Yaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi fln Beni odaya giydirip mi getirecekler yoksa odada mı giydircekler önlükle getirip. Ayy hiç bilmiyorum.
Hastane çıkışından yelek çıktı ama koymadım çantaya
Yaa cuma günü yine bana misafir gelecekmiş, kv'min arkadaşı ve kızı, ben ikram hazırlarım dedi. Ama insanlar çok düşüncesiz değil mi yaa, sonra da limelemon neden hastane çantasını hala kapatamadı. Temizliği haftasonu yapıyoruz dolayısıyla cuma ev misafir gelecek kadar temiz olmuyor. O gün sabahtan doktor kontrolüm de var. Hangisiyle uğraşayım şaşırdım valla.
Kv ne diyeceksinki canım bebeğin suyu çok azalmış doktor istirahat verdi, sen sabah erken gel anne evi beraber bi toparlayalım ben tek yapamıyorum ikramı gerekirse hazır alırız. Bak sen de taviz veriyorsun biraz önünü alamazsın sonra
Benim de birkac gundur zorlamadan sislik cikti. Dun ilk kez tavsiye uzerine hindistan cevizi yagi surdum o bolgeye. Elimle de hafifce ittirdim. bugun agri ve sislik azalmis. Bu gece de yatmadan once tekrarlayacagim.
Evet Hindistan cevizi kremi ya da zeytinyağı bende kullandım gerçekten işe yarıyor ama ilerlemediyse,şimdi korkum doğumda ciddi sıkıntı çıkartması o sebeple ilaçlara başvurdum.
Atesi cikti sonra dustu ama tedbiren yogun bakima aldilar. Ama bence yogun bakim degil, yogun ac birakim odasi. Bebek ac ac serum ule yatiyor orada. Mama vermisler. Verdigim sut duruyor neden vermediniz dedim uyanmasini bekliyoruz dedi hemsire. Dedim acken uyanmaz. Serumu var sekeri dusmez dediler. Bebek benim yanimdayken seker 65 den asagi dusmemisti orada 50 ye dusmus. Emzireyim dedim emmeye mecali kalmamis. Cok uzuldum. Idrar tahlili yapacaklarmis. Ac bebek isemez ki. Bakalim hayirlisi artik.
Kapı süsüm yanına kapı tülüm
Beşiğin etrafına tül kurdele
Yataga kurdele
Masa masaya yükselticiler tepsiler bardak tabak canak peçete poşet balonlar sürahiler hediyeler poşetleri cikolatalar vs vs vs o kadar cok sey var ki
Ordu yardım etmesi lazım
Ya banu ciftci boya, makyaj filan cok takilmiyo. Annenin iyi hissetmesi de onemli. Bence solumamaya dikkat et. Mutlaka maske tak. O kimyasallari solumak daha zararli. Bir de kuaforler kapali alan, baskalari da kimyasalli islem filan yaptirirlar bosu bosuna soluma.
Ben iki ayrı bitkisel kullandım
Biri resmen buram buram normal boya kokuyordu balkonda sürdük diğerinde ne koku ne yakma gercekten cok güzeldi onla devam ettim
Olsun anne mutlu bebek mutlu öyle düşünelim
EElwing6
ben tepemdeki beyaz saçlarla gidicem doğuma Batıl inançlardan dolayı kestirmedim de saçımı. İlk 20 gün de vakit bulamam zaten. Sonrasında bakıcam icabına. Bitkisel boya ben de kuaförde yaptırmıştım geçen sene, gayet normal boya gibi kokuyordu inanmıyorum ben de.
Ohh valla kurtuldum sarilardan cok tatli kizilli bir kahve oldu benim rengim zaten asigim her seyde kahve ve tonlarina loreal castingde guzelmis kokusu seftali gibi yumusacik saclarim.. kuafor diplerine surmedi hicte siritmadi sacim koyu kestane oldugundan .
Bir de tembellik yatinca oluyomus nerden nereye yurudum posetler elimde caddede ki baya magazayida gezdim simdi yemek yapicam
Atesi cikti sonra dustu ama tedbiren yogun bakima aldilar. Ama bence yogun bakim degil, yogun ac birakim odasi. Bebek ac ac serum ule yatiyor orada. Mama vermisler. Verdigim sut duruyor neden vermediniz dedim uyanmasini bekliyoruz dedi hemsire. Dedim acken uyanmaz. Serumu var sekeri dusmez dediler. Bebek benim yanimdayken seker 65 den asagi dusmemisti orada 50 ye dusmus. Emzireyim dedim emmeye mecali kalmamis. Cok uzuldum. Idrar tahlili yapacaklarmis. Ac bebek isemez ki. Bakalim hayirlisi artik.
Su balon satanlarda parti malzemeleri satan yerlerdede var
Hatta central ın yüz metre ilerisinde parti evi var
Oradan bile alabilirsin ben kargoyla ugrasmadım
Su balon satanlarda parti malzemeleri satan yerlerdede var
Hatta central ın yüz metre ilerisinde parti evi var
Oradan bile alabilirsin ben kargoyla ugrasmadım
Hhoney bunch
canım standart oda mi tutacaksin sana zahmet olmazsa cuma gidersen hastaneye masasina bakabilir misin
senin çektiğin fotolarda katlanan bi masa vardi geniş oda içindir o sanirim
çünkü arkadaşa ziyaretten hatirladigim standart oda için genis ebatlarda o masa
Hhoney bunch
canım standart oda mi tutacaksin sana zahmet olmazsa cuma gidersen hastaneye masasina bakabilir misin
senin çektiğin fotolarda katlanan bi masa vardi geniş oda içindir o sanirim
çünkü arkadaşa ziyaretten hatirladigim standart oda için genis ebatlarda o masa
Hadi inşallah
Ben bugünden sonra yürüyüş hafif squat, merdiven inip çıkma hurma ve papatya çayı vs normal Doğumu tetikleyecek şeyler yapmayı düşünüyorum , yoksa bu gidişle bizimkiler otel gibi konaklama devam edecek son haftaya gelene kadar bekleyip sonra su azalması veya başka sebepten sezeryana alınmak istemem harekete geçme vakti bence