Benim dolaplar Temmuz bası mı ne geldi
O zamandan beridir elli posta yıkayıp yıkayıp ütüleyip asıyorum
Kendi kıyafetlerimdede giymediklerim var bişey olmuyor cocugununkilerede bişey olmaz koy kalsın

Ben de dedim ki eşime, bu haftalarda artık gelen olursa yardıma gelsin, popo gezdirmeye değil

Biz de dün doktora gittik. 37+3 Ama ultrasonda 40 haftayı doldurmuş görünüyor ve 3700 gram olmuş. Pazartesi sezaryen ile dünyaya getireceğim inşallah. Bu son kontroldü zaten. Sancım açılmam vs hiç bi şey yok. Pazartesi 4 kilo dogar diyor doktorum. Daha fazla bekleme şansımız yok dedi. Iyice heyecan kapladı beni biraz da panik hali karışık duygular icerisindeyim

Her maşallah erken döllenme filan mıydı acaba ne yedin ne içtin sağlıkla, kolayca gelir inşallah

Her maşallah erken döllenme filan mıydı acaba ne yedin ne içtin sağlıkla, kolayca gelir inşallah
Yoo yani öyle bi tespitimiz olmamıştı da anlamadım ben de sanırım eşimin ailesine çekti. Ben minyonum ama esim 1.92 ve ailesinde herkes iri. Genetik olabilir dedi doktorum. Tabi ilk zamanlar kilo yapacak şeyler de yemeye çalışmıştım ama bu kadar olacağını tahmin etmedim şeker testinde sorun çıkmamıştı Allah'tan yoksa onu düşünecektik. Amin insallah cok tesekkur ederim ❤

ya bide size sorayım çok kararsız kaldım. şimdi ben beşik almayacaktım. abimin 3-4 ay kullandıkları sepet beşik var yeğenim yatamadı kaldırdık öylece. ben onu kullanacaktım. o sepet beşiği de yeğenime anneannesi almıştı. hem ben 1,5 yaşında falan odasını ayırıcam diye çok da önemsemedim. odasına özen göstericem. ama annemin içine sinmedi ille de beşik alayım diyor. bende bu beşiği 5-6 ay kullanayım daha kullanamam o zaman alırsın diyorum ama o ısrarcı. hala vaktimiz var diyor bana bide bu arada kv beşik almak istemişti bende bunu kullanacağımı söyledim. şimdi de beşik alırsam onları atlatmış gibi olucam. annem alınca ayıp olacak gibi. ne yapsam hala kararsızım
Dogurdum ameliyathaneden yazıyorum bu ne ya bişey yokmus bunda cıkın cıkın dogurun dicem gaza getiricem dogurmayanları
Allah mı söyletti ameliyathane diyosun
oy maşallah pazartesi benim de kontrol var sen doğurucan ben sap sap geri dönerim saat kaçta? belki o zamana kadar kendi gelmek ister. sen yine normal doğumu tetikleyecek hareketler yapsana

Oy maşallah saglıkla gelsin insallah

Nerde doguruluyor ki baska

Yok şaka yapıyorum zaten tabiki genetik önemli. Bizim kızda hep 2 hafta önden gidiyordu 2-3 haftadır yavaşladı bayağa gelişimi haftasını uygun şimdi.

Eğer oda yapana kadar idareten alıcaksan kesinlikle park yatak al, biraz büyüyüp hareketlenince oyun parkı olarak da kullanırsın rahat olur. Yemek yaparken filan içine oyuncakları ile koyarsın o oyalanırken sen işini yapar, arada kontrol edersin. Ayrıca bi yere uzun yatılı kalmaya giderken katlar yanında götürsün, gittiğin yerde rahatça yatar uyur. Çocuklar başka yerde kalırken kendi uyuduğu ortama benzer bi yerde yatarsa daha kolay uykuya dalıyormuş. Oda yapınca da katlar, saklar ikinci çocukta kullanırsın ben de 1 yaşından sonra oda yapmayı planlıyorum

Kör kör el yordamıyla jiletle yapıyorum. Yarım yamalak oluyor orası. Ayna kullan dediler ama tövbe bismillah dedim görünce bakamadım. Kapkara kocaman bişi olmuş. Olduğu kadar artık. Gerisini makineyle alıyorum.
Pişik kremi hametol, bez Prima, ıslak mendil uni baby, şampuan bioderma aldım.

alırsam park yatak alıcam o kesin zaten. ama kvlere ayıp olur mu sanki siz alamıyosunuz der gibi. sepet beşiği 3-5 ay kullanayım, sonra yatamıyor diyip park yatak alırım yine. yoksa şimdi mi al dersin? pratik park yatak ya. tatile bile giderken at bagaja yani. katla kaldır hantal değil vs.
Hastanemde varmıdır bilemedim o ayrım :)
Nstler eksikti gecen gün ameliyathaneye indirdik demişti hemsire
illaki vardır diye düsünüyorum. çünkü farklı ortamlar. ameliyathane soğuk bi alan mesela bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…