+/- 400 gr civarı oynayabilirmiş ama ben yeterince büyüdügünü karnımdaki hareketlerinden anlıyorum zaten
2500 falan bekliyordum ama 3300 badegül gibi kız yahu
Valla son zamanlarda hiç +\- 400 oynayan çıkmadı , hem burda hemde Benim 2 tanıdıkta Doğum yaptı geçen 1 ay içinde ,kiloları aynı çıktı , belki ufaktan oynar aama biri yazmış ya ödemi çok olanda kilo fazla görülebiliyor diye neyse şuan kiloları böyle ve doğmayı düşünmüyorlar o yüzden biraz daha kilo alırlar bence

Emzik zincirmiz nasıl olmuş teyzeleri instagramdan sipariş etmiştim bugün geldi ☺

İki gündür vajinamın kemikleri ağrıyor ayağımı bastıkça ağrıyor
çok tatlı
daha 2 gündür mü ağrıyor ne güzel nerden baksan 5-6 haftadır çekiyorum o çatı ağrısını

ay ne biliyim hasta bezi hiç takmadım sanki üstüne çamaşır giymek istermişim gibime geliyo
Yok sanmıyorum Pijama takımı verirsen alt pijamayı giydirmiyorlarmış hatta O yüzden ben bir ilk çıktığımda giyilecek spor gecelik, peşinden sabahlıklı kibar gecelik (O esnada ayağa kaldırma durumu fln olur, misafir gelen olur vs) Sonra gece yatarken için alt üst pijama, üstü bayaa uzun zaten fazla gelirse altı çıkarabilirim uyurken Son olarak da ertesi gün foto çekiminde giyilecek kibar alt üst pijama. Foto çekiminde bu dantelli pijama takımını tercih ettim çünkü gecelik iç gösteriyor, sabahlığı giyersem de çok kapalı oluyor. Bunları götürücem nasipse. Oğluşuma da isimli tulum hazırlatıyorum foto çekimi için

ya çok heyecanlı benim o kadar süsüm yok. bi kapı süsüm var bide çikolata şeker falan. bi içecek de yapsam mı diyorum ama onu da bana gelenler getirsin
Kapı süsüm yanına kapı tülüm
Beşiğin etrafına tül kurdele
Yataga kurdele
Masa masaya yükselticiler tepsiler bardak tabak canak peçete poşet balonlar sürahiler hediyeler poşetleri cikolatalar vs vs vs o kadar cok sey var ki
Ordu yardım etmesi lazım

Benim ödemim cok belki ondan demiştir öyle

Ayrılmak İçin tekrar rapor mu almam gerekiyor ya?
32 hafta raporunda çalışabileceği son tarih diye yazıyor zaten. İlk doğumumda almamıştım 37 dolunca direkt ayrılmıştım.

Bir de ben 32 hafta raporunu 3 gün geç almıştım. Hastaneden 37+3 tarihine yazmışlar ayrılışımı normalde 23 Ağustos 37+0 ama 26 Ağustos yazmışlar 3 gün geç gittiğim için. Çok saçma değil mi? Neyse ki arada haftasonu var ama böyle olunca Cuma günü de işe gitmek zorunda kalacağım

yok ya aynı hastanede yakınlarım da doğum yaptı. direkt pijamayla çıktılar. ben hiç gecelik almadım bile. zaten sevmiyorum giymem.
oy anam bide bunları taşıyıp eve götürmesi var eşine kuvvet şimdiden

Evet yelek bende koydum 3 tane,
Ya bende şuan işsiz olan bir arkadaşımı çağırıyorum arada evi çok yakın değil, bir arkadaşım izindeyken geldi , dünde işsiz kuzenim geldi beni aldı alışveriş merkezine gittik , (Bu arada evde düzene girmesi gereken yerler var) bugün evde tek takılmaca , bu saat oldu bende yayılıyorum yazışmaları okuyorum bitse kalkıp biraz evle ilgileneceğim ama demekki herkes tembellik yapıyor
Yarın da yogaya gitmeyi düşünüyorum son 2 ders kaldı alışveriş merkezinden bir iki değişim yapmam lazım , sonra kayınvalideye geçerim diye plan yaptım böyle böyle günler geçecek

Ay hayırlısıyla ben de bi artık izne ayrılsam da düzenli olarak, pilates yürüyüş vs yapabilsem sağlıkla

H honey bunch ayni durum ben de de var normal boy valiz süs hediyelik şeker lokum çikolata v.s.
kabin boy benim kıyafetler
sırt cantam bebek kiyafetleri
sagma cihazı
biberon vs

kızlar mutlaka hırka corap alın

ben sezaryenden çıkınca aldı beni bi üşüme zangir zangır titredim adeta üstüme bir kaç battaniye attilar
sonra hastane çok sıcaktı ama üşüme olabiliyo
zaten kanlarımız düşük

sezaryen old. olabilir kanama olmadi bende çok o yüzden yanımda sadece ped var ilk doğum olucaklar alsin
ben almıştım ilk doğumda külot bez

sabah sezaryenlerde gün bitmek bilmiyo ya ya da ben hiperaktifim
çok sıkılmıştım

terlik alırsınız zaten rahat bişey alın

arkasi açık /sırt dekolteli
hasta önlüğü ile giriyorsunuz ameliyat haneye metal yasak
dediler tokamdaki pullara bile baktilardi metal mi diye
çıkışta odaya kadar üstünüzde battaniye çarşaf v.s. ile odaya kadar geri gidiyorsunuz artık tercih size kalmış yakininiz mi yardım eder (spinaldim ben kendim giyebildim )
eşim yardım etti alt taraf üstüm örtük ciplak kaldi altıma bez sermişti ebeler tabi sonda da var
doktor gelip kan akıntı kontrolu yaptı o beze bakarak...
tamam herşey yolunda sondasini çıkarın w.c. ye gidebilir diyince de kostüm değişikligi yaptım

ben hiç birini kirletmedim

Çorap koy ben 2 tane koydum,
Ya çok temizlik işim yokta toparlanmam lazım biraz dağıldım , kendimi yormayayım diye eşim ütü masasını açmadan gitmiş az ütüm vardı , ütü masası dev gibi benden büyük nerdeyse oyüzden şuan ben açamıyorum

Tam komedi ya , normal insana hasret kalmışsın ama memlekete gitmeden ziyarete gelmek isteyeni anlarım

Ay hayırlısıyla ben de bi artık izne ayrılsam da düzenli olarak, pilates yürüyüş vs yapabilsem sağlıkla
şu haftaya kadar çalışmanız bile cok iyi. saygı duyuyorum ben size
kız 1.50 misin
çorap ve omuz şalı ekledim

kanala girmiş mi? çatı muayenesi yaptı mı?

ben bunları hiç düşünmedim he baya tatile gidiyoruz biz
Benimki kanala çok yakındı zaten haftalardır düşük modda suda doğum ister misin dedi , gidişat normal olursa önerirseniz isterim dedim haftaya muayene ederiz belki dedi , e zahmet olacak Çatı muayenesi yapın desem olmayacak , illa naza çekiyor kendini

aa bu haftada mı sordu o soruyu ne biliyim haftaya kadar doğura da bilirsin sonucta. fiyatta anlaşırsanız kesinlikle dene. benim çok hevesim vardı şahsen kesi/ağrı oranı da düşük oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…