40ı gecince tabi daha kontrol sayısı da artıyordur
Belki haftaya bizde üc bes günde bir gitmeye baslarız
Ya bitkiselde vardi ama rengi soluk soluk begenmedim bir de nedense inanasim gelmiyo dogal deniliyor amaBen 3.aydan beridir düzenli boyatıyorum artık Allaha emanetler
Hatta kuaförüm kesinlikle boyamayı red ettiği icin eşime boyatıyorum föne kuaföre geciyorum :)
Ama keşke bitkisel alsaydın yüzdeyüz bitkisel yok gerci kına harici ama ne kadar az madde o kadar iyi modundayım
Yok canımDoktor birşey dedi mi
Ya banu ciftci boya, makyaj filan cok takilmiyo. Annenin iyi hissetmesi de onemli. Bence solumamaya dikkat et. Mutlaka maske tak. O kimyasallari solumak daha zararli. Bir de kuaforler kapali alan, baskalari da kimyasalli islem filan yaptirirlar bosu bosuna soluma.Ya bitkiselde vardi ama rengi soluk soluk begenmedim bir de nedense inanasim gelmiyo dogal deniliyor amakuafor yetmez bu dedi kendiside bitkisel ekleyecekmis bebek icin yapicam diyo son 2 haftaya geldim zaten bir sey olmaz herhalde
Yaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi flnSansa havalar serinlemeye basladı ama daha pastırma sıcakları var
Hem uzun kolluysa üstüne ince battaniyelerle falanda giyebilir
Bide ne kadar giyiceklerki Bosver ilk hevesimizdi napalım :)
Bazısıda sezeryan vakitli oldugu icin hemen yönlendirebiliyorEvet bebek kanalda olduğu için bekledi ablam , kontroller 2-3 günde bire düşmeye başlıyor , doktor ablama sezeryana almamız lazım demiş , ablam 2 gün daha demiş inanmış geleceğine , işte sonra yoğun bakımlık oldu , doktorların sözünden çıkmamak lazım hele ki güveniyorsan
Hastane çıkışından yelek çıktı ama koymadım çantayaİstanbul bugun kapalı hafif yagmurlu hafif serin
Delikli zıbını icine giyip üstüne kollu uzun zıbın üstüne kolsuz yelek üstüne battaniye havası var
Ben iki ayrı bitkisel kullandımYa bitkiselde vardi ama rengi soluk soluk begenmedim bir de nedense inanasim gelmiyo dogal deniliyor amakuafor yetmez bu dedi kendiside bitkisel ekleyecekmis bebek icin yapicam diyo son 2 haftaya geldim zaten bir sey olmaz herhalde
Aman sakın bak artık koca bebek oldular ve sen yemeyince oda aç kalır , ben geç bile uyansam kahvaltı gecikse huzursuz oluyorum çünkü içerde coşuyor minikGünaydıntazecik anneler ve anne adayları günlerimizi sayıyoruz ama sanki geçmiyor bende acayip iştahsızlık var ne kahvaltı yapasım var ne yemek yiyesim hayır son haftalarda kilo alamayacak oğluşum diye korkuyorum
Hastane önlüğüyle geliyorsun odaya ameliyathaneden cıkıpYaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi flnBeni odaya giydirip mi getirecekler yoksa odada mı giydircekler önlükle getirip. Ayy hiç bilmiyorum.
E Elwing6 ben tepemdeki beyaz saçlarla gidicem doğumaBen iki ayrı bitkisel kullandım
Biri resmen buram buram normal boya kokuyordu balkonda sürdük diğerinde ne koku ne yakma gercekten cok güzeldi onla devam ettim
Olsun anne mutlu bebek mutlu öyle düşünelim
Ben ilk iki hafta öglen ve aksam kullandımhoney bunch yanlış hatırlamıyorsam Daflon kullanıyordun günde kaç tane alıyorsun?”Bana sabah akşam dedi ama dr.”prospektüs ‘de 6 tane yazıyor günde işe yaramaz mı endişem 2 tane!
Sezeryan oldugunda odada giyiniyorsun ama normali hiç bilmiyorum fark ettim de etrafımda normal doguran kimse de yokYaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi flnBeni odaya giydirip mi getirecekler yoksa odada mı giydircekler önlükle getirip. Ayy hiç bilmiyorum.
Hastane çıkışından yelek çıktı ama koymadım çantaya
Yaa cuma günü yine bana misafir gelecekmiş, kv'min arkadaşı ve kızı, ben ikram hazırlarım dedi. Ama insanlar çok düşüncesiz değil mi yaa, sonra da limelemon neden hastane çantasını hala kapatamadı. Temizliği haftasonu yapıyoruz dolayısıyla cuma ev misafir gelecek kadar temiz olmuyor. O gün sabahtan doktor kontrolüm de var. Hangisiyle uğraşayım şaşırdım valla.
Ben de şimdi ütülemeye başladım canım onları da paketlicem bebişinkiler gibi. Üstüne yazmama gerek yok o zaman bunların.Hastane önlüğüyle geliyorsun odaya ameliyathaneden cıkıp
Özelde yapıcaksan depent vs zaten kendileri takıcak
Ayıldıktan veya hareket edebilecek kıvama geldikten sonra hemsire gelip giyinmene yardımcı olucak odanda
Ben kıyafetlerimi ütüsüz giyemedigim icin kıyafet torbasında götürücem
Kişisel bakım ürünlerimide ayrı bi cantada hazırladım
Banada dün geldilerHastane çıkışından yelek çıktı ama koymadım çantaya
Yaa cuma günü yine bana misafir gelecekmiş, kv'min arkadaşı ve kızı, ben ikram hazırlarım dedi. Ama insanlar çok düşüncesiz değil mi yaa, sonra da limelemon neden hastane çantasını hala kapatamadı. Temizliği haftasonu yapıyoruz dolayısıyla cuma ev misafir gelecek kadar temiz olmuyor. O gün sabahtan doktor kontrolüm de var. Hangisiyle uğraşayım şaşırdım valla.
Ben de instagramdan takip ettiğim kadarıyla bazıları önlükle bazıları ise gecelikle çıkıyor doğumhanedenSezeryan oldugunda odada giyiniyorsun ama normali hiç bilmiyorum fark ettim de etrafımda normal doguran kimse de yok
kalkın hanımlar temizliğe. bende sizi izlicem burdan dün yaptım çünküAy öylemi hemen kalkıp evi temizleyiyim ben çok dinamiğim
ben hemsireye verilecek olarak bi minik hurç bebeğe bi hurç kendime yaptım. kendiminkinde sabahlıklı pijama takımı, iç çamaşır, emzirme atleti, tesettürlü olduğum için şal, depend ve göğüs pedi var. ilk giyeceğim 1 kat kıyafet yani. çorap koymadım koyayım mı?Yaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi flnBeni odaya giydirip mi getirecekler yoksa odada mı giydircekler önlükle getirip. Ayy hiç bilmiyorum.
Naturtint diyorum susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?