Yaniii cikisin ardindan siradan bi gecelik giymek lazim :) almistim emzirmeli lcwdan..sonra senin gibi muaynneden sonra digerini giymek lazim kann oluyo falan diyolardi

Öyle öyle de sen ne yaparsan yap normal dogacaksa doguyor zaten :)
Bi arkadasım 32 de bi arkadasım 35te el kadar bebeleri normal dogurdular hic bi sıkıntıları yokken
Ablam dedigim gibi malum 41de sezeryan

Yaniii cikisin ardindan siradan bi gecelik giymek lazim :) almistim emzirmeli lcwdan..sonra senin gibi muaynneden sonra digerini giymek lazim kann oluyo falan diyolardi
benim olmadı canım ama tabi olabilir ben de öyle yapmıştım her ihtimale karşılık sezaryen olursa zaten sonda falan da var süslenmenin alemi yok altıma işerken :)))))

Öyle öyle de sen ne yaparsan yap normal dogacaksa doguyor zaten :)
Bi arkadasım 32 de bi arkadasım 35te el kadar bebeleri normal dogurdular hic bi sıkıntıları yokken
Ablam dedigim gibi malum 41de sezeryan
Kesinlikle hepimizin bir Doğum kısmeti var ona inanıyorum , ama bende biraz desteklemeye başlayacağım bakalım kısmetimizde ne var

Sezeryana makyajlı girilebiliyor mu ki makyajdan kastım bi rimel bi eyeliner filan ama acaba akar bulaşır dağılır mı ki

ay hakikaten he , yavaş yavaş herkes eleniyor biz finale yürüyoruz gibi oldu
Dalga geçerken şimdi birimizden biri hastaneye koşup doğurmasın ben tırstım valla akşam eşim gelsin herşeyi son haline getireyim

Canım emzirme yastığı dediğin u şeklinde simit gibi olanlar var o mu yoksa küçük dikdörtgen şeklinde olan mı?

Kıyamam kuzum yaa inşallah hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…