Canım öncelikle gözün aydın, evladın sağlıkla dünyaya gözlerini açmış. Solunum sıkıntıları yaşanabilir evet ama geçici şeyler Allah'ın izniyle. Umarım bir an önce minnoşunun tedavisi tamamlanır ve kavuşursunuz, yaşadığın bütün zorlukları da unutursun o zamanVe bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
Benim görümceminde bebeği bir doğdu fırıncı diye dalga geçerler halabenim ilki yazmıştım spinal hikayemi ben de hep aşık oldum .v.s. diyenlere şaşıyordum yani hiç aşık falan olmadım
bildiğin çirkin bu dedim
sonradan melek gibi bişey oldu pamuk oldu ama
Sen eşyalarını her şeyini hazırla yanına al öyle git, bu arada seninle gelebilecek biri varsa tabi. Kahvaltı ettin mi bilmiyorum ama aç gitmeye çalış canım Allah yardımcın olsun. Hepiniz kızkardeşim gibi oldunuz burdaCanım saat 11.30da randevum. Sabah yine kahverengi akıntı geldi, bilmiyorum bugün yatış yapar mı
bekliyoruz canim hayir olsun inşaallahCanım saat 11.30da randevum. Sabah yine kahverengi akıntı geldi, bilmiyorum bugün yatış yapar mı
Sen eşyalarını her şeyini hazırla yanına al öyle git. Kahvaltı ettin mi bilmiyorum ama aç gitmeye çalış canım Allah yardımcın olsun. Hepiniz kızkardeşim gibi oldunuz burda
bekliyoruz canim hayir olsun inşaallah
Esim ben hamileyken kizimiza mektup yazmisti cok guzel bir ani olarak duruyor hala. Dogmadan bebeklerinizle ilgili duygularinizi yazin. Insan zamanla unutuyor kendi yazdiklarini bile. Söz ucuyor yazi kaliyor. Ben de gunluk tutmaya calismistim ama basarili olamadim. Kirtasiyelerde bebek gunlukleri var bakabilirsiniz. Icine ilk ultrason, ilk sac, ilk ayak izi, anne ve babanin duygulari vs bilgileri yaziyorsunuz esinizle birlikte. Cevrenizdeki hamileler icin de guzel bir dogum hediyesi olabilir.Plm123 zaman zaman bende dusunuyorum bunu acaba annemin beni sevdigi kadar sevebilcek miyim..iyi bir anne olacak miyim ? Acaba bencilce davranir miyim ona vs..aglama olayini dusunemiyorum bile su psikolojide annem yanimda yok ve ben ona sorsamda cevap alamicam bazi seylere..acaba benim gibi hissetti mi o da..ben dogdugumda neler yasadi..hayirlisi diyorum yinede..gorebilcek olmasi teselli veriyor..
Biz esimle espri agirlikli bir ciftiz ve cok dalga geciyoruz kizladabence sansli tosbaga..ben aglak bir anne olarak babasi her daim guldurmeye caliisir..ultrasona bakiyor fazlada hareketli,sana benzeseydi guzel olacakti ama bana benzedi bir de baksana elyın gibi karnini delip cikacak nerdeyse diyor gecen eminim her biri cok cok guzel
O senin canının parçası elbet seversin yani şöyle düşün karnından çıkıp yanına geldiğinde romantik kavuşmaSonu güzel olmuş. Bu kez hem başı hem sonu güzel olsun inşallah
Ya çok güzel bi konuya değindin, ben de bebeğimi çok ama çok merak ediyorum ama bir yandan da çok korkuyorum lütfen yanlış anlaöayın ama ya o an sevemezsem diye çekiniyorum.
Seninle gelen biri varsa ve arabayla fln gidiyorsanız götürebilirsin ama öyle değilse zor olur. Yatış verirse getirirler arkandan yetiştirirler. Uzak değilse hastane.Aynen canım benimde öyle oldunuz hepiniz ☺eşyalarım hazır da götürsem mi bilemedim
Akıntı olduğundan gözlem altında tutabilir.Canım saat 11.30da randevum. Sabah yine kahverengi akıntı geldi, bilmiyorum bugün yatış yapar mı
Seninle gelen biri varsa ve arabayla fln gidiyorsanız götürebilirsin ama öyle değilse zor olur. Yatış verirse getirirler arkandan yetiştirirler. Uzak değilse hastane.
Esim ben hamileyken kizimiza mektup yazmisti cok guzel bir ani olarak duruyor hala. Dogmadan bebeklerinizle ilgili duygularinizi yazin. Insan zamanla unutuyor kendi yazdiklarini bile. Söz ucuyor yazi kaliyor. Ben de gunluk tutmaya calismistim ama basarili olamadim. Kirtasiyelerde bebek gunlukleri var bakabilirsiniz. Icine ilk ultrason, ilk sac, ilk ayak izi, anne ve babanin duygulari vs bilgileri yaziyorsunuz esinizle birlikte. Cevrenizdeki hamileler icin de guzel bir dogum hediyesi olabilir.
Kayinpederim esim dogdugunda onunla ilgili bilgileri ve duygularini yazmis. Fotografini yapistirmis. Esim arada acip okur.
Allah annene de acil sifalar versin. Ilerde kizin icin simdiden yaz.
Benim de 2 gün kahverengi akıntım geldi canım rahim aktif dedi doktor, sancım olmadığı için yatırmadı. Haberlerini bekliyoruzHavalianne__
İnşallah canımVe bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
Benim de omuzlarimda tutulma seklinde baslayip bas agrisi ile devam etti. Bol nescafe ictim. Agrikesici ictim hatta kola bile ictim. Yenidogan hemsiresi sen ne iciyorsun oyle dedi kizdi. Spinal sezeryan dedim tamam o zaman ic. Kafein iyi gelir dedi. Ben normalde eve kola almayan biriyim ama o tutulma hissi cok fenaydi.Sizinde ağrıdı mi omuzlar ağrıdan ziyade tutulma çok kötüydü başımı daha sola ceviremiyordum,nefes bile alırken batıyordu, baş agrım hiç olmadı sorduklarım hep baş ağrısı oldu diyor, suan ondan çok korkuyorum. 3 gün çok kotuydu
Kizim doğduğunda 2 saatte emzirmemi söylemişlerdi. 4 saat yeni doğan için banada geç geldi. Orda cocuk doktoruna sorun bi isterseniz
Gebe okulunda bu defterlerden 2 tane verdiler bos zaman bulamiyorumki baslasamEsim ben hamileyken kizimiza mektup yazmisti cok guzel bir ani olarak duruyor hala. Dogmadan bebeklerinizle ilgili duygularinizi yazin. Insan zamanla unutuyor kendi yazdiklarini bile. Söz ucuyor yazi kaliyor. Ben de gunluk tutmaya calismistim ama basarili olamadim. Kirtasiyelerde bebek gunlukleri var bakabilirsiniz. Icine ilk ultrason, ilk sac, ilk ayak izi, anne ve babanin duygulari vs bilgileri yaziyorsunuz esinizle birlikte. Cevrenizdeki hamileler icin de guzel bir dogum hediyesi olabilir.
Kayinpederim esim dogdugunda onunla ilgili bilgileri ve duygularini yazmis. Fotografini yapistirmis. Esim arada acip okur.
Allah annene de acil sifalar versin. Ilerde kizin icin simdiden yaz.
Oy maşallah büyümüşBiz de döndük..3.500 kilo olmus gülce hanımda..boyu 48cm.boynunda kordon varmis ama sorun teskil etmiyo dedi.2 hafta önde oldugu icin kendi isterse gelir ama 4 eylulde aliriz dedi.kasintilarimi soyledim kan aldi kolestaz cikarsa yarin bile alabilirim cunku o sekilde durmasini uygun bulmayiz dedi..insallah alerjiktirsonuc olarak son 1 kontrolumuz kaldi
Canim cok gecmis olsun. Sagmadan once memelerini sicak su ile yika. Sicak su torbasi koy sutun daha cabuk salgilanir. Ama sen normal dogum yapmissin sutun vardir zaten. Benim sezeryan ve memeler daha 3. Gunumde kabuk seklinde yara oldu.Ve bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?