Aksam ayaklar üşüyebiliyormus ben patik aldım

Kayınvaliden misafirini kendi neden ağırlamıyor , doğmamış bebeği ziyarete mi geliyor sana da normal insan rastlamıyor kardeş
Geçen gün birileri doğmamış bebeği ziyarete geldi, zarfa para koymuşlar, artık memleketlerine gideceklermiş bayaaa yokmuşlar diye
Kv'me sürekli geliyorlar zaten böreklerini poğaçalarını yemeden gitmezler. Ama kendi evlerine gitsen bir kahve yapmaya üşenirler, bayramda gittik bir bardak sularını bile içemedim.

Bana hemen geceligimi giydirdiler odama gelir gelmez. Ilk hasta bezini de hastanede taktilar. Aksam ayaga kalkarken depend giydim. Ama sadece 1 tane kullandim cok sicak oldu hava gecirmedi bel kismi. Terletti. Sonradan normal kulot giyip lohisa pedi taktim. Lohusa pedini de sevmedim cok kanamam olmadigi icin kocaman ped rahatsiz etti. Normal gece pedi takiyorum simdi.
Sezeryan olanlar lohusa kulodu iyi geldi tavsiye ederim göbeği toparladi ve canimi da acitmadi.
Bebekler icin tavsiye. Bulabildiginiz en ama en ince kiyafetlerden edinin. Benim normal hastane cikisinin giysileri bile kalin geldi hava cok?sicak. Muhtemelen fazla giyinmekten atesi cikti bebisin. Ustunu cikarinca düştü atesi ama tedbiren bebek yogun bakima bolumune yatirdilar. Biraz uzuldum. Ama toparladim kendimi. Insallah tahlilleri iyi cikar da evimize gideriz biran once. Annenin kiyafetinden bir kat fazla giyinmeliymis bebek. Aman fazla giydirme hatasina dusmeyin. Benimkine zibin ve alt ust kiyafet giydirdik ona ragmen yanaklar kirmizi kirmizi oldu.

Kendine paket yap ama valizinde dursun. Odana gelince sana oradan alip giydirirler merak etme.

İnşallah tertemiz cıkar sonuclarda dönersiniz en kısa sürede evine
Ara ara yazıyorsun ya böyle gercekten cok faydalı oluyor kendi adıma cok cok teşekkür ederim

Canım çorabını yakınların da giydirir odada. Alt iç çamaşırı da koymana gerek yok hastabezi takıyorlar önce. Çorabı çamaşırı emzirme sutyenini ayrı koyucam, ilk giyeceğim geçelim ince değil o yüzden sabahlık koymicam.

İnşallah iyi gelir sanada
Benim kutu dün bitti bugun yeniden yazdırmam lazım :)
Umarım,Doğumdan sonra oluşmuştu 6 yıl önce zorlanmaktan sonra yok olmuştu hiçbir ilaç kullanmadan,şimdi yine tekrarladı Doğumda ne olur bilmem belki bu ilaç tedavi edicidir diye düşündüm

ay ne biliyim hasta bezi hiç takmadım sanki üstüne çamaşır giymek istermişim gibime geliyo

Umarım,Doğumdan sonra oluşmuştu 6 yıl önce zorlanmaktan sonra yok olmuştu hiçbir ilaç kullanmadan,şimdi yine tekrarladı Doğumda ne olur bilmem belki bu ilaç tedavi edicidir diye düşündüm
İnşallah tekrar etmez
Doktor bana dogumdan sonra bisüre daha devam eder ama sonra geçecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…