- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
ya çok heyecanlıSen bide benim hazırlayacagım masanın eşyalarını gör kamyonla gitmem lazım resmen doguma
Valla son zamanlarda hiç +\- 400 oynayan çıkmadı , hem burda hemde Benim 2 tanıdıkta Doğum yaptı geçen 1 ay içinde ,kiloları aynı çıktı , belki ufaktan oynar aama biri yazmış ya ödemi çok olanda kilo fazla görülebiliyor diye neyse şuan kiloları böyle ve doğmayı düşünmüyorlar o yüzden biraz daha kilo alırlar bence+/- 400 gr civarı oynayabilirmiş ama ben yeterince büyüdügünü karnımdaki hareketlerinden anlıyorum zaten
2500 falan bekliyordum ama 3300 badegül gibi kız yahu
çok tatlıEmzik zincirmiz nasıl olmuş teyzeleri instagramdan sipariş etmiştim bugün geldi ☺
İki gündür vajinamın kemikleri ağrıyor ayağımı bastıkça ağrıyor
Yok sanmıyorumay ne biliyim hasta bezi hiç takmadım sanki üstüne çamaşır giymek istermişim gibime geliyo
Kapı süsüm yanına kapı tülümya çok heyecanlıbenim o kadar süsüm yok. bi kapı süsüm var bide çikolata şeker falan. bi içecek de yapsam mı diyorum ama onu da bana gelenler getirsin
Cok tatlı olmus saglıkla emsin emziginiEmzik zincirmiz nasıl olmuş teyzeleri instagramdan sipariş etmiştim bugün geldi ☺
İki gündür vajinamın kemikleri ağrıyor ayağımı bastıkça ağrıyor
Benim ödemim cok belki ondan demiştir öyleValla son zamanlarda hiç +\- 400 oynayan çıkmadı , hem burda hemde Benim 2 tanıdıkta Doğum yaptı geçen 1 ay içinde kiloları aynı çıktı , belki ufaktan oynar aama biri yazmış ya ödemi çok olanda kilo fazla görülebiliyor diye neyse şuan kiloları böyle ve doğmayı düşünmüyorlar o yüzden biraz daha kilo alırlar bence
Cuma günü gitmeyeceksin ben 37+0 da raporu aldım raporu aldığım günden itibaren izinli oldum 3 hafta diye yazılmış
Ben de antalyada doğum yapcam çok sıcak iki tane müslin battaniye koydum yanına 2 tane de penye battaniye hastane çıkışının yanına extradan 2 tane tulum bi tane de alt üst takım 2-3 tane de zıbın koydum yeter galiba
Cuma günü gitmeyeceksin ben 37+0 da raporu aldım raporu aldığım günden itibaren izinli oldum 3 hafta diye yazılmış
Ben de antalyada doğum yapcam çok sıcak iki tane müslin battaniye koydum yanına 2 tane de penye battaniye hastane çıkışının yanına extradan 2 tane tulum bi tane de alt üst takım 2-3 tane de zıbın koydum yeter galiba
yok ya aynı hastanede yakınlarım da doğum yaptı. direkt pijamayla çıktılar. ben hiç gecelik almadım bile. zaten sevmiyorum giymem.Yok sanmıyorumPijama takımı verirsen alt pijamayı giydirmiyorlarmış hatta O yüzden ben bir ilk çıktığımda giyilecek spor gecelik, peşinden sabahlıklı kibar gecelik (O esnada ayağa kaldırma durumu fln olur, misafir gelen olur vs) Sonra gece yatarken için alt üst pijama, üstü bayaa uzun zaten fazla gelirse altı çıkarabilirim uyurken Son olarak da ertesi gün foto çekiminde giyilecek kibar alt üst pijama. Foto çekiminde bu dantelli pijama takımını tercih ettim çünkü gecelik iç gösteriyor, sabahlığı giyersem de çok kapalı oluyor. Bunları götürücem nasipse. Oğluşuma da isimli tulum hazırlatıyorum foto çekimi için
oy anamKapı süsüm yanına kapı tülüm
Beşiğin etrafına tül kurdele
Yataga kurdele
Masa masaya yükselticiler tepsiler bardak tabak canak peçete poşet balonlar sürahiler hediyeler poşetleri cikolatalar vs vs vs o kadar cok sey var ki
Ordu yardım etmesi lazım
Evet yelek bende koydum 3 tane,Banada dün geldiler
Yemek yapmak veya bişeyle oyalanmak inanılmaz iyi geliyor bana bak bugun evdeyim depresyonda gibiyim manikür pedikür yaptırmam lazım cıkmam lazım evden ama kalkamıyorum resmen tv karsısından
Eğer kötü hissediyorsan agrım cok ayıp olur gelmesinler vs gibi bişey söyleyip red et bence
Buarada yelek cok kullanılıyormus bence geri koy valizine :)
kalkın hanımlar temizliğe. bende sizi izlicem burdan dün yaptım çünküönce ütü sonra temizlik ve yemek daha sonra yürüyüs yaptığım için pilatese halim kalmadı. bugün de pilates+perine günü ve tabi ki yürüyüş. yemeğim de var dünden biraz rahatım bugün. hatta bi iş çıkarmak istiyorum kendime. dün buzluktan kemikli etleri çıkarsaydım ilikli kemik suyu kaynatırdım. kışa iyi olurdu. o birkaç gün
kalkın hanımlar temizliğe. bende sizi izlicem burdan dün yaptım çünküönce ütü sonra temizlik ve yemek daha sonra yürüyüs yaptığım için pilatese halim kalmadı. bugün de pilates+perine günü ve tabi ki yürüyüş. yemeğim de var dünden biraz rahatım bugün. hatta bi iş çıkarmak istiyorum kendime. dün buzluktan kemikli etleri çıkarsaydım ilikli kemik suyu kaynatırdım. kışa iyi olurdu. o birkaç gün sonraya kaldı artık.
ben hemsireye verilecek olarak bi minik hurç bebeğe bi hurç kendime yaptım. kendiminkinde sabahlıklı pijama takımı, iç çamaşır, emzirme atleti, tesettürlü olduğum için şal, depend ve göğüs pedi var. ilk giyeceğim 1 kat kıyafet yani. çorap koymadım koyayım mı?
Tam komedi ya , normal insana hasret kalmışsınGeçen gün birileri doğmamış bebeği ziyarete geldi, zarfa para koymuşlar, artık memleketlerine gideceklermiş bayaaa yokmuşlar diye
Kv'me sürekli geliyorlar zaten böreklerini poğaçalarını yemeden gitmezler. Ama kendi evlerine gitsen bir kahve yapmaya üşenirler, bayramda gittik bir bardak sularını bile içemedim.
şu haftaya kadar çalışmanız bile cok iyi. saygı duyuyorum ben sizeAy hayırlısıyla ben de bi artık izne ayrılsam da düzenli olarak, pilates yürüyüş vs yapabilsem sağlıkla
kız 1.50 misinÇorap koy ben 2 tane koydum,
Ya çok temizlik işim yokta toparlanmam lazım biraz dağıldım , kendimi yormayayım diye eşim ütü masasını açmadan gitmiş az ütüm vardı , ütü masası dev gibi benden büyük nerdeyse oyüzden şuan ben açamıyorum
Benimki kanala çok yakındı zaten haftalardır düşük moddakanala girmiş mi? çatı muayenesi yaptı mı?
ben bunları hiç düşünmedim he baya tatile gidiyoruz biz
aa bu haftada mı sordu o soruyuBenimki kanala çok yakındı zaten haftalardır düşük moddasuda doğum ister misin dedi , gidişat normal olursa önerirseniz isterim dedim haftaya muayene ederiz belki dedi , e zahmet olacak Çatı muayenesi yapın desem olmayacak , illa naza çekiyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?