K komplex kız acayip komplex bir durum olmuş acayip bir hatıra
Sana daha acayip bişi söyleyim. bazı ballandıra ballandıra Doğum hikayesi yazan arkadaşların yüzyüze tam da samimi olmadıklarını itiraf ettiklerini duydu bu kulaklar. Sanki en güzel kompozüsyon yarışası varmış gibi süslediklerini itiraf ettiler. Kimisi de hiç bnm yaşadıklarımı yaşamadıklarına çok rahat olduklarına yemin ettiler. Bende bunlarıyaşayacağımı bilmiyordum. Zaten paylaşmak için burdayız.Şurda birkaç haftaya okuruz herkesin hikayesini.

Kızlar oğlanın hareketler azalmıştı. 3 gündür inanılmaz arttı durmuyor resmen. O hareket ettikçe aşağı baskı artıyor . Kanalda olmasından kaynaklı huzursuz da o yüzden mi böyle acaba
Benimde 2 gündür aşırı hareketliydi bugün yavaş hareket ettikçe aşağıyı cok acitiyordu bugün hareketi azaldı ama benim bildiğim kanala girdiğinde hareket azalması olmaz mi acaba senin şuan kanalda miydi

Neden peki böyle olmuş sordun mu hiç doktoruna, tabii böyle kötü bir tecrübeyle istemezsin haliyle, bende epidural oldum ama doktorum hiç bilgilendirmedi beni, hareketlerini hissettikçe canım yanacak sandım hep, hiç yanmadı ama öyle sandığım için korktugumu hatırlıyorum, onun dışında herşey yolundaydı şükür, şimdi yine aynı şekilde olacak, genel ya da epidural ya da normal insan tedirgin oluyor ister istemez ama doktorum bana biz spinal tercih ediyoruz dogar dogmaz tenine yatırıp, temas kurup emziriyoruz deyince, korkudan ziyade bir heyecan sardı beni

Coraspirini bende bıraktıktan sora oldu bu şişlikler siz söyleyince anladım ama mecbur bırakıyoruz -EarthLing-

benim ilki yazmıştım spinal hikayemi ben de hep aşık oldum .v.s. diyenlere şaşıyordum yani hiç aşık falan olmadım
bildiğin çirkin bu dedim
sonradan melek gibi bişey oldu pamuk oldu ama

Evet kanalda canım

Sezeryan olacaklar için spinal+epidural en mantıklısı sanırım Yani genel anestezi istemeyenler için.

Banada spinal daha iyi geliyor bebeğin her anını görüyorsun, yoğun bir bulantı hissi bendede olmuştu acı yavaş yavaş başlıyor hemen bir ağrı kesici yaptirmistim.grnel anestezide uyanan arkadaşlarım korkunç bir acıyla uyandığını söylüyor. Benim sezaryandan sonra omuzlarım tutulmuştu nefes bile alırken batıyordu, sezaryan acımı bastırmıştı. Ya ameliyathanenin soğukluğundan yada iğnenin etkisi var mi yaşayan bilmiyorum suan gene olur mu diye korkuyorum

Doktorum genel dedi. Epidural diye tutturan bn oldum. Israr ettim. Normalde o gazı verdiklerinde hafif onlar bni kapatana kadar uyuklamam gerekiyormuş. Gaza allerjik reaksiyon gösterdi bünyem soluyamadım. Orda filim koptu zaten. Mide bulantısı öğürme filan iyice panik oldum bilmiyordum öyle olacağını. Doktorumu dinlemeliydim. Sana uygun görüyorsa dinle tabiiki. Ama bnmki uygun görmedi ve haklı çıktı.

Coraspirini bende bıraktıktan sora oldu bu şişlikler siz söyleyince anladım ama mecbur bırakıyoruz -EarthLing-
Evet, ben de bu konu hakkinda okuyunca aydinlandim. Biraktiktan sonra basladi bu sorun. Bi de simdi bebegin gelisimini merak ediyorum. Cuma gunu kontrolum var. Normalde hep onde gidiyordu gelisimi. Yavasladi mi acaba merak ediyorum.

Sonu güzel olmuş. Bu kez hem başı hem sonu güzel olsun inşallah
benim ilki yazmıştım spinal hikayemi ben de hep aşık oldum .v.s. diyenlere şaşıyordum yani hiç aşık falan olmadım
bildiğin çirkin bu dedim
sonradan melek gibi bişey oldu pamuk oldu ama
Ya çok güzel bi konuya değindin, ben de bebeğimi çok ama çok merak ediyorum ama bir yandan da çok korkuyorum lütfen yanlış anlaöayın ama ya o an sevemezsem diye çekiniyorum.

Tuboz eğer İstanbul’a gelebilirsem dr um Bahçelievler memorial da. Orda yapıcam. Gelemezsem Gaziantep medical park ta yapıcam doğumumu.

O kapkara sey diye bahsettigin aslinda senin organin ve oradan bir dunya cikacak. Insan kendi bedeninden neden tiksinsin ki? Hem hadi seninki gecici bir degisiklik olabilir ama herkesin vajinasi farkli, kucuk, buyuk, beyaz, kahve, belki siyah... yaslaninca da sarkacak mesela. Erkekler kendi bedenleriyle ilgili hic boyle seyler dusunuyorlar midir acaba? Sanmiyorum.

Erkekler ne düşünür bilmem. Ama bnm tepkin birden bu kadar dramatik bir değişiklik olmasıyla ilgili. 6. Aydan beri görmüyordum arkadaşı. Çok değişmişti. Yaşlanınca sarkması da 1 günde olmayacağından göre göre alışırız diye düşünüyorum.

valla kasmamak lazım her türlü hissedebiliriz
sevmek tabiki sevicez sevimli olucak bizim için v.s.
büyüdükçe tanışdıkça alıştıkca daha da buyuyo sevgisi
aşk meşk sevgi pıtırcıgi olmak v.s.
beklentiyi bu denli yükseltmek ... bilmiyorum o ben değilim

ben spinal istiycem istemeyi doğru bulmuyorum ama anestezi uzmanı ne diycek bakalım o ne önerip kolay ve kendini daha uzman hissediyorsa o olsun epidural spinal genel ...

Rabbim şifa versin bebeğine en kısa zamanda çıkar insallah yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…