- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
He bi haftalıkken yazıcam size biz evdeyiz haftamız doldu herkese byeAynen hastaneye koşunca haber veremeyecek masa antin kuntin milleti azarlama derken bize geç haber verecek
"Doğurdum" u okuyunca bir heyecan yaptımDogurdum ameliyathaneden yazıyorum bu ne ya bişey yokmus bunda cıkın cıkın dogurun dicem gaza getiricem dogurmayanları
Benim dolaplar Temmuz bası mı ne geldiBüyük boy kilitli poşetlere koyuyorum benim gecelikleri fln da. Valizin içinde kıpırdamicaklar hem hiç, kat izi olur elbet de foto çekimi için olanları yer olursa çıkarıp asarız orda. Ütüleyip bitirdim nihayet pijama ve gecelikleri. Bebişin dolabını dizmek kaldı ve kendi gardrobumu düzenlemek. Dolabın içinde tozlanır mı ki diğer kıyafetlerini de ütüleyip çekmeceye yerleştirsem?
Ben de dedim ki eşime, bu haftalarda artık gelen olursa yardıma gelsin, popo gezdirmeye değilBen daha ortada olmayan yatılı misafirlerin kavgasını yapıyorum eşimlekardeşleri küçük bi ihtimal bebek görmeye yatılı gelebilir olaki diyorum uzun kalmaya kalkarlarsa ne yap ne et konuş 1-2 günden fazla kalmasınlar diyorum. Daha yeni doğum yapmışım evde o kadar kalabalığa ne gerek var. Gelcez, yatılı kalıcaz diyen filan yok ama bende bu durum fobi olduğu için baştan tedbir alıyorum normal zaman olsa gelsinler istedikleri kadar kalsınlar çok da severim onları ama daha doğumun ilk haftası çok zor olur.
Hahahah"Doğurdum" u okuyunca bir heyecan yaptım
Her maşallahBiz de dün doktora gittik. 37+3 Ama ultrasonda 40 haftayı doldurmuş görünüyorve 3700 gram olmuş. Pazartesi sezaryen ile dünyaya getireceğim inşallah. Bu son kontroldü zaten. Sancım açılmam vs hiç bi şey yok. Pazartesi 4 kilo dogar diyor doktorum. Daha fazla bekleme şansımız yok dedi. Iyice heyecan kapladı beni biraz da panik hali karışık duygular icerisindeyim
Yoo yani öyle bi tespitimiz olmamıştı da anlamadım ben deHer maşallaherken döllenme filan mıydı acaba ne yedin ne içtin sağlıkla, kolayca gelir inşallah
Hadi inşallah bi avazda gelir bebiş kucağınaKızlar suyum geldi ve 3 cm açılmam var akşama yada sabaha doğum gerçekleşirmiş . Dualarınızı bekliyorum
Benim kuzenim full makyaj girdiSezeryana makyajlı girilebiliyor mu kimakyajdan kastım bi rimel bi eyeliner filan ama acaba akar bulaşır dağılır mı ki
ya bide size sorayım çok kararsız kaldım. şimdi ben beşik almayacaktım. abimin 3-4 ay kullandıkları sepet beşik var yeğenim yatamadı kaldırdık öylece. ben onu kullanacaktım. o sepet beşiği de yeğenime anneannesi almıştı. hem ben 1,5 yaşında falan odasını ayırıcam diye çok da önemsemedim. odasına özen göstericem. ama annemin içine sinmedi ille de beşik alayım diyor. bende bu beşiği 5-6 ay kullanayım daha kullanamam o zaman alırsın diyorum ama o ısrarcı. hala vaktimiz var diyor banaKa
Kraft North ve kraft calipsoyu çok beğendim calipsonun yandan bombeleri var o yüzden eni 75-79 cm civarı bayağa büyük, North daha kibar eni 70 cm. Az daha uygun fiyatlı olsun dersen tripper comfy var gayet kaliteli duruyor o da 70 cm eninde. Ben chipolino merida aldım eni 60 cm daha az yer kaplıyor yatak odam için daha iyi oldu, kapılardan da rahatça geçiyor (70 cm eni olanlar kapıdan geçmiyor), fiyatı uygun ve de anne yanı olma özelliği var o da avantaj, geldi yatak kurduk ben sevdim ☺ bak bu renkten aldım, kumaşı filan çok güzel. Üst tarafı beyaz olmayan iki renk var mavi ve gri onların kumaşı naylonsu gibi onları beğenmedim. Böyle üst kısmı beyaz olan renklerin kumaşı keten gibi. Tek dezavantajı sallama aparatlarını takınca biraz eğik duruyor, muhtemelen sallama aparatlarının kullanımı rahat olmayacak kullanmayacağım, annem de sallamaya alıştırma zaten diyor.
Eki Görüntüle 2300442
Allah mı söyletti ameliyathane diyosunDogurdum ameliyathaneden yazıyorum bu ne ya bişey yokmus bunda cıkın cıkın dogurun dicem gaza getiricem dogurmayanları
oy maşallahBiz de dün doktora gittik. 37+3 Ama ultrasonda 40 haftayı doldurmuş görünüyorve 3700 gram olmuş. Pazartesi sezaryen ile dünyaya getireceğim inşallah. Bu son kontroldü zaten. Sancım açılmam vs hiç bi şey yok. Pazartesi 4 kilo dogar diyor doktorum. Daha fazla bekleme şansımız yok dedi. Iyice heyecan kapladı beni biraz da panik hali karışık duygular icerisindeyim
Oy maşallah saglıkla gelsin insallahBiz de dün doktora gittik. 37+3 Ama ultrasonda 40 haftayı doldurmuş görünüyorve 3700 gram olmuş. Pazartesi sezaryen ile dünyaya getireceğim inşallah. Bu son kontroldü zaten. Sancım açılmam vs hiç bi şey yok. Pazartesi 4 kilo dogar diyor doktorum. Daha fazla bekleme şansımız yok dedi. Iyice heyecan kapladı beni biraz da panik hali karışık duygular icerisindeyim
Nerde doguruluyor ki baskaya bide size sorayım çok kararsız kaldım. şimdi ben beşik almayacaktım. abimin 3-4 ay kullandıkları sepet beşik var yeğenim yatamadı kaldırdık öylece. ben onu kullanacaktım. o sepet beşiği de yeğenime anneannesi almıştı. hem ben 1,5 yaşında falan odasını ayırıcam diye çok da önemsemedim. odasına özen göstericem. ama annemin içine sinmedi ille de beşik alayım diyor. bende bu beşiği 5-6 ay kullanayım daha kullanamam o zaman alırsın diyorum ama o ısrarcı. hala vaktimiz var diyor banabide bu arada kv beşik almak istemişti bende bunu kullanacağımı söyledim. şimdi de beşik alırsam onları atlatmış gibi olucam. annem alınca ayıp olacak gibi. ne yapsam hala kararsızım
Allah mı söyletti ameliyathane diyosun
oy maşallahpazartesi benim de kontrol var sen doğurucan ben sap sap geri dönerim saat kaçta? belki o zamana kadar kendi gelmek ister. sen yine normal doğumu tetikleyecek hareketler yapsana
doğumhane normal doğum, sezeryan ameliyathaneNerde doguruluyor ki baska
Yok şaka yapıyorum zatenYoo yani öyle bi tespitimiz olmamıştı da anlamadım ben desanırım eşimin ailesine çekti. Ben minyonum ama esim 1.92 ve ailesinde herkes iri. Genetik olabilir dedi doktorum. Tabi ilk zamanlar kilo yapacak şeyler de yemeye çalışmıştım ama bu kadar olacağını tahmin etmedim şeker testinde sorun çıkmamıştı Allah'tan yoksa onu düşünecektik. Amin insallah cok tesekkur ederim ❤
Eğer oda yapana kadar idareten alıcaksan kesinlikle park yatak al, biraz büyüyüp hareketlenince oyun parkı olarak da kullanırsın rahat olur. Yemek yaparken filan içine oyuncakları ile koyarsın o oyalanırken sen işini yapar, arada kontrol edersin. Ayrıca bi yere uzun yatılı kalmaya giderken katlar yanında götürsün, gittiğin yerde rahatça yatar uyur. Çocuklar başka yerde kalırken kendi uyuduğu ortama benzer bi yerde yatarsa daha kolay uykuya dalıyormuş. Oda yapınca da katlar, saklar ikinci çocukta kullanırsınya bide size sorayım çok kararsız kaldım. şimdi ben beşik almayacaktım. abimin 3-4 ay kullandıkları sepet beşik var yeğenim yatamadı kaldırdık öylece. ben onu kullanacaktım. o sepet beşiği de yeğenime anneannesi almıştı. hem ben 1,5 yaşında falan odasını ayırıcam diye çok da önemsemedim. odasına özen göstericem. ama annemin içine sinmedi ille de beşik alayım diyor. bende bu beşiği 5-6 ay kullanayım daha kullanamam o zaman alırsın diyorum ama o ısrarcı. hala vaktimiz var diyor banabide bu arada kv beşik almak istemişti bende bunu kullanacağımı söyledim. şimdi de beşik alırsam onları atlatmış gibi olucam. annem alınca ayıp olacak gibi. ne yapsam hala kararsızım
Allah mı söyletti ameliyathane diyosun
oy maşallahpazartesi benim de kontrol var sen doğurucan ben sap sap geri dönerim saat kaçta? belki o zamana kadar kendi gelmek ister. sen yine normal doğumu tetikleyecek hareketler yapsana
Kör kör el yordamıyla jiletle yapıyorum. Yarım yamalak oluyor orası. Ayna kullan dediler ama tövbe bismillah dedim görünce bakamadım. Kapkara kocaman bişi olmuş. Olduğu kadar artık. Gerisini makineyle alıyorum.Kizlar benimde kafamda delinsorular Kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz her an temiz olmak lazım her banyoda mutlaka temizlemeye çalışıyorum ama karın büyüdükçe göremez oldumbirde bebek sampuani losyonu pisik kremlerini naptinkzz
Hastanemde varmıdır bilemedim o ayrım :)doğumhane normal doğum, sezeryan ameliyathane
canım ne durumdasın firsat buldukça yaz bize herşey yolunda mi ?Kızlar suyum geldi ve 3 cm açılmam var akşama yada sabaha doğum gerçekleşirmiş . Dualarınızı bekliyorum
alırsam park yatak alıcam o kesin zaten. ama kvlere ayıp olur mu sanki siz alamıyosunuz der gibi. sepet beşiği 3-5 ay kullanayım, sonra yatamıyor diyip park yatak alırım yine. yoksa şimdi mi al dersin? pratik park yatak ya. tatile bile giderken at bagaja yani. katla kaldır hantal değil vs.Eğer oda yapana kadar idareten alıcaksan kesinlikle park yatak al, biraz büyüyüp hareketlenince oyun parkı olarak da kullanırsın rahat olur. Yemek yaparken filan içine oyuncakları ile koyarsın o oyalanırken sen işini yapar, arada kontrol edersin. Ayrıca bi yere uzun yatılı kalmaya giderken katlar yanında götürsün, gittiğin yerde rahatça yatar uyur. Çocuklar başka yerde kalırken kendi uyuduğu ortama benzer bi yerde yatarsa daha kolay uykuya dalıyormuş. Oda yapınca da katlar, saklar ikinci çocukta kullanırsınben de 1 yaşından sonra oda yapmayı planlıyorum
illaki vardır diye düsünüyorum. çünkü farklı ortamlar. ameliyathane soğuk bi alan mesela bilmemHastanemde varmıdır bilemedim o ayrım :)
Nstler eksikti gecen gün ameliyathaneye indirdik demişti hemsire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?