- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Beni de hiç uyku tutmuyor ya sanki her an doğuracakmışım gibi, bir de tabi koca göbüşle rahat pozisyon bulmak zor oluyor.Günaydın kızlar. 04.30 dan beri uyku tutmadı evin içinde dolanıp duruyorum. Güzel bir gün olsun
Ben de bunu istagtamdan gördüm alırsam bundan alırım. İhtiuaç olursa yani.Eki Görüntüle 2300248 Ben bundan alıcam takıyorsun kendi kendine sağıyor, vakumlu, kullanan arkadaşım çok memnun. T tuboz Emzik avent aldım ama biberon emin olamadım. Dr browns'un patentli kolik karşıtı biberonunu beğeniyordum ama onun da bir sürü çeşidi çıkmış ve çoğu plastik. İlk etapta kaç ml biberon alınmalı? Yeni doğduğunda biberon yok kaşık veya şırıngayla ver dedi hemşire mecbur kalırsan. Aynı şekilde emmeye alışana kadar emzik verme dedi. Bir de şu var @Plm123 gümüş kapak alıcam, yine de krem almalı mıyım? Yanında krem kullanmanıza gerek yoktur diye yazıyor. Silikon meme ucu dediğin hani şu delikli olanlardan mı? Üzerinde delikler olan, bebek onun üzerinden emziriliyormuş sanırım?
Bacım 20 cm açılan şey bir daha toparlanamayabilirAvazsız bi gidelim hastaneye yirmi cm acılma olsun meğer bebek dogmusmus
Çok mantıklı sorular gerçektenYaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi flnBeni odaya giydirip mi getirecekler yoksa odada mı giydircekler önlükle getirip. Ayy hiç bilmiyorum.
Ayy hadi sağ salim kucağına al inşallah.Kızlar suyum geldi ve 3 cm açılmam var akşama yada sabaha doğum gerçekleşirmiş . Dualarınızı bekliyorum
Malesef erkekler böyle şeyleri düşünmeye bile yanaşmıyor hele kendi aileleri söz konusu olunca , ortada durmayı bil diyorum bende bir gerginlik vs bişey olursa milleti kovalamak istemiyorum dedim (düğün zamanı aileler biraz gerildide) o zaman annem çocuk bakmaya gelmez diyor ,Aynen canım, eşim şimdi bana tersleniyor biraz " ben kardeşime nasıl kalma diyebilirim" vs diye ama ben baştan kulağına katınca zaman gelince ne yapıp edip ayarlıyordediğin gibi belki boşa kuruntu yapıyorum ama eşimin ailesinde erkekler malesef bu konularda hiç ince düşünceli değil.
Beni de hiç uyku tutmuyor ya sanki her an doğuracakmışım gibi, bir de tabi koca göbüşle rahat pozisyon bulmak zor oluyor.
Ben de bunu istagtamdan gördüm alırsam bundan alırım. İhtiuaç olursa yani.
Gümüş göğüs kapaklarını ilk kez bugün taktım. Öncesinde de takmak gerekiyormuş. Her gün bi kaç saat takacağım.
Ekstra bir krem almadım bende ihtiyaç olursa sonra alırım.
Bacım 20 cm açılan şey bir daha toparlanamayabiliravazsız yırtıksız dikişsiz inşallah
Çok mantıklı sorular gerçekten
Ayy hadi sağ salim kucağına al inşallah.
Kızlar epidural normL doğum düşünen yok mu?
Ben sıcak bakıyorum epiduralli normaleBeni de hiç uyku tutmuyor ya sanki her an doğuracakmışım gibi, bir de tabi koca göbüşle rahat pozisyon bulmak zor oluyor.
Gümüş göğüs kapaklarını ilk kez bugün taktım. Öncesinde de takmak gerekiyormuş. Her gün bi kaç saat takacağım.
Bacım 20 cm açılan şey bir daha toparlanamayabiliravazsız yırtıksız dikişsiz inşallah
Çok mantıklı sorular gerçekten☺
Benim bildiğim onlar kanama için önlemi alıp odaya normal indigin gibi getiriyorlar odada biraz zaman sonra silip giydiriyorlar seni sen sadece bebek kıyafeti vereceksin yaniYaaa bu arada bebeğe paket hazırladım hemşireye verilecek diye ama kendime de yapayım mı hemşireye verilecek paket? Gecelik ve depend mi koyayım içine bir tane? Yoksa onlar mı giydirir hasta bezi flnBeni odaya giydirip mi getirecekler yoksa odada mı giydircekler önlükle getirip. Ayy hiç bilmiyorum.
Kizlar benimde kafamda delinsorular Kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz her an temiz olmak lazım her banyoda mutlaka temizlemeye çalışıyorum ama karın büyüdükçe göremez oldumbirde bebek sampuani losyonu pisik kremlerini naptinkzz
Evet canım aynen. İlk hafta annem kalacak yanımda bana bakmaya, onun başına bi sürü misafir çıksın istemiyorum. Kadının zaten bi sürü rahatsızlığı var, bana ve bebeğe anca yeter gücü. Öyle bir durum olursa annemi de alıp odaya kapanırım artıkMalesef erkekler böyle şeyleri düşünmeye bile yanaşmıyor hele kendi aileleri söz konusu olunca , ortada durmayı bil diyorum bende bir gerginlik vs bişey olursa milleti kovalamak istemiyorum dedim (düğün zamanı aileler biraz gerildide) o zaman annem çocuk bakmaya gelmez diyor ,
Yani ben böyle bir gerginliğe müsade etmem olsa bile gerekeni yaparım diyemiyor
Biz uyanık olup önden olması gerekeni söyleyelim ama işler istemediğimiz gibi giderse de kendimizi üzmeyelimponçik ponçik bebeğimizi emzirelim kimseyi umursamadan , gelen giden kendi işlerini yapsın sende hazıra konup odana çekilirsin en fazla olan bu olur boşver
O abartıyı bende yaşadım geçen gün fazlaca gereksiz hayaller kurup kaygılandım , üzülen ben oldum o yüzden herşey olacağına varır biz bebeğimize odaklanalımEvet canım aynen. İlk hafta annem kalacak yanımda bana bakmaya, onun başına bi sürü misafir çıksın istemiyorum. Kadının zaten bi sürü rahatsızlığı var, bana ve bebeğe anca yeter gücü. Öyle bir durum olursa annemi de alıp odaya kapanırım artıkama olmaz herhalde galiba önceki yaşadıklarımdan dolayı korkup abartıyorum
Her yolu denerim diyorsunBen normal sancı ve açılma bekleyeceğim , istediğimiz gibi açılma olursa , suda doğum epidural normal , ya da sadece normal Allah ne verdiyseson çare epidural sezeryan
Ben de valla sımsıcağım epidurale karşıBen sıcak bakıyorum epiduralli normale
Ben epidural yaptım ilk doğumumu,şimdi de öyle düşünüyorum tabi bir terslik olmazsaBeni de hiç uyku tutmuyor ya sanki her an doğuracakmışım gibi, bir de tabi koca göbüşle rahat pozisyon bulmak zor oluyor.
Çok mantıklı sorular gerçekten☺
AynenHer yolu denerim diyorsun
Ben de valla sımsıcağım epidurale karşı
O günü beklemek zorunda değilsin istersen . Doktoruna gidip hemen rapor alabilirsin . Benimkinde 37 ye kadar çalışır yazıyordu. 36 da gidip aldım ayrıldım izne .Bir de ben 32 hafta raporunu 3 gün geç almıştım. Hastaneden 37+3 tarihine yazmışlar ayrılışımınormalde 23 Ağustos 37+0 ama 26 Ağustos yazmışlar 3 gün geç gittiğim için. Çok saçma değil mi? Neyse ki arada haftasonu var ama böyle olunca Cuma günü de işe gitmek zorunda kalacağım
Bana sen gibi geliyorsun
Ben en son olurum o kesin kızım fazla rahat cıktıAyy tamam akşam valizimi son haline getiriyorumValla biz harekete geçirmek için kendimizi yırtmaya başlıyoruz kesin H honey bunch eforsuz doğurur
Nasip önemli olan sağlıkla gönlümüze göre inşallahhh
KaShinSeGi canım sen hangi park yatağı aldın? baya araştırmıştın hangisini önerirsin?
Dogurdum ameliyathaneden yazıyorum bu ne ya bişey yokmus bunda cıkın cıkın dogurun dicem gaza getiricem dogurmayanlarıhahah iyice telaşa sardım seniH honey bunch ’da tam bi anda doğurdum yazacak tip var sence de öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?