Tamam alınmasın kimse , ama kısmetlerini de Yok etme annen alınmaz ona rahatça söylersin alacağın zaman para verir , kayınvalide de öyle yapsın işte

Yalnız degilmisim inşallah dogumdan sonra eski haline döner ya zira 32. Haftaya kadar catlamadim bir anda günden güne çatır çutur çatlamaya başladım piskolojim bozuldu zaten
Bende çatlama fln yok ama ağdadan sonra üst bacak içlerim morarmıştı, şimdi kararmış oralar geçmiyor haftalardır.

Canım iki gündür hem kasığım hem vajina kemiklerim çok ağrıyordu, kontrol haftayaydı ama yarına aldım
Ben de bu ara öyleydim, günlerimiz de aynıymış, çok da ayakta kaldım bu ara, korkuyorum ben de. Biraz takip et bakalım olmazsa doktoruna haber ver.

Tamam alınmasın kimse , ama kısmetlerini de Yok etme annen alınmaz ona rahatça söylersin alacağın zaman para verir , kayınvalide de öyle yapsın işte
evet en iyisi öyle olacak galiba. zaten oda yapana kadar sepet beşikte yatamaz. sonrasında bi beşik gerekecekti. annem o zaman alır. çok kullanmam bunu yatamadı derim
İki gündür çok ağrım vardı zaten, randevuyu yarına çektim
doktoruna haber ver istersen. yada biraz kendini dinledikten sonra

Msj attım bakalım yarına kadar durayım, yarın gideceğim. Şimdi yarın gittiğimde gün mü verir yoksa erken doğmasın diye ilaç mı verir

Kızlar az önce lavaboya girdim az kanlı iltihap vardı nişan mı ki o, ne yapsamki
Hadi hayırlısı bakalım. Bir avazda kurtulursun inşallah
Yalnız degilmisim inşallah dogumdan sonra eski haline döner ya zira 32. Haftaya kadar catlamadim bir anda günden güne çatır çutur çatlamaya başladım piskolojim bozuldu zaten
Ben çatlamadım şimdiye kadar. Umarım şimdiden sonra olmaz. Bacaklarım ve popomda ergenlikten beri çatlak var. Gebeliklerimde korktum ama yeni çatlak oluşmadı. Ama şu kararma çok fena baya bi beyaz tenliyim o kapkara şeyi görünce ay kusacaktım nerdeyse. İnşallah düzelir. Öyle kalırsa cinsel hayatım biter korkarım.

Son düzenleme:

Benim sezeryan olacak canım

Bekliyorum canım şimdilik, yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Nişanı gelip doğuma giden arkadaşım var ama senin sezeryan olacaktı di mi, doktorun numarasını verdiyse ara istersen canım normal doğuma dönmesin bir de planladıysanız, tabi sen en iyisini bilirsin. Kanlı deyince nişandan başka bir şey gelmiyor insanın aklına. İlk doğum değilse daha hızlı olabiliyor her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…