Kizlar bir tavsiye daha emzirme uastigi cok isime yaradi. Acaba alsam mi, almasam mi, bosuna masraf mi derken aldim ve hastanede cok faydasini gordum.Ozellikle sezeryan olanlar mutlaka hastaneye goturun yaninizda. Karnimdan egilemedim yataktan kalkip koltuga oturdum kucagima da yastigi ustune de bebegi oyle rahat emzirdim.
Spinal anestezi olanlar kafein bas ve omuz agrisina iyi geliyor. Bol bol nescafe icin. Ben sekerli icemiyorum diye 2si bir arada olanlardan aldim yanima. Daha dogrusu hastanenin karsisi market, marketten aldirdim.
Dua edin bebisim yogunbakimdan ciksin. Bugun ve yarin orada gibi duruyor. Sekeri dusmus yavrumun. Serum takmislar. Yanimdayken en azindan emziriyordum zorla da olsa. Emzirme araligi uzayinca sekeri dusmus. Cok duygulandim kuvozde gorunce.
Bizim arabada sorunlar vardı yolda falan bıraktı bikaç ay önce bizi sattık yeni bişey aldık onunda işte yurtdışından gelmesi uzun oluyor biraz
Cok kötü oldu cok sorma
bu serumu neden daha önce bağlamadınız şmdi midesi bulacak diye kızmıştı hemşirelere
hakkaten 5dk. sonra yattığım yerden aldı beni bi öğürme anesteszi doktoru başımı yana cevirdi kus hadi dedi elini açtı o sırada bi kap geldi kaba az bişey safra kustum zaten mide boş gece 23ten beri ne gelecek ?? daha sonra kısa sürede bulantı geçti anestezi doktorum başımda iki doktor karnımda kuzumu çıkarıp eşime verdiler o da bana gösterdi dedim bu çırkin şey miydi içimdeki :===)))) hani aşık olacaktım görünce dedim içmden bu ne ya şip şiş renkli bi surat :))))))
Kizlar bir tavsiye daha emzirme uastigi cok isime yaradi. Acaba alsam mi, almasam mi, bosuna masraf mi derken aldim ve hastanede cok faydasini gordum.Ozellikle sezeryan olanlar mutlaka hastaneye goturun yaninizda. Karnimdan egilemedim yataktan kalkip koltuga oturdum kucagima da yastigi ustune de bebegi oyle rahat emzirdim.
Spinal anestezi olanlar kafein bas ve omuz agrisina iyi geliyor. Bol bol nescafe icin. Ben sekerli icemiyorum diye 2si bir arada olanlardan aldim yanima. Daha dogrusu hastanenin karsisi market, marketten aldirdim.
Dua edin bebisim yogunbakimdan ciksin. Bugun ve yarin orada gibi duruyor. Sekeri dusmus yavrumun. Serum takmislar. Yanimdayken en azindan emziriyordum zorla da olsa. Emzirme araligi uzayinca sekeri dusmus. Cok duygulandim kuvozde gorunce.
Ben normal yastık kullanmıştım emzirme esnasında.
İnşallah çıkar canım bi an önce yanında olur bebeğin.
Ben nescafe içen birisi de değilim ama yanıma alcam bu sefer.
Bu titreme herkeste olmuyo canım. Bende olmadı ama eltimde oldu istemsizce.
Birde genel anestezi olduğu halde
limelemon
benimkiler doğmamış çocuğa ziyarete şehir dışından geliyorlad okul lar açılacağı için gelemezler mis yesilus
çok merak ettim boyun kaç senin bacim ütü masası senden nasıl büyük ☺
honey bunch yanlış hatırlamıyorsam Daflon kullanıyordun günde kaç tane alıyorsun?”Bana sabah akşam dedi ama dr.”prospektüs ‘de 6 tane yazıyor günde işe yaramaz mı endişem 2 tane!
Oh iyi yaptın , Ablamdan da ferforje bişeyler aldım bu tarz şeylere para vermeyi sevmiyorum oda süslerimde de hep hazıra kondum ya masamızın resmini de çekip atarız birbirimize heyecanlandım şuan
Evet malesef normal doğumdan kalan hediyegeçmişti tabi dikkat ediyordum fakat sadece kabızlık değil ishalde durumu tetikliyormuş bilemedim tekrarladı.Yanında kortos kreme de başladım 2.gün bugün sabretmek gerekli sanırım geçecek ama zor biliyorum,doğum bile daha kolay bence o sıkıntıdan
Evet malesef normal doğumdan kalan hediyegeçmişti tabi dikkat ediyordum fakat sadece kabızlık değil ishalde durumu tetikliyormuş bilemedim tekrarladı.Yanında kortos kreme de başladım 2.gün bugün sabretmek gerekli sanırım geçecek ama zor biliyorum,doğum bile daha kolay bence o sıkıntıdan
Banada kortos ve daflonu yazdı ilk haftada baya baya etki gösterdi
Parca duruyor ama en azından agrı sızı kalmadı
Acı baharatlı falanda yiyorum hatta bolca :)
Oh iyi yaptın , Ablamdan da ferforje bişeyler aldım bu tarz şeylere para vermeyi sevmiyorum oda süslerimde de hep hazıra kondum ya masamızın resmini de çekip atarız birbirimize heyecanlandım şuan
Üşenmesem kurucam ama deli gibi üşeniyorum
Örnek masa yapmam lazım yoksa eşim hayallerimdeki gibi birebir yapamaz kesin
Bugun yarın bi eşimin destegiyle kurarsam atarım foto
çok teşekkürler teyzesi
bi de ledlere taktımki sormayın çeşit çeşit led aldım en sevdiklerimden biri de mandal led mevlidde kuzumlarımn fotolarını takıcam
bir ikisini de hastaneye götürcem onlar yanınca mutlu oluyom çok saçma ama taktım yani
geçen yıl kızımın doğum günü partisi için de baya ledli bi kutlama yapmıştım favorim ledlerrrrr