İşle ilgili olarak calısamaz raporunda hangi tarih varsa o tarih dahil çalışamazsın
Benim ki 12 agustostu mesela 12 agustosta calısmadım
Gibi
İzmirin havasını bilemeyecegim ama ince gelebilir ben hem müslin koydum hem penye koydum valizime ne olur ne olmaz
Müslin de buarada hem cift kat hem tek kat olarak ikisinide aldım yanıma :)

şu gün çalışır ya da iznin baslama günü diye yaziyo ben de öyle bişey olmalı

Tek Müslin yetmez zaten herhalde ben yedek olarak 2 tane de normal kundak koydum (biri hastane çıkış takımının kundağı zaten) hatta annem zorla örgü battaniye de koydu, ben sıcak olmaz mı dedim ama hadi anne sözü dinleyeyim dedim

bugün baktım hala aynı ıslaklıkta. koku falan da yok

iyi geceler canım, sık uyanırdım hareketlerinden bebeğin ya da tuvalet ihtiyacı nedeniyle. Artık deliksize yakın uyuyorum tüm doğum sinyallerin kayboldu
Bana da öyle oldu resmen , bence bebekler son zamanın geldiğini anladı içerden çıkmak istemediği için çaktırmadan takılıyor içerde

Ah o doktorlar hep korkutuyorlar :)

Bende 3 e ulaşsam diye düşünüyordum , 3 yeğenim var 1 tanesi 40+4 te doğdu ama sadece bir tanesi 3.050 gr doğdu diğerleri 3 ten düşük , zaten minik olduğumuz için normal bir durum genetik biraZ , fakat benimki baba tarafına mı çekti nedir 3ü geçince hem şaşırdım hem sevindim doğunca da hemencik güzelce emerse daha ne isteriz

+/- 400 gr civarı oynayabilirmiş ama ben yeterince büyüdügünü karnımdaki hareketlerinden anlıyorum zaten
2500 falan bekliyordum ama 3300 badegül gibi kız yahu

Cuma günü gitmeyeceksin ben 37+0 da raporu aldım raporu aldığım günden itibaren izinli oldum 3 hafta diye yazılmış

Ben de antalyada doğum yapcam çok sıcak iki tane müslin battaniye koydum yanına 2 tane de penye battaniye hastane çıkışının yanına extradan 2 tane tulum bi tane de alt üst takım 2-3 tane de zıbın koydum yeter galiba

Aa cok enteresan aynı kadın kıyafetleri gibi o zaman
Atıyorum koton un XS bedeni zaranın M bedenine denk geliyor neredeyse
Aa cok enteresan aynı kadın kıyafetleri gibi o zaman
Atıyorum koton un XS bedeni zaranın M bedenine denk geliyor neredeyse
Aynen öyle..tulumlar falan daha buyuk gorundu gozume elimdeki 62 cmden :)) kalip farki varmis onu burada biride demisti hm kaliplari kucuk diye mesela neyse tecrube edecegiz artik

Bu arada bir cilginlik yaptim lorealin amonyaksiz casting boyasindan buzlu cikolata kahvesini aldim.kuaforede geldim islerimi halledicem..biraz iyi gelir belki.. doktorada sormadim sorarsam izin vermez cunku boyiicam valla

Benim ablamda aynı oldu doğurmak için herşeyi yaptı , valizler arabada saatlerce gezdi durdu bol su içti vs ama 40+4 te acil sezeryan bebek dışkısını yemiş az miktarda 3 gün yoğun bakımda kaldı Allah korusun dikkatli olmamız lazım

magic fruit gitmişti gecen ay
Kv yurtdışından mı geliyor
Asil kayinvalide ve anneleri ve hatta dedeleri torunum geliyor egitimine yollamak lazim 11 eylulde evet ben gecen ay gittim, bu gunleri gorebilecegimi tahmin etmedigim icin faydali ve keyifli bir egitim oluyo. Disaridan da katilim olabiliyo yani illa centralda dogum yapmak zorunda degilsiniz. Gerci muhtemelen kayitlar dolmustur ama anadolu yakasinda oturan anneler dusunebilir. Baska egitimlere gidenler de yeni bilgileri bizlerle paylasirlarsa ne guzel olur H honey bunch T tuboz

Bu arada bir cilginlik yaptim lorealin amonyaksiz casting boyasindan buzlu cikolata kahvesini aldim.kuaforede geldim islerimi halledicem..biraz iyi gelir belki.. doktorada sormadim sorarsam izin vermez cunku boyiicam valla
Ben 3.aydan beridir düzenli boyatıyorum artık Allaha emanetler
Hatta kuaförüm kesinlikle boyamayı red ettiği icin eşime boyatıyorum föne kuaföre geciyorum :)
Ama keşke bitkisel alsaydın yüzdeyüz bitkisel yok gerci kına harici ama ne kadar az madde o kadar iyi modundayım

Evet o delikli olandan hastanenin karsisindan aldirdim ihtiyac olunca.

Ben torunum geliyor egitimine kv mi gönderdim cokta memnun ayrıldı umarım işe yaramıs kulagına kazınmıstır bilgiler :)
Bu eğitimede gec kaldım ama napayım calısıyordum hem zaten cumaya kadarda doguracagımı sanmıyorum bişicik olmaz

40ı gecince tabi daha kontrol sayısı da artıyordur
Belki haftaya bizde üc bes günde bir gitmeye baslarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…