Ah teyzesi ben hala fotograflara baktığımda Şahan görüyorum gerçi çok değişti büyüdükçe Not,bir anda fotografı görenler dogırmadım, yani dogurdum ama 6 sene önce
Bakışlara ya şaşkın oğlan
Allah bağışlasın

Bizimki şişmemişti ya 3730gr doğdu hiç vermedi. Sağlık ocağına gittik 3. Gün 4 kilo olmuştu ☺
Ama 3-5 değil de 40ı çıkınca çok tatlı oluyorlar
Oy maşallahhh
Bende büyük ihtimal öyle doğururum gecen hafta 3300dü ve hala gelesi yok
Yarmagül diye sevmeye basladım kızımı

Oy maşallahhh
Bende büyük ihtimal öyle doğururum gecen hafta 3300dü ve hala gelesi yok
Yarmagül diye sevmeye basladım kızımı
Olur annesi olur yarmagül hı
Bizimki tam haftasıyla uyumlu oluyordu
Ne eksik ne fazla 40+3 de doğdu
Şimdi ki de ne ileri ne geri

Yeri rahatsa ondandır

Plm123 zaman zaman bende dusunuyorum bunu acaba annemin beni sevdigi kadar sevebilcek miyim..iyi bir anne olacak miyim ? Acaba bencilce davranir miyim ona vs..aglama olayini dusunemiyorum bile su psikolojide annem yanimda yok ve ben ona sorsamda cevap alamicam bazi seylere..acaba benim gibi hissetti mi o da..ben dogdugumda neler yasadi..hayirlisi diyorum yinede..gorebilcek olmasi teselli veriyor..

Biz esimle espri agirlikli bir ciftiz ve cok dalga geciyoruz kizlada bence sansli tosbaga..ben aglak bir anne olarak babasi her daim guldurmeye caliisir..ultrasona bakiyor fazlada hareketli,sana benzeseydi guzel olacakti ama bana benzedi bir de baksana elyın gibi karnini delip cikacak nerdeyse diyor gecen eminim her biri cok cok guzel

Günaydın. Ben de huzursuzluk ve sinekler yüzünden bu saate kadar toplasan 2 saat uyudum.
Taç da yeni aldım, kırmızı alacaktım ama geceliğim gri ve mavi, güzel olmaz diye düşündüm. Beyaz aldım. O da bildiğimiz lohusa tacı değil, öyle süslü şeyler sevmem. Düz bi taç, ekliyim hatta

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-22-08-24-54.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
Canım inşallah iyileşecek annen torunuyla güzel zamanlar geçirecek, annelik, duyarak ya da okuyarak değil inanılmaz bir şekilde yaşayarak öğreniliyor, bazı insanlar hamileyken daha onu yaşıyor sanırım bilmiyorum ama bence dogdugu anda başlıyor herşey, 29 yaşında anne oldum ve hep diyorum ki koca 29 sene yaşıyorsun sonra bir anda hayatına bir insan giriyor ve hayatında ki en önemli yere sahip oluyor, hayatla ilgili bütün tasaların, kaygıların, zevklerin değişiveriyor, inanılmaz yüce bir his bence bu allahın bize nasip etti

Günaydın
Allah yardımcın olsun canım
Ben evde olduğum halde zorlanıyorum valla
Dikkat et sen yine de

Hoş bugün bende iyi uyandım psikolojik olarak filan da baya mutlu ve rahatım
Hayr olsun

O agri spinalin yan etkisi. Nescafe ve kola icmemi onerdiler iyi geldi. Doktorum agrikesici de verdi. Basim ve omuzlarim cok agridi benim de bu defa.

Sizinde ağrıdı mi omuzlar ağrıdan ziyade tutulma çok kötüydü başımı daha sola ceviremiyordum,nefes bile alırken batıyordu, baş agrım hiç olmadı sorduklarım hep baş ağrısı oldu diyor, suan ondan çok korkuyorum. 3 gün çok kotuydu
Kizim doğduğunda 2 saatte emzirmemi söylemişlerdi. 4 saat yeni doğan için banada geç geldi. Orda cocuk doktoruna sorun bi isterseniz

Ayy cok yasa, nst de bana kahkahakar attirdin

Ve bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştım Şaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.

çok geçmiş olsun canım
geçicek az sabır geçicek dua edicez güzel günler gelicek
nerde doğum yaptin
vajinismus old. bilmiyorlar mı

Genel anestezide uyanamamaktan korkarya insan, bende de var o. Bir de doğumlarına gittiğim genel anestezi yapılan yakınlarım acı içinde uyanmışlardı sayıklayarak Onu yaşamak istemiyorum. Kendilerine de çok geç gelebilmişlerdi. Benim gittiğim hastane spinal yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ben de panik olmaktan korkuyorum, kesildiğini bilicez sonuçta o an. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum ne diyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…