- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
İşle ilgili olarak calısamaz raporunda hangi tarih varsa o tarih dahil çalışamazsınSelam kızlar iş yerinde son 2 günüm nasipse fenalık geldi artık gelmekten ama eve gidince de Emin’im sıkılacağım özleyeceğimo yüzden sesimi çıkarmak istemiyorum ☺
Cuma günü tam 37+0 oluyorum. Cuma günü de gidecek miyim yoksa son çalışma günü 36+6 mı olmalı? İzne ayrılanlar söyleyebilir mi?
Valla ben kilolu olduğum İçin her yerim çatlaktı zaten. İlk gebeliğimde yine de daha fazla çatlamayayım diye düzenli Lierac kullanmıştım ama yine de çatladım
Bu sefer nasıl olsa işe yaramıyor diye bir kere bile bişey sürmedim bu sefer hiç Çatlamadım anlamadım valla ben bu işi
Ama çok garip ilk gebeliğimde karnımın ortasında siyah çizgi oluşmuştu bunda o da oluşmadı. Neye göre değişiyor acaba ☺
Canım pamuklar uzun süre ıslak kalırsa küflenir. Dikkat et ziyan olmasın.
Ben de tam tersi full iştahye iç yat bi daha ye bi daha iç bi daha yat modundayım. Çok fena durumlar.
Ya ben ilk giyeceği kıyafetleri iç zıbın, delikli alt üst takım ve Müslin battaniye koymuştum İzmir’de yaşıyorum diye. Müslin battaniye ince mi gelir acabakararsız kalıyor insan valla.
şu gün çalışır ya da iznin baslama günü diye yaziyo ben de öyle bişey olmalıSelam kızlar iş yerinde son 2 günüm nasipse fenalık geldi artık gelmekten ama eve gidince de Emin’im sıkılacağım özleyeceğimo yüzden sesimi çıkarmak istemiyorum ☺
Cuma günü tam 37+0 oluyorum. Cuma günü de gidecek miyim yoksa son çalışma günü 36+6 mı olmalı? İzne ayrılanlar söyleyebilir mi?
Valla ben kilolu olduğum İçin her yerim çatlaktı zaten. İlk gebeliğimde yine de daha fazla çatlamayayım diye düzenli Lierac kullanmıştım ama yine de çatladım
Bu sefer nasıl olsa işe yaramıyor diye bir kere bile bişey sürmedim bu sefer hiç Çatlamadım anlamadım valla ben bu işi
Ama çok garip ilk gebeliğimde karnımın ortasında siyah çizgi oluşmuştu bunda o da oluşmadı. Neye göre değişiyor acaba ☺
Ben de tam tersi full iştahye iç yat bi daha ye bi daha iç bi daha yat modundayım. Çok fena durumlar.
Ya ben ilk giyeceği kıyafetleri iç zıbın, delikli alt üst takım ve Müslin battaniye koymuştum İzmir’de yaşıyorum diye. Müslin battaniye ince mi gelir acabakararsız kalıyor insan valla.
Tek Müslin yetmez zaten herhalde ben yedek olarak 2 tane de normal kundak koydum (biri hastane çıkış takımının kundağı zaten) hatta annem zorla örgü battaniye de koydu, ben sıcak olmaz mı dedim ama hadi anne sözü dinleyeyim dedimSelam kızlar iş yerinde son 2 günüm nasipse fenalık geldi artık gelmekten ama eve gidince de Emin’im sıkılacağım özleyeceğimo yüzden sesimi çıkarmak istemiyorum
Ama çok garip ilk gebeliğimde karnımın ortasında siyah çizgi oluşmuştu bunda o da oluşmadı. Neye göre değişiyor acaba
bugün baktım hala aynı ıslaklıkta. koku falan da yokSelam kızlar iş yerinde son 2 günüm nasipse fenalık geldi artık gelmekten ama eve gidince de Emin’im sıkılacağım özleyeceğimo yüzden sesimi çıkarmak istemiyorum ☺
Bana da öyle oldu resmen , bence bebekler son zamanın geldiğini anladı içerden çıkmak istemediği için çaktırmadan takılıyor içerdeiyi geceler canım, sık uyanırdım hareketlerinden bebeğin ya da tuvalet ihtiyacı nedeniyle. Artık deliksize yakın uyuyorum tüm doğum sinyallerin kayboldu
Ah o doktorlar hep korkutuyorlar :)
+/- 400 gr civarı oynayabilirmiş ama ben yeterince büyüdügünü karnımdaki hareketlerinden anlıyorum zatenBende 3 e ulaşsam diye düşünüyordum , 3 yeğenim var 1 tanesi 40+4 te doğdu ama sadece bir tanesi 3.050 gr doğdu diğerleri 3 ten düşük , zaten minik olduğumuz için normal bir durum genetik biraZ , fakat benimki baba tarafına mı çekti nedir 3ü geçince hem şaşırdım hem sevindimdoğunca da hemencik güzelce emerse daha ne isteriz
Eşek sıpaları dalga mı geçiyor neBana da öyle oldu resmen , bence bebekler son zamanın geldiğini anladı içerden çıkmak istemediği için çaktırmadan takılıyor içerde
Cuma günü gitmeyeceksin ben 37+0 da raporu aldım raporu aldığım günden itibaren izinli oldum 3 hafta diye yazılmışSelam kızlar iş yerinde son 2 günüm nasipse fenalık geldi artık gelmekten ama eve gidince de Emin’im sıkılacağım özleyeceğimo yüzden sesimi çıkarmak istemiyorum ☺
Aa cok enteresan aynı kadın kıyafetleri gibi o zaman
Atıyorum koton un XS bedeni zaranın M bedenine denk geliyor neredeyse
Aynen öyle..tulumlar falan daha buyuk gorundu gozume elimdeki 62 cmden :)) kalip farki varmis onu burada biride demisti hm kaliplari kucuk diye mesela neyse tecrube edecegiz artikAa cok enteresan aynı kadın kıyafetleri gibi o zaman
Atıyorum koton un XS bedeni zaranın M bedenine denk geliyor neredeyse
Ay öylemi hemen kalkıp evi temizleyiyim ben çok dinamiğimen güzeli biliyo musun. hamileliğin sonları ağır geçenlerin doğumları da zor oluyor. ay insallah kolay doğumlarımız olur
Ablamda böyle pire gibiydi fink fink gezdi sonra 41.haftada zorunlu sezeryan yaptılar bebek aşağı inmiyor vs vs diye
İnşallah bir avaz dedikleri sekilde normal dogum yapar tez vakitte saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı :)
Asil kayinvalide ve anneleri ve hatta dedeleri torunum geliyor egitimine yollamak lazim 11 eylulde
Ben 3.aydan beridir düzenli boyatıyorum artık Allaha emanetlerBu arada bir cilginlik yaptim lorealin amonyaksiz casting boyasindan buzlu cikolata kahvesini aldim.kuaforede geldim islerimi halledicem..biraz iyi gelir belki.. doktorada sormadim sorarsam izin vermez cunkuboyiicam valla
Evet o delikli olandan hastanenin karsisindan aldirdim ihtiyac olunca.Eki Görüntüle 2300248 Ben bundan alıcam takıyorsun kendi kendine sağıyor, vakumlu, kullanan arkadaşım çok memnun. T tuboz Emzik avent aldım ama biberon emin olamadım. Dr browns'un patentli kolik karşıtı biberonunu beğeniyordum ama onun da bir sürü çeşidi çıkmış ve çoğu plastik. İlk etapta kaç ml biberon alınmalı? Yeni doğduğunda biberon yok kaşık veya şırıngayla ver dedi hemşire mecbur kalırsan. Aynı şekilde emmeye alışana kadar emzik verme dedi. Bir de şu varPlm123 gümüş kapak alıcam, yine de krem almalı mıyım? Yanında krem kullanmanıza gerek yoktur diye yazıyor. Silikon meme ucu dediğin hani şu delikli olanlardan mı? Üzerinde delikler olan, bebek onun üzerinden emziriliyormuş sanırım?
Ben torunum geliyor egitimine kv mi gönderdim cokta memnun ayrıldı umarım işe yaramıs kulagına kazınmıstır bilgiler :)Asil kayinvalide ve anneleri ve hatta dedeleri torunum geliyor egitimine yollamak lazim 11 eyluldeevet ben gecen ay gittim, bu gunleri gorebilecegimi tahmin etmedigim icin faydali ve keyifli bir egitim oluyo. Disaridan da katilim olabiliyo yani illa centralda dogum yapmak zorunda degilsiniz. Gerci muhtemelen kayitlar dolmustur ama anadolu yakasinda oturan anneler dusunebilir. Baska egitimlere gidenler de yeni bilgileri bizlerle paylasirlarsa ne guzel olur H honey bunch T tuboz
40ı gecince tabi daha kontrol sayısı da artıyordurBenim ablamda aynı oldu doğurmak için herşeyi yaptı , valizler arabada saatlerce gezdi durdu bol su içti vs ama 40+4 te acil sezeryan bebek dışkısını yemiş az miktarda 3 gün yoğun bakımda kaldıAllah korusun dikkatli olmamız lazım
Bende görmüyorum ilk aylarda bir görmüştüm sanırım o kadarGünaydın
Ne hamileliğim boyunca cocugumu gördüm rüyamda ne dogurdugumu
Burda yazıyorsunuz ya icim gidiyor :)
Halbuki baska seyler görüyorum abudik gubidik
Sanırım bende bi problem var
Eki Görüntüle 2300250
Günaydın kızlar
Bu dün ki ultrason değerlerim.
Dün 35+4 . gündü
AC değeri önde gibi geldi bana
bişey anlamadım kısacası bu değerlerden
Anlayan anlatsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?