Benim boyum 156 Hazal kaya dan hallice
Ama ütü masası hem ağır hem uzun bak resmimi göndereyim

Cok yagmur var bahanem hazır

Sen bide benim hazırlayacagım masanın eşyalarını gör kamyonla gitmem lazım resmen doguma
Ya ben masayı sade yapacaktım ama sığmayacak bile eşyalar nerdeyse bende de ferforje süsler çiçeklik , 2 balon standı , şerbetlik , tepsi kadeh hediyelik çikolatalık bir de kuru pasta için 2 katlı sunum şeysi balonlar tüller kurdeleler kapı süsü vs benimde çok ıvır zıvırım oldu

Simdiden arabaya tıkmak lazım dicem ama bizim araba sanırım aybası gelicek
Napıcaz bilmiyorum

aa bu haftada mı sordu o soruyu ne biliyim haftaya kadar doğura da bilirsin sonucta. fiyatta anlaşırsanız kesinlikle dene. benim çok hevesim vardı şahsen kesi/ağrı oranı da düşük oluyormuş
Suda Doğum için paket malzemeleri Bin tl ymiş yani yapılmayacak gibi değil , evet normal Doğumu kolaylaştırıp kısaltıyormuş süreyi , fün Bilgi aldım hemşire sancınızı çekip gerekli açılma olduğunda suda Doğum odasına alıyoruz dedi ama bakalım gidişat ne olacak herşey belirsiz hiç heveslenmiyorum o yüzden

O zangir zangir titreme bende de oldu odaya gecince ama usumekten degil. Vucudum istemsiz titredi. Oksijen verdiler titreme gecti. Ortmekle alakali degildi.

ayy bunun üzerine yoğunlaş bence

Bir orta bir büyük valiz , puset sırt çantam fln bagaja boşuna ağırlık şimdiden ben kapının önüne hazır edeceğim son kontrolü yapayım
Aman ne olcak sırtımızdamı tasıyoruz
Benim ekstra yükselticiler beze kulesi bezeler cikolatalarda da baya yer kaplıyor malum kutuydu iki cesit hediye vs baya baya tasınacak sey var

O zangir zangir titreme bende de oldu odaya gecince ama usumekten degil. Vucudum istemsiz titredi. Oksijen verdiler titreme gecti. Ortmekle alakali degildi.

Ya geçen sene öyle bir haber çıktı ya sezeryandan çıkan kadın ayaklarında aşırı üşüme ve hissizliği olduğu için hemşireler fan getirmişler ve unutmuşlar , kadının ayak topukları yanmış simsiyah hissizlikten anlamamış dava ettiler sonra

Kizlar bir tavsiye daha emzirme uastigi cok isime yaradi. Acaba alsam mi, almasam mi, bosuna masraf mi derken aldim ve hastanede cok faydasini gordum.Ozellikle sezeryan olanlar mutlaka hastaneye goturun yaninizda. Karnimdan egilemedim yataktan kalkip koltuga oturdum kucagima da yastigi ustune de bebegi oyle rahat emzirdim.
Spinal anestezi olanlar kafein bas ve omuz agrisina iyi geliyor. Bol bol nescafe icin. Ben sekerli icemiyorum diye 2si bir arada olanlardan aldim yanima. Daha dogrusu hastanenin karsisi market, marketten aldirdim.
Dua edin bebisim yogunbakimdan ciksin. Bugun ve yarin orada gibi duruyor. Sekeri dusmus yavrumun. Serum takmislar. Yanimdayken en azindan emziriyordum zorla da olsa. Emzirme araligi uzayinca sekeri dusmus. Cok duygulandim kuvozde gorunce.

Aman ne olcak sırtımızdamı tasıyoruz
Benim ekstra yükselticiler beze kulesi bezeler cikolatalarda da baya yer kaplıyor malum kutuydu iki cesit hediye vs baya baya tasınacak sey var

Evet tabi öyle zaten eşim kalabalığa bişey demedi şaşırmadı bile ama şerbetlik fln bide dev gibi 5 , arkadaşımdan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…