Hangisinden aldın cok cesit var o yüzden alamadım ben hala
Rabbim tez sifa versin evladına korkularınla yüzleştirmesin seni

Ameliyat esnasinda midem bulanip kusunca da oksijen bagladilar. Odaya gecince titredim cok cenem birbirine vurdu takir takir. Oksijen ile gecti.
benim doktorum şöyle demişti

bu serumu neden daha önce bağlamadınız şmdi midesi bulacak diye kızmıştı hemşirelere

hakkaten 5dk. sonra yattığım yerden aldı beni bi öğürme anesteszi doktoru başımı yana cevirdi kus hadi dedi elini açtı o sırada bi kap geldi kaba az bişey safra kustum zaten mide boş gece 23ten beri ne gelecek ?? daha sonra kısa sürede bulantı geçti anestezi doktorum başımda iki doktor karnımda kuzumu çıkarıp eşime verdiler o da bana gösterdi dedim bu çırkin şey miydi içimdeki :===)))) hani aşık olacaktım görünce dedim içmden bu ne ya şip şiş renkli bi surat :))))))

Ben normal yastık kullanmıştım emzirme esnasında.
İnşallah çıkar canım bi an önce yanında olur bebeğin.
Ben nescafe içen birisi de değilim ama yanıma alcam bu sefer.
Bu titreme herkeste olmuyo canım. Bende olmadı ama eltimde oldu istemsizce.
Birde genel anestezi olduğu halde

Onların okula gidecek çocukları önemli ama bizim karnımızın burnunda olması hiç önemli değil tabi

İnşallah biran önce kavuşun evinize gidin bilgiler için teşekkürler gerçekten işimize yarayacak

honey bunch yanlış hatırlamıyorsam Daflon kullanıyordun günde kaç tane alıyorsun?”Bana sabah akşam dedi ama dr.”prospektüs ‘de 6 tane yazıyor günde işe yaramaz mı endişem 2 tane!
Sizdemi hemoroit oldunuz bende bir haftadır uğraşıyorum ağrısı fena
İnşallah iyi gelir sanada
Benim kutu dün bitti bugun yeniden yazdırmam lazım :)
Bende sanki işe yaramadı şişlik hala duruyor cumartesi başladım daflona geçmeyecek galiba

Emzik zincirmiz nasıl olmuş teyzeleri instagramdan sipariş etmiştim bugün geldi

İki gündür vajinamın kemikleri ağrıyor ayağımı bastıkça ağrıyor
Çok şeker güle güle sağlıklı günlerde kullanaın bu araca ınstagramda hangi sayfadan sipariş verdiniz?

Bende sanki işe yaramadı şişlik hala duruyor cumartesi başladım daflona geçmeyecek galiba
Evet malesef normal doğumdan kalan hediyegeçmişti tabi dikkat ediyordum fakat sadece kabızlık değil ishalde durumu tetikliyormuş bilemedim tekrarladı.Yanında kortos kreme de başladım 2.gün bugün sabretmek gerekli sanırım geçecek ama zor biliyorum,doğum bile daha kolay bence o sıkıntıdan

Yani kortizonlu ama doktorunuza sorup kortos krem kullanabilirmisiniz bi ögrensenize
Benim iki güne indirdi sisligini

Banada kortos ve daflonu yazdı ilk haftada baya baya etki gösterdi
Parca duruyor ama en azından agrı sızı kalmadı
Acı baharatlı falanda yiyorum hatta bolca :)

Oh iyi yaptın , Ablamdan da ferforje bişeyler aldım bu tarz şeylere para vermeyi sevmiyorum oda süslerimde de hep hazıra kondum ya masamızın resmini de çekip atarız birbirimize heyecanlandım şuan
Üşenmesem kurucam ama deli gibi üşeniyorum
Örnek masa yapmam lazım yoksa eşim hayallerimdeki gibi birebir yapamaz kesin
Bugun yarın bi eşimin destegiyle kurarsam atarım foto

Ayy çok zarif bayıldım
çok teşekkürler teyzesi
bi de ledlere taktımki sormayın çeşit çeşit led aldım en sevdiklerimden biri de mandal led mevlidde kuzumlarımn fotolarını takıcam
bir ikisini de hastaneye götürcem onlar yanınca mutlu oluyom çok saçma ama taktım yani
geçen yıl kızımın doğum günü partisi için de baya ledli bi kutlama yapmıştım favorim ledlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…