Pembe kız rengi pembe alma derim
Mavi, su yeşili, beyaz veya bizde adettir kırmızı al alır derler o yüzden erkek kız farketmeksizin kırmızı takarız

Kirmizi tak ben orkideli,krem cicekli yaptirdim ama bir de kirmizi yapicam sanirim...cunku istahli olmak ve balik burcu kararsizligi

Sezeryan olacaklar için spinal+epidural en mantıklısı sanırım Yani genel anestezi istemeyenler için.
Evet bizim hastanenin anestezi doktoruda spinal+epidural kombine yaparim dedi ve cok emin kendinden banada bir cesaret gelmisti dinlerken :)))

Ben görür görmez o aşık olanlardanım, yogun bakıma giriyordum allahım en güzel bebek benim diyordum(şimdi fotohraflara bakınca kuzguna yavrusu şahan görünürmüş diyorum bende ) ama eşim bir gün severken aynen şöyle bir cümle kurdu "çocugum gözüme bir güzel görün" nasıl yani dedim ben agla agla öyle içten dua ettim aşık olsun inşallah güzelliğine diye, sonuç olarak 6 senedir benim nasıl böyle güzel bir çocugum oldu diye şaşırıyor

Ama gercekten kırmızı et parcası gibi eciş bücüş doguyorlar adam ne yapsın

Ama gercekten kırmızı et parcası gibi eciş bücüş doguyorlar adam ne yapsın
Ah teyzesi ben hala fotograflara baktığımda Şahan görüyorum gerçi çok değişti büyüdükçe Not,bir anda fotografı görenler dogırmadım, yani dogurdum ama 6 sene önce

Eklentiler

• Screenshot_20190822_071444.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 62
Ah teyzesi ben hala fotograflara baktığımda Şahan görüyorum gerçi çok değişti büyüdükçe Not,bir anda fotografı görenler dogırmadım, yani dogurdum ama 6 sene önce
Oy ya maşallah maşallah Rabbim saglıklı basarılı uzun ömürler versin

Yinede cirkin oluyorlar ya güzelliklerinin oturması kırmızılıgın gecmesi ne bileyim sisliklerinin inmesi falan üc bes günü buluyor sanırım
Bizimki şişmemişti ya 3730gr doğdu hiç vermedi. Sağlık ocağına gittik 3. Gün 4 kilo olmuştu
Ama 3-5 değil de 40ı çıkınca çok tatlı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…