Kızlar epidural normL doğum düşünen yok mu?
Ben , yok dogumu uzatiyormus, yok bilmem ne... kapadim kulaklarimi. Hem sezeryana donerse de epidural devam edebiliyo. Tibbin bir nimeti olarak goruyorum acikcasi.
[/QUOTE]
Ben düşünüyorum. İlkini d eöyle yaptım. Gayet de kolay ve sorunsuz geçti.

7 tane kadın dogumcu calısıyor birde dısardan gelenle 8
Gecen gün oda gezmek istedim tekrar 8katlı binanın 3 katı tamamen dogum odası olarak doluydu
Yettiremezler ki varsada :)

7 tane kadın dogumcu calısıyor birde dısardan gelenle 8
Gecen gün oda gezmek istedim tekrar 8katlı binanın 3 katı tamamen dogum odası olarak doluydu
Yettiremezler ki varsada :)
oh maşallah ne kalabalık hastaneymis. yok yok farklıdır. düşündüm de ameliyathane sezeryana göre ayarlanmıştır hem artık çoğu hastanede normal doğum yatışının yapıldığı odada oluyor. belki orası da öyledir. bizimkinde mesela doğumhane katında ayrı oda veriliyor doğum olunca da normal yatış odasından bir oda veriliyor

Bende ayne şekilde hurç yaptım bebek ve benim ki ayrı ilk verilecekleride fermuarlı bş paket vardı on a koydum direk verilecek hemşireye

Bende seninle aynı durumdayım ama benim dr biraz erken söyledi sanki daha 34+4 teyim şimdiden 15 eylüle kdr gelmezse alırız dedi. Bzm ki 32. Haftada 2600 kg olmuştu. 2 hafta hatta bazı ölçümler 3 hafta önde gidiyordu son kontrolde. Ben hamileliğin başından 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım o yüzden önden gitti ve kilosu arttı diye düşünüyorum beslenmeme hep dikkat ettim ama ekstra birşey yapmadım bende eşimde uzun boyluyuz ama kilolu değiliz. Ben şimdiden doğumu tetiklemek için bişeylere başladım sende dene istersen tabii normal istiyorsan.

Bende ayne şekilde hurç yaptım bebek ve benim ki ayrı ilk verilecekleride fermuarlı bş paket vardı on a koydum direk verilecek hemşireye
evet bende öyle yaptım. gayet düzenli oldu. benimkiler orta boy hurç. bebişinkiler kücük boy hurç. büyük boy hurçda da ikimizin yedekleri var. çok hoşuma gitti ya var bende de bi başak burçluluk

Sorma dogumhastanesi diyorlar zaten
Bizde 8. Kat egitimlerin verildiği
7.kat dogum doktorları
6-5-4 dogum yapan odaları
Ameliyathaneler -1/-2 de

Çıkar inşallah canım çabucak üzme Kendşnş sütün etkşlenmesin

Bence tabiki var olan beşiği kullan , sonrakini de annen alsın hem arada kalmış olmazsın

Ben epidural yaptım ilk doğumumu,şimdi de öyle düşünüyorum tabi bir terslik olmazsa
Epidural normal değil mi? Kaç cm açıklıkta taktılar, takarken ağrı oldu mu? Bir de doğum esnasında azaltıyorlarmış ki kasılmayı hissedip ıkınabilelim diye tam o süreç nasıldı?

Sezeryan mı olacaksınız?
Valla ben bi kere ayna kullanma gafletinde bulundum gördüklerim karşısında travma yaşadımönceden bembeyaz küçücüktü
Ben düşünüyorum. İlkini d eöyle yaptım. Gayet de kolay ve sorunsuz geçti.
İlki nasıl geçti kolay oldu mu? Çok ağrı hissettiniz mi?

Kv lerin öyle bir talebi var mı ki? Bizde de park yatağı annem aldı (bebeğin kıyafet vs tarzı şeylerini de annemler aldı) ama bebek arabası için kp para verdi (sonra alıcaz), kv de 1000 lira verdi doğum parasına koyarsınız diye (kv, kp ayrı bizim). Biz kimseden bişey istemedik hepsi kendi teklif edip verdi. Sizde de kim ne teklif ediyorsa kabul et ama bence kv lerin öyle bir niyeti varsa eşin söylesin oda yaparken yardım etsinler. Bi arkadaşımın kv si öyle yaptı çocuk 2 yaşına gelince oda yapmaları için para verdi.

Aynen dediğin gibi yap önce beşik 6.aydan sonda park yatak ideal bence. yenidoğan bebeğin park yatakta ne işi var eğil yatır kaldır indir eğil bükül , sepet yukarda almak koymak rahat bebeği.

Ağrı oluyor, ishal ve adet ağrısı arası birşey aam doktorumun dediğine gore ağrının %10unu hissetmişim.

T tuboz kız sen de mi doğum yaptın, ay ben şok Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini canım benim
Plm123 inşallah çabucak çıkar bebişin ordan Sütünü sağıyor musun peki sağma mak. götürmüş müydün hastaneye? Onlarda oluyormuş gerçi. Biberon gerekti mi mesela? Ben de bavulumu hazırlıyorum, bebiş fazla beklemicek gibi geliyor bana.

Yalnız degilmisim inşallah dogumdan sonra eski haline döner ya zira 32. Haftaya kadar catlamadim bir anda günden güne çatır çutur çatlamaya başladım piskolojim bozuldu zaten

benim beşiğe ikisi de taleplendi. ama annem daha önce söylemisti. bende annem alacak diyince ayrı bi bozuldu zaten. bu dediğim 3-4 ay önce. sonra yengem bana o beşiği teklif etti bende kabul ettim ikisi de almasın dedim. şimdi de annemin içine sinmiyor iyice çocuk oyuncağı gibi oldu. hayır şimdi annem bunu alırsa kvler baya bozulacak biliyorum. kararsızım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…