@Seymaaao
Ay pardon yazamamışım bir türlüNe kadar doğru olur bilmiyorum anlatmak sonuçta herkesin Doğum hikayesi farklı oluyor ama insan merak etmeden de duramıyor biliyorum.Epidural normal Doğum yaptım evet suyumun gelmesi ile başladı 41.haftada.1cm den 7cm açıklığa kadar sancı çektim epidural iğnesi yapıldı o ana kadar çok yavaş açılma oldu epiduralden sonra hızlandı bir anda hızla açılma oldu Doğum anı çok kolay geçti bir iki kez ıkınma da çıktı oğlum ama tabi sancı hissetmiyorum diye birşey yok en azından bende öyle oldu,ikinci çocuğu çok isteyen eşime bir daha asla derken tekrar aynı yoldayım.Şimdi görüyorum ki ne şekilde ne zorlukta doğuyorsa da herşeye değiyormuş evlatHepsi sağlıkla gelsin de ne şekilde gelmeyi seçerlerse artık.

Son düzenleme:
Inşallah gönlüne göre olur. Tabi en sağlıklı olan olsun benim doktoruma güveniyorum aslında öyle sezaryen heveslisi değil öyle düşünüp şüphelensem bi kaç doktora daha giderdim de ne bileyim bu saatten sonra akışına bıraktım

yok hayatım yalan haber
ben doğum yapmiyom makara yapiyom burdan lütfen önden sizleri alalım benim takvim teee ay ortasıni gösteriyor bir aksilik olmazsa 17 18 19 eylül benimkisi

Cilt hassas olduğu için hep jilet kullanıyorum ya, görmeden yavaş yavaş yapıyorum mecbur biraz kesiliyor ama yapacak bir şey yok

Benim cok asiri odemim olmadi. Sadece uzun oturdugumda ayaklarim sisiyordu. Bugun birisi dudaklarin sismis deyince merak edip burada sordum. Hic aklima gelmezdi. Bu haftaya kadar hic sorun yasamadigim icin de hic beklemiyordum boyle acillik olmayi.
Geçmiş olsun benimde ayaklarım ellerim sisiyo ama yüzüm cok sis değil herkes normal dio bende endiselenmiyo degilim

Neden kabus gibi dakikalar yaşadın?

Ya hurma falan yedim işte hareket de ediyorum ama bilmiyorum. Karnım da devasa oldu harekette de zorlaniyorum. Sen baya çalışıyorsun normali hakediyorsun vallahi hayırlısı olsun tabi de. Git bakalım sana ne diyecek
aynen bende merak ediyorum 3 haftadır gitmiyordum. sagol kuzum insallah istediğim gibi olur
bağırsakların çok çalışmasını ilk defa duydum. vallahi 3-4 gündür acayip çalışıyo. afadersin günde 3 kez falan çıkıyorum ama ishal gibi değil. iyice inandım artık doğumun yaklastığına
başka eksiği yok ki. babynest vs hepsi var. şimdilik sepet beşiğe karar verdim galiba.
morcivertkedi bizde ilk torunun oda takımını anane alırmıs o yüzden oda takımını icini halıyı avizeyi annem
Arabaları ve perdeyi kaynanam aldı
bizde de anneanne yapar. annemler arabasını alışverişini yaptı. taşındık ya biz evime de bi sürü şey yaptılar. halı, tül perde ankastre falan

Mimi cok memnun kalmıs
Beklentiyle alakalıdır belki veya o anlık yasadıklarınla
ya umarım
onun bi de normal doğum yan odalara ses gidiyor psiko lojim bozuldu diyo epidural i övdü personeli yerdi
doktoru izne gitmiş başkası girmiş falan falan
öf ya hep bi supheler kimse bi yerden memnun değil

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin sanada geçmiş olsun bebegin ve sen iyisindir insallah

Bebeğin Peşinden gitmesi daha iyi değil mi
, çoğu eş Doğuma da girmiyor. Neden kabus gibi dakikalar yaşadın , dikişlerden mi korktun ?

bugün 2 yil önce bizimkinde doğum yapmış bir arkadaşım aradi acayip eleştirdi suan yine keyfim kaçtı hastaneden soğudum
of of
magic fruit
Hadi ya... valla sigortam olsaydi baska hastaneleri dusunebilirdim ama ozel sigortam yok. Diger hastaneler hakkinda hic bir fikrim yok. Burasi en azindan anne bebek dostu diye geciyo. Cok fazla dogum oluyo hem 2 senede baya bir sey degismistir yahu.

Eşin doğuma mı girmişti canım? Genel anesteziden sonra toparlanmak zor diyor herkes, offf ben de çok korkuyorum, o an panik yaparım kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…