İlk doğum değil kuzum 4. bayramdan önce gittiğimde 20 gün sonra gel demişti, haftayaydı işte. Bugün böyle olunca yarına aldım randevuyu

Yenidoğan için özellikle de ilk günler için bence müslin battaniye ince kalır. Penye orta kalınlıkta battaniye de alın bence

İlk doğum değil kuzum 4. bayramdan önce gittiğimde 20 gün sonra gel demişti, haftayaydı işte. Bugün böyle olunca yarına aldım randevuyu
4. olduğunu biliyorum canım o yüzden hızlı gerçekleşme ihtimali var diyorum seni korkutmak istemem, tecrübem yok zaten benim ilk, ordan burdan duyduklarıma konuşuyorum

4. olduğunu biliyorum canım o yüzden hızlı gerçekleşme ihtimali var diyorum seni korkutmak istemem, tecrübem yok zaten benim ilk, ordan burdan duyduklarıma konuşuyorum

Yok canım maşallah bilgilisin yine benim 4 olmasına rağmen bilmediğmiz şeylerle karşılaşıyoruz.

Yok canım maşallah bilgilisin yine ☺ benim 4 olmasına rağmen bilmediğmiz şeylerle karşılaşıyoruz.
Başka bir forumda okudum az önce canım biri demiş ki akşamüstü nişanım geldi, sabaha karşı 4'te suyum geldi. Bir de google'a nişan gelmesi yazıp görsellerde aratınca çıkıyor fotolar.
Ben bu ara kendimi çok yordum bayramda gelen giden, ütüler, temizlikler derken. Geçen gün ağrıdan ağladım hatta buraya yazmıştım. Senin de ayakta ve yoğun mu geçmişti son bir kaç günün? Haftalarımız aynı diye soruyorum ben de tedirginim bu aralar bekliyorum.

Ya hurma falan yedim işte hareket de ediyorum ama bilmiyorum. Karnım da devasa oldu harekette de zorlaniyorum. Sen baya çalışıyorsun normali hakediyorsun vallahi hayırlısı olsun tabi de. Git bakalım sana ne diyecek

Aynen dediğin gibi yap önce beşik 6.aydan sonda park yatak ideal bence. yenidoğan bebeğin park yatakta ne işi var eğil yatır kaldır indir eğil bükül , sepet yukarda almak koymak rahat bebeği.
Park yatakların da ara katı var canım içine yatak da koyunca gayet normal beşik yüksekliğinde oluyor ama tabiki yeni doğan için sepet daha kullanışlı olur

Kızlar bir de sancı çekenler veya suyu gelenler yaşadıkları belirtileri yazsa çok güzel olur. Çok cahiliz birşeyler öğreniriz
işte neymiş doğum öncesi burun şişer, bağırsaklar çok çalışır vs. Doğruluk payı var mı ?

Siz şimdi hiç park yatak almayın, eşin bi ara laf arasında anne siz 1 yaşına gelince oda yaparken yardımcı olun bize desin 1-2 ay geçince de annen park yatak alır. Ya da ihtiyacın olacak başka bişey alsın anne dizi, salıncak vs tarzı.

Biz son ana kadar dogumla ilgili bi şey konuşmamıştık aslında. Daha önceden hazırlanırdım böyle olacağını tahmin edebilseydim şimdi 38. Hafta bizim işte son çareler deniyorum bu saatten sonra inancımı kaybettim ben de

Evet sezaryen planlandı.

Bnm doktorumda sezeryan heveslisi daha 20li haftalarda sezeryan yaparız yaşın vs yüzünden demişti ki hamileliğim çok şükür problemsiz devam etti ona rağmen ben normal doğum için elimden geleni yapıorum inşallah sezeryan günü gelmeden doğumum başlarsa çaresiz belki doğurtur beni

Inş en kısa zamanda kuvozden çıkıp kucaginizda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…