ay aynen hhahaha. bakalım bu üçlüde önce kim doğuracak bence yesilus
Ayy tamam akşam valizimi son haline getiriyorum Valla biz harekete geçirmek için kendimizi yırtmaya başlıyoruz kesin H honey bunch eforsuz doğurur
Nasip önemli olan sağlıkla gönlümüze göre inşallahhh

hahah iyice telaşa sardım seni H honey bunch ’da tam bi anda doğurdum yazacak tip var sence de öyle değil mi

Haklısın valla ne diyeyim.

Büyük boy kilitli poşetlere koyuyorum benim gecelikleri fln da. Valizin içinde kıpırdamicaklar hem hiç, kat izi olur elbet de foto çekimi için olanları yer olursa çıkarıp asarız orda. Ütüleyip bitirdim nihayet pijama ve gecelikleri. Bebişin dolabını dizmek kaldı ve kendi gardrobumu düzenlemek. Dolabın içinde tozlanır mı ki diğer kıyafetlerini de ütüleyip çekmeceye yerleştirsem?

Haklısın valla ne diyeyim.
Ben daha ortada olmayan yatılı misafirlerin kavgasını yapıyorum eşimle kardeşleri küçük bi ihtimal bebek görmeye yatılı gelebilir olaki diyorum uzun kalmaya kalkarlarsa ne yap ne et konuş 1-2 günden fazla kalmasınlar diyorum. Daha yeni doğum yapmışım evde o kadar kalabalığa ne gerek var. Gelcez, yatılı kalıcaz diyen filan yok ama bende bu durum fobi olduğu için baştan tedbir alıyorum normal zaman olsa gelsinler istedikleri kadar kalsınlar çok da severim onları ama daha doğumun ilk haftası çok zor olur.

Kızlarr merhabaa ayy şifremi unuttum maili kaybettim derken haftalardır yazamıyorum. Doğumlar başladı maşallah evlatlarını kucaklarına alanlara gözünüz aydın diyorum darısı başımıza inşallahh

Ben 34+4 teyim takvime göre 25 eylül doğumum ama doktorum 15 eylüle kadar kendi gelmezse alırız dedi 2 hafta önde gidiyor bizim hanımefendi 32 haftada kilosu 2600 dü. Cuma günü tekrar kontorlüm var bakalım kaç kg oldu. 4 kg ı geçer eğer gelmezse o yzdn riske atamayız dedi. Açıkçası ben en başından beri hep normal istiyordum o yüzden doğumu hızlandırma çalışmalarına biraz erken başladım hurma yürüyüş ve bol bol yüzüyorum. Hurma yı günde 1 tane yiyiorum ama sayısını arttırarak devam etmek gerekiyormuş sanırım. Birde ahududu yaprağı çayı varmış onuda okudum ama henüz denemedim bilgisi olan varmı?

Ben kıyafetleri dolaba yerleştirili nerdeyse 1 ay oldu, hiç toz vs olmadılar. Ama dolabı genelde kapalı tutuyorum, arada açıp bakıp hem seviyorum hem havalandırmış oluyorum

Aynı ben of tedbir almaya çalışıyoruz fln ama kendimizi germekten başka birşey değil biz yinede ufaktan eşimize söyleyelim onlar bu konuda biraz mal anlayıp sıkıntımızı göremezler strese girsek belli olsak biz suçlu oluruz ama hamile kafasıyla bir şeyleri zihnimizde çok büyütüyoruz düşünüp şimdiden üzme kendini

Aynen canım, eşim şimdi bana tersleniyor biraz " ben kardeşime nasıl kalma diyebilirim" vs diye ama ben baştan kulağına katınca zaman gelince ne yapıp edip ayarlıyor dediğin gibi belki boşa kuruntu yapıyorum ama eşimin ailesinde erkekler malesef bu konularda hiç ince düşünceli değil.

İyice ağırlaştım gene bütün gün yattım halılarım gitti yıkanmaya haftaya temizlikçi alayım daha hastane çantam hazır değil ve benim üstümde bir ağırlık bahçeye inip biraz oksijene ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…