Evet ilk boyu bacaktan ölçüyorlar o yüzden çok önemi değil bazı bebeklerin bacak boyu kısa gövde boyu uzun da olabiliyormuş, doğana kadar her şey sürpriz yani

Aynen cnm. Düşünüp hayal etmek bile o kadar güzel ki. Canım sıkılınca gidip kıyafetlerine bakıyorum. Huzurlu olduğumu hissediyorum o an
Bende cok olmuyor ama eşim kızımızın odasına gidip yatagının üstündeki müzikli dönen seyi acıp hayallere dalıyor :)
Dogdugunda nasıl bi sevgi olacak merak icindeyim :)

Siz ailecek iriydiniz yanlıs hatırlamıyorsam
50 cok cok kücük 56 al derim
O yuzden elim hic kucuklere gitmedi herhalde 56 alayim bir iki tane..50de alip koyarim burada aziz bebenim miniworldun seylerini parca parca satan bir magaza var baya uyguna geliyo ayni parcalarin miniklerinide alayim bari

Hiç korkma canım aşırı yüksek değil benim 592 çıkmıştı. Ama tedbirli olman lazım. Bak 2 haftacık tuzu tamamen kes. Ben peynir bile yemiyorum tuzsuz lor yiyorum. Bol bol protein ye, kaçağı telafi etsin bebek beslensin. Sıcakta sakın kalma, üzülme-sinirlenme-ağlama bunlar tansiyonu anında fırlatıyor. Çok şükür 38e az var, sıkıntısız gelirsiniz o haftaya benim de en geç 38de alınacak ben de hem hem bu sıkıntı hem de kolestaz var o yüzden sonuna kadar beklemem çok riskliymiş.

Bana hic bi sey soylemediler. Esim sordu neye dikkat etmeliyiz diye. Sadece tansiyonu olcturun, 14/9 ve ustu cikarsa gelin dedi. Ne tuzdan bahsettiler ne bi sey. Ama ben kendim dikkat edecegim elimden geldigi kadar. Kendi doktorumu gorseydim icim daha rahat edecekti.
Beklemeye hic gerek yok. 38. Hafta ideal. Zaten doktorum da 39 diyordu. Eylul'un ilk haftasina denk geliyor benim. Insallah saglikla gecer bu surec hepimiz icin

Evet ilk boyu bacaktan ölçüyorlar o yüzden çok önemi değil bazı bebeklerin bacak boyu kısa gövde boyu uzun da olabiliyormuş, doğana kadar her şey sürpriz yani

Benim arkadaşın hep uzun ölçüyorlardı 36 haftada 52 cm Çok uzun bebek olucak diyordu doktoru 38. Haftada 49 cm doğdu bebeği. Onun kiloda 2 çocuğunda yanlış cikti hep 800 gr eksik doğdu fazla ödemi vardi dediğine göre fazla ödemi olanlarda yanılma payı oluyormuş çok. Benim aynı çıkmıştı boy kilo usg ölçümüyle kizimda

Hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler de görelim

Sabah aç kalmayım da iki lokma bişey yedim
Midem bulandı istifa ettim
Karnım nasıl ağrıdı

O yuzden elim hic kucuklere gitmedi herhalde 56 alayim bir iki tane..50de alip koyarim burada aziz bebenim miniworldun seylerini parca parca satan bir magaza var baya uyguna geliyo ayni parcalarin miniklerinide alayim bari
Farklı al fotolarda aylarca aynı sey giymiş gibi olmasın

Kızlar oğlanın hareketler azalmıştı. 3 gündür inanılmaz arttı durmuyor resmen. O hareket ettikçe aşağı baskı artıyor . Kanalda olmasından kaynaklı huzursuz da o yüzden mi böyle acaba

Aynı durumdayım rahatsız edecek kadar hızlı ve sert hareketleri var özellikle akşamları
Benimki de aşağıda rahim ağzıyla dip dine demişti doktor
Merak ediyorum hareketleri iyi mi yoksa dediğin gibi huzursuz falan mı acaba
Ben iyi diye yorumluyorum hareket etmesi beni mutlu ediyor

Hareketli olması iyi ama bundan bir 10 gün önce azalmışken şimdi tam kanala girince hareketler arttı düşündürttü beni.

Günaydın
Ne hamileliğim boyunca cocugumu gördüm rüyamda ne dogurdugumu
Burda yazıyorsunuz ya icim gidiyor :)
Halbuki baska seyler görüyorum abudik gubidik
Sanırım bende bi problem var
Bende görmedim hiç yaa benim arkadaş sürekli doğum yaptı rüyasında ben bir kere bile görmedim hayırlısı diyelim az kaldı
Herkese gunaydinnnKizlar ben hastane cikislarini 62 cm almisim..olmama durumu soz konusu degil dimi bazen cok ufak gorunuyorlar gözüme
Bende 50cm aldım hep küçük geliyor gözüme 62de büyük olabilir 56 cm daha iyi bence birer kere anca giydirebilirim heralde

Günaydın tazecik anneler ve anne adayları günlerimizi sayıyoruz ama sanki geçmiyor bende acayip iştahsızlık var ne kahvaltı yapasım var ne yemek yiyesim hayır son haftalarda kilo alamayacak oğluşum diye korkuyorum

50 ler el kadar hakkaten 56 ideal bencede ama bende hepsinden aldım :)
Benimkiler hep 50. Bir kaç tane 62 var, bir 56 hediye geldi onu da koydum çantaya gel gör ki delikli yazlık kumaş, bebiş üşüyebilir. Biz sezon sorunuyla karşılaştık bi de, Aziz bebenin güzel bütün takımları delikliydi baktığım yerlerde. Ütüyle açtım biraz artık olduğu kadar.

Benimkiler de 50 cm, organik diye kakaladı satıcı, eşim de bayıldı, ben de gafil avlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…