benim beşiğe ikisi de taleplendi. ama annem daha önce söylemisti. bende annem alacak diyince ayrı bi bozuldu zaten. bu dediğim 3-4 ay önce. sonra yengem bana o beşiği teklif etti bende kabul ettim ikisi de almasın dedim. şimdi de annemin içine sinmiyor iyice çocuk oyuncağı gibi oldu. hayır şimdi annem bunu alırsa kvler baya bozulacak biliyorum. kararsızım yani
Yalnız degilmisim inşallah dogumdan sonra eski haline döner ya zira 32. Haftaya kadar catlamadim bir anda günden güne çatır çutur çatlamaya başladım piskolojim bozuldu zaten
evet en iyisi öyle olacak galiba. zaten oda yapana kadar sepet beşikte yatamaz. sonrasında bi beşik gerekecekti. annem o zaman alır. çok kullanmam bunu yatamadı derim
evet en iyisi öyle olacak galiba. zaten oda yapana kadar sepet beşikte yatamaz. sonrasında bi beşik gerekecekti. annem o zaman alır. çok kullanmam bunu yatamadı derim
doktoruna haber ver istersen. yada biraz kendini dinledikten sonra
Yalnız degilmisim inşallah dogumdan sonra eski haline döner ya zira 32. Haftaya kadar catlamadim bir anda günden güne çatır çutur çatlamaya başladım piskolojim bozuldu zaten
Ben çatlamadım şimdiye kadar. Umarım şimdiden sonra olmaz. Bacaklarım ve popomda ergenlikten beri çatlak var. Gebeliklerimde korktum ama yeni çatlak oluşmadı. Ama şu kararma çok fena baya bi beyaz tenliyim o kapkara şeyi görünce ay kusacaktım nerdeyse. İnşallah düzelir. Öyle kalırsa cinsel hayatım biter korkarım.
Hadi hayırlısı bakalım. Bir avazda kurtulursun inşallah
Ben çatlamadım şimdiye kadar. Umarım şimdiden sonra olmaz. Bacaklarım ve popomda ergenlikten beri çatlak var. Gebeliklerimde korktum ama yeni çatlak oluşmadı. Ama şu kararma çok fena baya bi beyaz tenliyim o kapkara şeyi görünce ay kusacaktım nerdeyse. İnşallah düzelir. Öyle kalırsa cinsel hayatım biter korkarım.
Nişanı gelip doğuma giden arkadaşım var ama senin sezeryan olacaktı di mi, doktorun numarasını verdiyse ara istersen canım normal doğuma dönmesin bir de planladıysanız, tabi sen en iyisini bilirsin. Kanlı deyince nişandan başka bir şey gelmiyor insanın aklına. İlk doğum değilse daha hızlı olabiliyor her şey.