Herkese gunaydin
Ruyamda yine kuzumu gordum
Onu ruyamda gordugum sabahlar mutlu uyaniyorummm
Günaydın
Ne hamileliğim boyunca cocugumu gördüm rüyamda ne dogurdugumu
Burda yazıyorsunuz ya icim gidiyor :)
Halbuki baska seyler görüyorum abudik gubidik
Sanırım bende bi problem var

Babam borç yapmaya bayılıyor, sanki hiç ödenmeyecek gibi. Emekli maaşı bile krediye bağlı. Onu zaten paradan saymıyor. Ben evlenmeden mutfak dolaplarını yaptırdım, buzdolaplarını aldım, tabak çanak çoğu şeyi ben almışımdır zaten gelen gidene mahcup olmayalım diye. Annemin düğün kıyafetlerini bile ben aldım. Babamın giysi dolabı tıka basa doludur ama anneme gelince eli sıkıdır, genelde ben para veririm bir şeyler al diye üzerine. Annem çok sessiz kalmış zamanında, babam sinirli diye almış yürümüş, istediği gibi gezer yer içer buna para mı dayanır. Allah doğru yola götürsün ne diyim.

Günaydın
Ne hamileliğim boyunca cocugumu gördüm rüyamda ne dogurdugumu
Burda yazıyorsunuz ya icim gidiyor :)
Halbuki baska seyler görüyorum abudik gubidik
Sanırım bende bi problem var
Insan bi degisik bi duygulu hissediyor cok farkli duygular demekki gercegi bizi costuracak

Günaydın kızlar
Bu dün ki ultrason değerlerim.
Dün 35+4 . gündü
AC değeri önde gibi geldi bana
bişey anlamadım kısacası bu değerlerden

Anlayan anlatsın bana

Herkese gunaydinnnKizlar ben hastane cikislarini 62 cm almisim..olmama durumu soz konusu degil dimi bazen cok ufak gorunuyorlar gözüme

Herkese gunaydinnnKizlar ben hastane cikislarini 62 cm almisim..olmama durumu soz konusu degil dimi bazen cok ufak gorunuyorlar gözüme
Büyük almışsın canım biraz.
Doğduğunda büyük geldiğini görünce hayret edersin.

Ic atlet aldim bitane o daha kucuk hic inanamiyorum sigacagina 56 mi daha uygun gerci persembe bi boyuna bakyim
Canım bizim kız 51 cm doğdu bi aylık olduğunda 57 cm olmuştu
Sonrasında diğer ay 60, ardından diğer ay 64 olmuştu.
Zaten bende hep büyük alıyordum kıyafetlerini
Hemen büyüyo kıyafetler olmuyo

Eki Görüntüle 2300250

Günaydın kızlar
Bu dün ki ultrason değerlerim.
Dün 35+4 . gündü
AC değeri önde gibi geldi bana
bişey anlamadım kısacası bu değerlerden

Anlayan anlatsın bana
Günaydın kızlar, el ayak yanmasıyla uyandık gene

Ultrason değerleri benim bildiğim kadarıyla başı biraz önden gidiyor boyu da azıcık kısa çıkmış bebişinin, benimkinin de başı büyük gidiyor boyu azıcık arkadan, inşallah doğurabiliriz biraz koca kafalı benimki de

Geçen acilde fl değerimi haftasıyla uyumlu ölçmüştü, ondan önceki biraz kısa demişti. Kafam karıştı.
Evet koca kafalı olduğu doğru dün ultrason da yüzünü görelim dedik
Baş ağağıda olduğundan yandan profil verdi sıpa. Gözleri kocaman görünüyordu.
Benimki sezeryan olacak canım o yüzden sıkıntı olmaz
Senin ki ilk mi

Hastane cıkısları standart 50 veya 56 değilmi 62yi nerden buldun yahu 3-6 aylık almıssın
Ben takim almadim hastane cikisi diye.. kendim olusturdum ustu kruvaze seklinde zaten minik 62 yazsada baya kucuk yani..neyse bi tulum daha bakar koyarim artik.

-EarthLing- canım naptın? Nasıl çıktı tahlil? İnşallah herşey iyidir
Tahlil sonucu biraz yuksek cikti. 430 cikti, sinir 300'mus. Ama tansiyonum normal olunca doktor cikabilirsin dedi. Kendime dikkat etmem lazimmis. Tansiyonu sık sık olctur dedi. 40. Haftayi beklemez, 38'lerde aliriz dedi bebegi. Cuma gunu acildeki doktor kontrole cagirdi. Kendi doktorum Pazartesi donecek. Onun yonlendirmesine gore dogumu ne zaman yapacagimiza karar verecegiz sanirim. Kendi dokrorum zaten prenatalog. Bakalim biraz korktum. Normalde bebegimin gelisimi hep ondeydi. Ama coraspin'den sonra nasil oldu merak ediyorum. Cuma ogrenecegiz kilosunu falan.

Ben takim almadim hastane cikisi diye.. kendim olusturdum ustu kruvaze seklinde zaten minik 62 yazsada baya kucuk yani..neyse bi tulum daha bakar koyarim artik.
Bize kücük geliyorlar ama doktora gittiginde bile boyu 49cm boyu 50cm diyor
Minicik dogacaklar yahu kollarını pacalarını kıvırıp giydirmek istemezsin bence ilk dogdugunda

3 aylık oluyor sanırım. Benimkiler 50 cm yenidoğan. 56 cm ideal aslında, Aziz bebe'nin hastane çıkışları 56 cm. Ben eşim yüzünden 50 cm aldım pişmanım ama yapacak bi şey yok.

Hastane cıkısları standart 50 veya 56 değilmi 62yi nerden buldun yahu 3-6 aylık almıssın
Bize kücük geliyorlar ama doktora gittiginde bile boyu 49cm boyu 50cm diyor
Minicik dogacaklar yahu kollarını pacalarını kıvırıp giydirmek istemezsin bence ilk dogdugunda
1-3 ay 56,62 diye geciyo zaten 1 aylik 50 cm mis bi kactanede oyle alirim 50 cm.almamisim hic

3 aylık oluyor sanırım. Benimkiler 50 cm yenidoğan. 56 cm ideal aslında, Aziz bebe'nin hastane çıkışları 56 cm. Ben eşim yüzünden 50 cm aldım pişmanım ama yapacak bi şey yok.
50,56 bende hic almamisim direk hastane cikisi almadim ya neyse bir ikitanr alirim onuda 1hafta anca giydiriyosun diyorlardi

Bende babycorner hastane çıkışı aldım. 50-58 cm arası yazıyor . Anacım o kadar minik geldi ki gözüme. Yalnız annem dedi o bile büyük gelir.j

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…