de korkuyorum bi cahil cesaretim olmadı yahu
Kizlar kafama bir sey takildi..bu hediyelikleri cikolatayi orada koyacagimiz masa oluyor mu? Masa ortusunu falanda hazirlamak gerekiyor dimi?
Ay bende bilmiyorum onu, bu gittiğimde masanın ölçülerini alıp bi örtü diktireyim diyorum ama bitmiyor bir türlü hazırlıklar.
Eylül bebekleri birer birer doğmaya başladı. Ben de sabah sezeryan oldum. 2200gr kız bebeğimiz oldu. Darısı bekleyenlere.
Maşallah gözüm aydın. Zor oldu mu sezeryan. Nasılsın şimdi?

Ay kızlar bazılarınızın 2. Doğumu ilk doğumunu epidural normal yapan var mı? Beni bilgilendirseniz?

emzik olarak
(hep kauçuk ve damakli )
avent//nuk//chicco
biberon olarak ilk kızım 5 6 aylikken memeden kopma aşamasındayken avent sagma cihazı aldık aventin icinden
2 biberon cıktı fakat silikon başlıkliydi
ben onları sadece alete uygun old. icin ilk sağım asamsinda kullandim
onun dışında kizima verirken
chicco nun boynu eğri kauçuk uçlu biberonunu kullandım

sonuç
çok sağlıklı kesinlikle bozulma olmayan damak yapısı
zamaninda çürümeden değişen çok kaliteli duzgun dişler
2 yaş civarı emziği uykuda da bıraktı

tüm bunlar da payim nekadar var bilmiyorum ama okuduğumu okuduğumdan anladığımı uyguladim lakin her çocuk kendine özel
daha önce dedgim gibi pişman olduğum sey sut sagma cihazına geç kalmak olabilir
sarılık riskine karşın sütu sağıp agzina enjektörle veya biberonla akitmayi akil edememek olabilir
....

aynı yolu takip edeceğim bakalım
ne kadar değişecek kardeşinde
inşaallah tospik kuzum saglikla gelsin de

İnşallah canım sabretsinler zamanlarını beklesinler

Kizlar tek tek yazamadim. Ikimiz de iyiyiz şükür. Emzirmede sikinti yasadik. Silikon gogus uclarindan tavsiye ederim. Bizimki kendini uykudan alamadi.
Sezeryan da iyiydi. Esim ben girdikten sonra gelmis. Biz biraz apar topar sezeryan olduk. Bebegin kilosu ultrason ile ortustu ama ozeldeki doktorumun ultrasonu ile ortustu. Devlet hastanesindeki ultrasondan 200 gram daha fazla cikti kilosu.
Gaz sancisi yasiyorum, baya rahatsiz ediyor.
Kesinlikle gogus ucu catlak kreminiz olsun yaninizda. Benim yoktu eczaneden garmasatan aldik. Cok memnunum. Ilk gebelikte de onu kullanmistim.
Ilk gwbwligimde catlaklarim olmustu ama bunda yeni catlaklarim olusmadi. Sebebini bol su icmem olarak dusunuyorum. Hindistan cevizi yagi kullandim ama aklima gwlirse surdum aklima gelmezse surmedim. Ama hep en az 2 lt su ictim. Son zaman 2.5 ile 3 lt arasi su tukettim hep. Yani cildi icten nemlendirdim.

Canım gözün aydın bebişini aldın kucağına darısı bizlere olsun inşallah emzirme konusunda bende tedirgin oluyorum kıZımda çok zorlanmıştım umarım bunda Zorlanmam

Ay kuzlar Allah razı olsun sizden benim gibi acemi annelere sizin tecrübeleriniz ışık oluyor, sayenizde öğreniyoruz herşeyi. Alkah evlatlarınızı sizlere bağışlasın hiç ayrılmayın inşallah

Ay kuzlar Allah razı olsun sizden benim gibi acemi annelere sizin tecrübeleriniz ışık oluyor, sayenizde öğreniyoruz herşeyi. Alkah evlatlarınızı sizlere bağışlasın hiç ayrılmayın inşallah
senden de canım duyacaksin okuyacaksin sonuçta kimse kimseye benzemez yaşarken çözersin bebitonu o da seni yönlendirecek sağlıkla gelsinler hepsi tüm sorunlara yol bulunur

iyi geceler canım, sık uyanırdım hareketlerinden bebeğin ya da tuvalet ihtiyacı nedeniyle. Artık deliksize yakın uyuyorum tüm doğum sinyallerin kayboldu
kız senin 4 cm açılman vardı nasıl duruyosun hala şaşırıyorum hadi doğur artık

Ne bileyim akıntın dogum belirtisiymiş ya
Bide göbegin asagıdaydı sanki
Gelir diye bekliyorum öyle
her gören karnın inmiş diyor. ay bide 40 haftayı geçirmişim muamelesi görüyorum her gün aramalar duruyo musun hala diye daha 38deyim diyorum ama anlamıyolar herhalde. bakalım bu gece nasıl olacak. ben 40ı deviririm yazıyorum buraya da

kız senin 4 cm açılman vardı nasıl duruyosun hala şaşırıyorum hadi doğur artık
Ya herkes şaşkınlıklar içinde, iyi kötü sinyaller vardı onlar da kayboldu doğurmak istiyorum aslında ama bilinç altım reddediyor herhalde başka bir açıklama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…