Günaydın kızlar. 04.30 dan beri uyku tutmadı evin içinde dolanıp duruyorum. Güzel bir gün olsun
Beni de hiç uyku tutmuyor ya sanki her an doğuracakmışım gibi, bir de tabi koca göbüşle rahat pozisyon bulmak zor oluyor.
Ben de bunu istagtamdan gördüm alırsam bundan alırım. İhtiuaç olursa yani.
Gümüş göğüs kapaklarını ilk kez bugün taktım. Öncesinde de takmak gerekiyormuş. Her gün bi kaç saat takacağım.
Ekstra bir krem almadım bende ihtiyaç olursa sonra alırım.
Avazsız bi gidelim hastaneye yirmi cm acılma olsun meğer bebek dogmusmus
Bacım 20 cm açılan şey bir daha toparlanamayabiliravazsız yırtıksız dikişsiz inşallah
Çok mantıklı sorular gerçekten
Kızlar suyum geldi ve 3 cm açılmam var akşama yada sabaha doğum gerçekleşirmiş . Dualarınızı bekliyorum
Ayy hadi sağ salim kucağına al inşallah.

Kızlar epidural normL doğum düşünen yok mu?

Malesef erkekler böyle şeyleri düşünmeye bile yanaşmıyor hele kendi aileleri söz konusu olunca , ortada durmayı bil diyorum bende bir gerginlik vs bişey olursa milleti kovalamak istemiyorum dedim (düğün zamanı aileler biraz gerildide) o zaman annem çocuk bakmaya gelmez diyor ,
Yani ben böyle bir gerginliğe müsade etmem olsa bile gerekeni yaparım diyemiyor
Biz uyanık olup önden olması gerekeni söyleyelim ama işler istemediğimiz gibi giderse de kendimizi üzmeyelim ponçik ponçik bebeğimizi emzirelim kimseyi umursamadan , gelen giden kendi işlerini yapsın sende hazıra konup odana çekilirsin en fazla olan bu olur boşver

Kizlar benimde kafamda delinsorular Kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz her an temiz olmak lazım her banyoda mutlaka temizlemeye çalışıyorum ama karın büyüdükçe göremez oldum birde bebek sampuani losyonu pisik kremlerini naptinkzz

Ben normal sancı ve açılma bekleyeceğim , istediğimiz gibi açılma olursa , suda doğum epidural normal , ya da sadece normal Allah ne verdiyse son çare epidural sezeryan

Ben sıcak bakıyorum epiduralli normale

Benim bildiğim onlar kanama için önlemi alıp odaya normal indigin gibi getiriyorlar odada biraz zaman sonra silip giydiriyorlar seni sen sadece bebek kıyafeti vereceksin yani

Of sorma ben epilasyona gittiğim için az var ama geçen belki muayene eder diye mecbur en hızlı olan yöntemle aldım yarım yamalak , malum görüş açısı kısıtlı bugünlerde kuaföre gidip ufak bir müdahale ve son kontrol yaptıracağım mecbur , tırnaklarımla beraber

Evet canım aynen. İlk hafta annem kalacak yanımda bana bakmaya, onun başına bi sürü misafir çıksın istemiyorum. Kadının zaten bi sürü rahatsızlığı var, bana ve bebeğe anca yeter gücü. Öyle bir durum olursa annemi de alıp odaya kapanırım artık ama olmaz herhalde galiba önceki yaşadıklarımdan dolayı korkup abartıyorum

O abartıyı bende yaşadım geçen gün fazlaca gereksiz hayaller kurup kaygılandım , üzülen ben oldum o yüzden herşey olacağına varır biz bebeğimize odaklanalım

Ben epidural yaptım ilk doğumumu,şimdi de öyle düşünüyorum tabi bir terslik olmazsa

O günü beklemek zorunda değilsin istersen . Doktoruna gidip hemen rapor alabilirsin . Benimkinde 37 ye kadar çalışır yazıyordu. 36 da gidip aldım ayrıldım izne .

ShinSeGi canım sen hangi park yatağı aldın? baya araştırmıştın hangisini önerirsin?
Ka
Kraft North ve kraft calipsoyu çok beğendim calipsonun yandan bombeleri var o yüzden eni 75-79 cm civarı bayağa büyük, North daha kibar eni 70 cm. Az daha uygun fiyatlı olsun dersen tripper comfy var gayet kaliteli duruyor o da 70 cm eninde. Ben chipolino merida aldım eni 60 cm daha az yer kaplıyor yatak odam için daha iyi oldu, kapılardan da rahatça geçiyor (70 cm eni olanlar kapıdan geçmiyor), fiyatı uygun ve de anne yanı olma özelliği var o da avantaj, geldi yatak kurduk ben sevdim ☺ bak bu renkten aldım, kumaşı filan çok güzel. Üst tarafı beyaz olmayan iki renk var mavi ve gri onların kumaşı naylonsu gibi onları beğenmedim. Böyle üst kısmı beyaz olan renklerin kumaşı keten gibi. Tek dezavantajı sallama aparatlarını takınca biraz eğik duruyor, muhtemelen sallama aparatlarının kullanımı rahat olmayacak kullanmayacağım, annem de sallamaya alıştırma zaten diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…