Park yatak alan anneler icindeki yatagini hangisinden aldiniz? Biz daha yeni aldik park yatagi icine yatak ariyoruz simdi. Butun gun arastirmaktan kafam karisti herkes bir sey yazmis ilk 6 ay kadar park yatakta yatirmayi dusunuyoruz. Incesi acaba cok mu ince olur? Bambu yazan var lateks oneren var pamuk oneren var.. cikamadik isin icinden

En iyisi bundan sonra baban sordugunda param yok dersin. Senin ailenin rizki sonucta kimse kusura bakmasin

Evet, ben de bu konu hakkinda okuyunca aydinlandim. Biraktiktan sonra basladi bu sorun. Bi de simdi bebegin gelisimini merak ediyorum. Cuma gunu kontrolum var. Normalde hep onde gidiyordu gelisimi. Yavasladi mi acaba merak ediyorum.
Benim iki hafta önce gidiyordu bıraktıktan sora randevumda 1 hafta önden gözüktü bende üzülmüştüm biraz yavaşlattı sanirim şimdi haftaya pazartesi randevum bakalim ne olacak

:)) walla ben muzik yoksa bile kendim mirildanip oynuyorum hareket olsun diye baska turlu hareket etmiyorum cunku.utuler var hala hepsinj bir kerede yapmadim diger gunlerde yapacak is olsun diye. Yoksa bunalima girip esime sariyorum
O zamana kadar doktor almazsa minigimi insallah duser karnim :)

ya umarım
onun bi de normal doğum yan odalara ses gidiyor psiko lojim bozuldu diyo epidural i övdü personeli yerdi
doktoru izne gitmiş başkası girmiş falan falan
öf ya hep bi supheler kimse bi yerden memnun değil
İnsanlar neden hep kötüyü anlatır anlamıyorum
Sen yasadın diye herkes yasayacak değil
Ben dinlemek istemezdim acıkcası
Ve art niyette arardım

Hadi ya... valla sigortam olsaydi baska hastaneleri dusunebilirdim ama ozel sigortam yok. Diger hastaneler hakkinda hic bir fikrim yok. Burasi en azindan anne bebek dostu diye geciyo. Cok fazla dogum oluyo hem 2 senede baya bir sey degismistir yahu.
Hangi hastane Dr sizinki

Sizin kötü bir deneyim olmuş benim ilk dogumum epidural sezeryan ikinci dogumum spinal sezeryan ikisi de çok rahat geçti şükür. Bu 3. Dogumum da epidural yada spinal olur muhtemelen. Genel anestezide ilaçlar bebeğe de geçebiliyor çok önerilmiyor aslında.

İnsanlar neden hep kötüyü anlatır anlamıyorum
Sen yasadın diye herkes yasayacak değil
Ben dinlemek istemezdim acıkcası
Ve art niyette arardım
ardindan ne yaptim mayıs ta eşi dogum yapmış bir arkadaşımı aradım o da övdü baya
sadece doktorlarinin sezaryen e odaklı olması dışındabi sıkıntı yaşamadığını ifade etti tekrar rahatladık sonuçta kismet neyse onu yaşayacam bakalım
ha bu aradabu Arkadasim da suit te kalmislar mutlaka suit dedi ama 2 tane old. icin ve rezerv edilemedigi icin
erken giden aliyormus

magic fruit

Sizin adınıza sevindim. İlaç meselesini bilmiyorum. Her Doğum şekliyle ilgili güzel hikayeler de var kötü hikayeler de. Kuzenim suda normal Doğum yaptı öve öve bitiremiyor mesela. Komşum aynı Doğumu korku filmi gibi anlatıyor. Her gebelik nasıl şahsına münhasırsa sanırım Doğum şekli de öyle. Her İnsanın ağrı eşiği, psikolojisi, sabrı, cesareti, bünyesi farklı. İyi bir doktor zaten bu konuda doğru yönlendiriyor hastasını. Benim gibi olmaz yapamazsın dendiği halde tutturmamak gerekmiş.

Suit dedigi vip oda mı yoksa geniş oda mı ?
Vip oda cok sacma yapısı var genişle aynı büyüklükte ancak arada duvar var ilk giriş bekleme alanı gibi bişey hic begenmedim
Ayrıca sadece iki tane yoktur üc kat dogum yapanlar icin ayrılmıstı he katta bosluk vardır atıyorum 4.katı dogum katı yapmazlar onu bilemem tabi

Anladım canım e bana gözlükçü istersen lensleri 15 gün hic çıkartmadan kullanabilirsin demişti de ondan sordum
Her doktorun, her hastanenin lens konusunda farklı bir uygulaması var. Ben doktoruma sordum takabilirsin dedi. Daha önce de genel anestezi ile farklı hastanelerde pek çok işlem yapıldı kiminde lensi sorun etmediler kiminde çıkart dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…