Sansa havalar serinlemeye basladı ama daha pastırma sıcakları var
Hem uzun kolluysa üstüne ince battaniyelerle falanda giyebilir
Bide ne kadar giyiceklerki Bosver ilk hevesimizdi napalım :)

İzmir bile serinlemeye başladı, sizin oralar efil efildir Eylül yaz gibi burda ama tabi bir Ağustos değil. Aynen ya giyebildikşerini giysinler napalım ilk hevesimiz bizim onlar

İzmir bile serinlemeye başladı, sizin oralar efil efildir ☺ Eylül yaz gibi burda ama tabi bir Ağustos değil. Aynen ya giyebildikşerini giysinler napalım ilk hevesimiz bizim onlar
İstanbul bugun kapalı hafif yagmurlu hafif serin
Delikli zıbını icine giyip üstüne kollu uzun zıbın üstüne kolsuz yelek üstüne battaniye havası var

biberon ben bu kez şimdilik cam avent cam aldım makinamada uyumlu henüz bebişim in huyunu bilmiyorum sonuçta eğer biberonu vermek zorunda kalirsam
ben evde yokken v.s.
ucuna kauçuk alicam yine

o gösterdiğin alet umarim işe yarar bişeydir
ben manuel chicco almıştım
sütü bol memesi gevşek bi anne olmama ragmen canımı çok yakmıştı emzik tutturmazsan başta sonra tutar mı bilmiyorum ben feryat figan ağlamaya başladığı 2. gün başladım habire tükürdu ben ağzına verdim

T tuboz cuma günü gebe eğitimi var central da gelsene sende işin yoksa nasıl olsa daha dogurmuyoruz
hadi yaaaa eğitimli gebeler demek
benim kayinvalidem istanbulu gezmeye geliyor
bir haftalığına herkes bi âlem
piremses k.validem için türk mutfağından seçkin örnekler hazirliycam
siz gidin magic fruit le ben notlari fotokopi ederim

56 cm'i en az bir ay giyiyorlar canım benim yeğenim 55 cm doğmuştu, 50 cm'likleri giyemedi, 56 cm olan hastane çıkışını bayaa giydi.
H honey bunch tahmin ettigim gibiymis kizlar hepsinin kalibi farkli bendeki miniworld 62 cm aziz bebede ki 56 cmle es deger hatta daha kucuk :))) 56 cm tulumlara baktim elimdeki 62 cmler daha ufak kaldi..kaliba göre yani..zaten hastane cikislari o sekildeymis miniworldde 03 diye geciyormus ve minnacik gitmisken bir iki parca sey daha aldim

Aa cok enteresan aynı kadın kıyafetleri gibi o zaman
Atıyorum koton un XS bedeni zaranın M bedenine denk geliyor neredeyse

Selam kızlar iş yerinde son 2 günüm nasipse fenalık geldi artık gelmekten ama eve gidince de Emin’im sıkılacağım özleyeceğim o yüzden sesimi çıkarmak istemiyorum
Cuma günü tam 37+0 oluyorum. Cuma günü de gidecek miyim yoksa son çalışma günü 36+6 mı olmalı? İzne ayrılanlar söyleyebilir mi?

Bence çatlama işi tamamen genetik . Benimde sürmediğim şey kalmadı ne güzel çatlamadım diyordum meğersem karnımın alt tarafı full çatlamış ben göbekten görmüyormuşum .

Valla ben kilolu olduğum İçin her yerim çatlaktı zaten. İlk gebeliğimde yine de daha fazla çatlamayayım diye düzenli Lierac kullanmıştım ama yine de çatladım

Bu sefer nasıl olsa işe yaramıyor diye bir kere bile bişey sürmedim bu sefer hiç Çatlamadım anlamadım valla ben bu işi

Ama çok garip ilk gebeliğimde karnımın ortasında siyah çizgi oluşmuştu bunda o da oluşmadı. Neye göre değişiyor acaba

E Elwing6 ben pamukları bu şekilde hazırladım sana da fikir olsun. sıcak suyla ıslatıp koydum hem bakalım ne kadar ıslak kalıyorlar

Canım pamuklar uzun süre ıslak kalırsa küflenir. Dikkat et ziyan olmasın.

Ben de tam tersi full iştah ye iç yat bi daha ye bi daha iç bi daha yat modundayım. Çok fena durumlar.

Ya ben ilk giyeceği kıyafetleri iç zıbın, delikli alt üst takım ve Müslin battaniye koymuştum İzmir’de yaşıyorum diye. Müslin battaniye ince mi gelir acaba kararsız kalıyor insan valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…