Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin Benim şuan bebek ters durduğu için ekstra korkuyorum doğum başlarsa diye. Doktor dönmezse eğer 10 Eylül gibi sezeryan dedi.
Amin inşallah cümlemizin büyütmeyi nasip etsin darısı sizlere inşallah döner allah büyük
 
Degisiyo ozaman zamani geldiğinde sorarım bende
 
Allah Allah geçmiş olsun
ne biçim yoğun bakım
hay Allahim ya
Allah tan acil şifa diliyorum kuzumuza

ateş neden cıktı ne dediler
Oda cok sicak, fazla giyinmekten olmus olabilir mis. Giydirdigim de alt ust takim ve icinde zibini. Ondan size en ince kiyafetleri bulun dedim zaten. Cok giydirmedim.
Yogun bakim iyiymis ben fazla alinganlik yapmisim lohusa psikolojisi sanirim. Zaten bebegi gorunce dayanamayip agladim. Su anda emiyor kalani sagiyorum. Hastanede kaliyorum bebege yakin bir odada. Beni arıyorlar uyaninca gidip emziriyorum.
 
Sagma makinasi goturdum ama beceremedim. Hastaneninkini kullaniyorum. Yeni acilmamis aparat veriyorlar sen makinaya takip sagiyorsun. Benim memisler yara oldu. Mutlaka gogus ucu icin catlak kremi goturun ve mutlaka biberon da goturun her ihtimale karsi.
 
Ayyyy kiyamam sanaaaaa. Bana bu dogumda dikisler atilirken ogurme geldi ve gelir gelemz hemen anestezi uzmani igne yapmalarini soyledi. Dedigin gibi nefes alamadim konusamadim oksijen verdiler ve sadece 2 kez öğürüp kustum hemen temizleyip sildiler. Oksijen sayesinde tekrar öğürmedim. Dijisler esnasinda da oncesinde de aci hissetmedim hareketleri hissettim.
Odamdaki yatagima gecince de titreme basladi aynen senin anlattigin gibi. Onda da hemen herkes toplandi basima ve oksijen verdiler titremem de gecti. O titreme usumekten degildi.
Sana cidden travma yasatmislar. Benim yasadiklarim da seninkiler gibi ama bana personelin tavri cok iyiydi hepsinden Allah razi olsun.
 
Sezeryan olacaklar için spinal+epidural en mantıklısı sanırım Yani genel anestezi istemeyenler için.
Ben spinal oldum ikisini de. Tavsiye ederim. Ben de spinal icin kotu hikayeler duymustum. Yok igneyi kac kez batirdilar dogru yeri bulamdilar vs vs gibi. Cok sukur igne incecik bisey sinek isirigi gibi acisi. Yani cok acimiyor. Igneden 2 -3 dk sonra ayaklar uyusuyor zaten. Ignenin yerine de bant yapistiriyorlar. Rahatti.
 
O agri spinalin yan etkisi. Nescafe ve kola icmemi onerdiler iyi geldi. Doktorum agrikesici de verdi. Basim ve omuzlarim cok agridi benim de bu defa.
 
Ayyy ilk gebelikte ben, ya bebegimi sevmezsem ya begenmezsem diye agliyordum. Sonuc mu? Su an bayiliyorum kizima. Ilk gordugum an ne hissedecegimi, hangi duyguyu once hissedecegimi sasirip duygu karmasasi yasayip kalakalmistim ama nedense icimden aglamak gelmisti ve aglamistim.
Bu dogumds aglayacagimi tahmin ettigim icin koyverdim gitsin agladim. Optum bile bebegi. Ilk bebegi opmeye kiyamamistim ya cani acirsa falan diye.
 
Ay çok kötü olmuş inşallah bidaha yaşamassın inşallah kimse yaşamaz
 
hadi ya bak ben hiç hatırlamıyorum
M Mimicikk ya bu kız neden ortalarda yok merak etmeye başladım
Çok iyiyiz teyzesi merak etme şuan emzirmeye kalktım mucizem kucağımda Allah hepinize sağlıkla kavuşmaları nasip etsin
 
Gunaydin kizlar. Yogunbakim bolumune kiziyordum ama o degil hemsiresine kizdigimi farkettim. Bir tane hemsireye emzirdikten sonra saat kac gibi geleyim diye soruyorum, 3.5 -4 gibi gelin biz sizi arariz diyor. Tamam bund sorun yok. Bende gidiyorum 4 gibi uyuyorsa uyandirip emziriyorum.
Ama gicik oldugum hemsire sizin bebeginiz daha uyuyor diyip gonderiyor beni. Benim bebegim en son gece 2de emmis uyumus saat olmus 5.45 gittim bebegi emzireyim diye. Sizin bebeginiz dah uyuyor, uyaninca haber veririz diyor. Hayir bunu diyen hemsire hanim dogum servisinde nobetciyken de aman bebeginizin sekeri duser uyusa bile uyandirip mutlaka emzirin diyen ayni hemsire. Bir insan neden orda baska burda baska konusur. Neymis yogunbakimda bebegin sekeri dusmezmis cunku serumu varmis.
Yahu ben bebegi dogurdugumun 1. Gunu emmedigi icin sekeri 65e kadar dustu. Sen yogunbakimda nasil 50 ye kadar dusurdun. Birak emsin iste. Ben bu hemsireyi nereye sikayet etsem. Ya gitsin bu suratsizlikla ve bu insanliktan uzak tavriyla hemsire olmasin oluyorsa da yenidogan yogunbakimda calismasin. Nolur bana saglikci arkadaslar bir akil verin. Cok kizdim kiza. Uyaninca once emzirirsiniz sonra mama veririrz diyor. Benim sutum varken neden mama verelim.
 
benim olmadı canım ama tabi olabilir ben de öyle yapmıştım her ihtimale karşılık sezaryen olursa zaten sonda falan da var süslenmenin alemi yok altıma işerken :)))))
Yaaa sondayi ne zaman cikartiyolarrr ertesi gun cekim yaptircaktim güya
 
Yaaa sondayi ne zaman cikartiyolarrr ertesi gun cekim yaptircaktim güya
aynı gün canım inşallah bir aksilik olmazsa uyuşukluk açılıyo bacaklardaki sonda da çıkıyo… ertesi güne pek keyifli ve konforlu olamasan da fotoğraf çekimi için hazırsın...
 
Günaydın herkeseyine sabah 5 ten beri ayaktayım, normalde uykuyu çok seven biriyim nasıl böyle oluyor ilginç Lohusa tacı aldınız mı aldıysanız rengi nedir? Bir oğlumuz olacak Allah’ın izniyle o yüzden rengi sordum hani pembe falan takmam tuhaf mı olur erkek annesi olarak kafamda saçma sorular
 
Alo 184 ten şikayet edebilirsin
Daha önce bi eczaneyi sikayet ettik ve cok güzel sonuc almıstık
 
Öncelikle gecmis olsun umarim bir daha yasamazsiniz ayni seyleri ama bu tarz hikayelere bakiyorum hep gecmiste yasanmis bir 5 yil önce sanirim ay bile farkediyor tibbin gelismesi icin..sezerryan sonrasi agri hissedeni biliyorum ama o ani hissetmeniz tamamen anestezi uzmanimin basarisizligi..hayirli dogumlar diliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…