Coook güzelmiş
Ben cicek götürmeyecegim balon standı koyucam iki tane cicek yerine
Yükseltilerede belki oyuncak koyarım karar vermedim :)
teşekkür ederiz teyzesi
oyuncaklar hazır mı peki
balon standım yok benimki de bir büyük rose balon (A HARFİ) birde balon kemeri mi ne öyle bişey aldım aras kargo hala süründürüyor getiremedi 5 gündür ellerinde
fırsat olursa helyum bastırcak eşim olmazsa da o kemere şişirip şişirip takacaklar

Ay o balon kemerimidir nedir işkence otomatik sisirme aletin yoksa nasıl yapacaklar
Oyuncak bi dünya disney karakteri aldım
Dev gibi uyku arkadası fil de duruyor
Bakıcam hangilerini kullanabilirim kullanayımmı falan

Benim de birkac gundur zorlamadan sislik cikti. Dun ilk kez tavsiye uzerine hindistan cevizi yagi surdum o bolgeye. Elimle de hafifce ittirdim. bugun agri ve sislik azalmis. Bu gece de yatmadan once tekrarlayacagim.

Ay o balon kemerimidir nedir işkence otomatik sisirme aletin yoksa nasıl yapacaklar
otomatık değil de pilates pompası iş görmez mi bi gelseydi deneyecektim de gelemedi
bi de eminönünden simli masa örtüsü kestirdim heryeri sime çeviriyor central den bir tuboz geçti derler :)))))))

Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın hemde ne ağrı sanki ciğerim sökülüyo bende hiç bilmezdim hemoroit bu ikinci gebeliğim bebeğin baskısıyla son aylarda olabiliyormuş ama senin önceden olduğu için tekrarlamış geçer tabiki biraz sıkıntı oluyo ama geçicek inşallah.
Yani kortizonlu ama doktorunuza sorup kortos krem kullanabilirmisiniz bi ögrensenize
Benim iki güne indirdi sisligini
YaZdım whatsaptan benim doktorum fazla ilac kullandırmayı sevmiyor bakalım ne diyecek olmadı ben alıp kullanayım

otomatık değil de pilates pompası iş görmez mi bi gelseydi deneyecektim de gelemedi
bi de eminönünden simli masa örtüsü kestirdim heryeri sime çeviriyor central den bir tuboz geçti derler :)))))))
Bak masa örtüm yok hala iyi hatırlattın
En kötü tüllerden sacak yaparım unutup duruyorum cunku
Pilates topu sisiren seyde elle bastır bastır yapılan değilmi
Balon kemerine en az 100 balon falan gerekiyor kücük kücük
Cok zor ya

Üşenmesem kurucam ama deli gibi üşeniyorum
Örnek masa yapmam lazım yoksa eşim hayallerimdeki gibi birebir yapamaz kesin
Bugun yarın bi eşimin destegiyle kurarsam atarım foto
Eşin yapacaksa evet önden kurulum şart
Ama sende kardeş görümce Yok mu onlar süslesin ya , benimki hiç anlamaz taşımaktan başka

Yok sormadan kullanma ne olur ne olmaz
Zaten genel cerrah yazıyor bu ilacı senin doktorun verirmi bilemedim

Eşin yapacaksa evet önden kurulum şart
Ama sende kardeş görümce Yok mu onlar süslesin ya , benimki hiç anlamaz taşımaktan başka
Görümce abla dost vs hepsi var sükür hepside yapar ama ben biraz söylemişimdir takıntılıyımdır müdaheleciyimdir mükemmeliyetciyimdir herşey benim istedigim gibi olmalı ondan biraz akısına bırakmazlar ki ablamda dedi bi kur foto at diye
Şerrimden korkuyorlar biraz

Masa çok göz yormasın tavsiyem fazla oyuncak kalabalık durur önden evde hazırlarsan kafanda oturur aslında , hediyelik çikolata şerbet balonlar masayı zaten dolduracak ben valla gelişi güzel 2 abla 2 görümce var ne yaparlarsa artık ben yavrumu doğuracağım esas iş bende

Ay benimde görümcem Bana pembe simli kumaş aldı , annemde kenarlarını makineyle geçti kalan kumaştan 2 kese yaptı , kese manyağı oldum çıktım ,
Şimdi ne yapacağım tabiki masa örtüsünün resmini göndereceğim

elli balon var bende bakıcam olursa olur fazla uzun olsun istemiyorum da balon yer kaplıyo standart oda olursa sığamayız :)
evet pilates topu şeysi öyle bakarım olmazsa artık hepsine helyumu bastırırum ortadan da kalkarlar havada olur lar

stand balonu helyum lu mu cevap verdin ben mi görmedim merak ettim

Tam bulamadım ama su tarz bişey yapmaya calısacagım
Cicek yerine balon standı tabi

Eklentiler

• 2F049980-08F5-4E02-980E-7A0F11DF6799.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 52
Yok cnm 7li plastik bişey

Off 50 balon çok uğraşmalı değil mi ya
Benim balon standına takılan normal balon , balonu yükseltici çubuklar var ve ucundan balonu tutturuyorsun sadece şöyle birşey

Eklentiler

• B5CBB66A-3E7F-46DC-B05E-26C8C63FA075.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…