Ya herkes şaşkınlıklar içinde, iyi kötü sinyaller vardı onlar da kayboldu doğurmak istiyorum aslında ama bilinç altım reddediyor herhalde başka bir açıklama bulamadım
hayır açılmaya noldu kapanmadı insallah normalde 4 cmde yatıs veriyolar. hadi evde 2 gün dur. neyse sancıyı bekle sen. 4 cm olana kadar sancı hissetmis miydin hic?
hayır açılmaya noldu kapanmadı insallah normalde 4 cmde yatıs veriyolar. hadi evde 2 gün dur. neyse sancıyı bekle sen. 4 cm olana kadar sancı hissetmis miydin hic?
dur daha 37desin suniye başlatır mı hemen? ne güzel işte 1-0 önde gibisin sancını bekle bence.
peki kanala indiğini hissettin mi? yada bi belirtisi varmı?
her gören karnın inmiş diyor. ay bide 40 haftayı geçirmişim muamelesi görüyorum her gün aramalar duruyo musun hala diye daha 38deyim diyorum ama anlamıyolar herhalde. bakalım bu gece nasıl olacak. ben 40ı deviririm yazıyorum buraya da
Bende hic bi zaman dogurmayacakmısım gibi davranıyorlar
Sonsuza kadar hamile kalıcam hissi veriyorum cevremdekilere sanırım
Karnım hala yukarıda hala bi yere davet edileyim kosa kosa gidiyorum son haftaki tembelliğim sadece evde durunca dısarda her ne kadar agırlasmıs olsamda gezme tozma olsun eşlik ediyorum herkese
senden de canım duyacaksin okuyacaksin sonuçta kimse kimseye benzemez yaşarken çözersin bebitonu o da seni yönlendirecek sağlıkla gelsinler hepsi tüm sorunlara yol bulunur
Ya herkes şaşkınlıklar içinde, iyi kötü sinyaller vardı onlar da kayboldu doğurmak istiyorum aslında ama bilinç altım reddediyor herhalde başka bir açıklama bulamadım
Bende hic bi zaman dogurmayacakmısım gibi davranıyorlar
Sonsuza kadar hamile kalıcam hissi veriyorum cevremdekilere sanırım
Karnım hala yukarıda hala bi yere davet edileyim kosa kosa gidiyorum son haftaki tembelliğim sadece evde durunca dısarda her ne kadar agırlasmıs olsamda gezme tozma olsun eşlik ediyorum herkese
Ablamda böyle pire gibiydi fink fink gezdi sonra 41.haftada zorunlu sezeryan yaptılar bebek aşağı inmiyor vs vs diye
İnşallah bir avaz dedikleri sekilde normal dogum yapar tez vakitte saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı :)
Ablamda böyle pire gibiydi fink fink gezdi sonra 41.haftada zorunlu sezeryan yaptılar bebek aşağı inmiyor vs vs diye
İnşallah bir avaz dedikleri sekilde normal dogum yapar tez vakitte saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı :)
Hamdolsun iyiyiz canım şuan emzirme seansındayım. Hiç beni zorlayan bir bebek değil çok şükür. Abisi de alıştı eskisi kadar kıskanmıyor. Öpüp kendini öptürüyor. Tabi o da küçük napacağı belli olmaz diye yanlarında olamayacaksam küçüğü odasına kilitliyorum kamerayı ayarlayıp. Oyuncak vermeye ve kucağına almaya çalışıyor çünkü. Dün 1.ay kontrolündeydik . Kilosu 3.100 gr olmuş. Eve gelmek yaradı çok şükür. Perşembe günü de göz muayenesi var insallah bir sorun yoktur.
Bugün inanır mısın aklıma geldiniz bizim kızlar doğurdu mu acaba diye.
Sağ sağlim hayırla kavuşun, su gibi doğumlarınız olsun inşaallah
dur daha 37desin suniye başlatır mı hemen? ne güzel işte 1-0 önde gibisin sancını bekle bence.
peki kanala indiğini hissettin mi? yada bi belirtisi varmı?
Odasını yerleştirdik az önce minik minik kıyafetleri onu nereye koysak bunu nereye koysak çok şükür ne güzel duygularmış Allah isteyen herkese nasip etsin
Ay kuzlar Allah razı olsun sizden benim gibi acemi annelere sizin tecrübeleriniz ışık oluyor, sayenizde öğreniyoruz herşeyi. Alkah evlatlarınızı sizlere bağışlasın hiç ayrılmayın inşallah
Ben bundan alıcam takıyorsun kendi kendine sağıyor, vakumlu, kullanan arkadaşım çok memnun. Ttuboz
Emzik avent aldım ama biberon emin olamadım. Dr browns'un patentli kolik karşıtı biberonunu beğeniyordum ama onun da bir sürü çeşidi çıkmış ve çoğu plastik. İlk etapta kaç ml biberon alınmalı? Yeni doğduğunda biberon yok kaşık veya şırıngayla ver dedi hemşire mecbur kalırsan. Aynı şekilde emmeye alışana kadar emzik verme dedi. Bir de şu var Plm123
gümüş kapak alıcam, yine de krem almalı mıyım? Yanında krem kullanmanıza gerek yoktur diye yazıyor. Silikon meme ucu dediğin hani şu delikli olanlardan mı? Üzerinde delikler olan, bebek onun üzerinden emziriliyormuş sanırım?
Hamdolsun iyiyiz canım şuan emzirme seansındayım. Hiç beni zorlayan bir bebek değil çok şükür. Abisi de alıştı eskisi kadar kıskanmıyor. Öpüp kendini öptürüyor. Tabi o da küçük napacağı belli olmaz diye yanlarında olamayacaksam küçüğü odasına kilitliyorum kamerayı ayarlayıp. Oyuncak vermeye ve kucağına almaya çalışıyor çünkü. Dün 1.ay kontrolündeydik . Kilosu 3.100 gr olmuş. Eve gelmek yaradı çok şükür. Perşembe günü de göz muayenesi var insallah bir sorun yoktur.
Bugün inanır mısın aklıma geldiniz bizim kızlar doğurdu mu acaba diye.
Sağ sağlim hayırla kavuşun, su gibi doğumlarınız olsun inşaallah
Maşallah maşallah
Cok daha güzel günler sizi beklesin
Kilosu da kendine gelmiş ne güzel ya
Aminnn inşallah biz eylülü bekliyoruz dogurmak icin gelmiyor bizimkiler