Bir de o gün ki ekiple alakalı olabilir , onun kulakları ve algısı dışarda olabilir , veya yan çığlık duymak bana normal gelebilir etkilenmem belki duysam Allah ona da kolaylık versin derim ama başkası kötü etkilenir bunların hepsi kişisel izlenimİnsanlar neden hep kötüyü anlatır anlamıyorum
Sen yasadın diye herkes yasayacak değil
Ben dinlemek istemezdim acıkcası
Ve art niyette arardım
Sabirsizlikla bekliyorummmOy maşallah büyümüş
hazırlıkları nerdeyse tamamlamış senin ki anneye kavuşmak için
Şafak yakın desene
Bende öyleSabirsizlikla bekliyorummmsadece kendimi degil buradaki herkesi
Tatlim kesildigini biliyorsun ama hissetmiyorsun. Hareketler var ama ne zaman kestiklerini inan anlamadim ikisinde de. Sadece bebegin sesini duyunca anliyorsun. Diger turlu sadece karninda hareketler var. Ben bir panik durumu yasadim bu defa ama ekip cok cok rahatlatti beni. Hepsine dua ediyorum ne isleri varsa hep yolunda gitsin diye. Doktorumu ise ilk defa dogum yaptigim gun gordum o da bana cok yardimci oldu gunde 2 defa yanima geldi tek tek ne yapmam gerektigini anlatti. Hic benim hastam degilsin olayina girmedi. Hep guler yuzluydu. Allah ondan da razi olsun diyorum. Hatta fotografci ayarlamistim, ameliyathaneye cok insan almak taraftari degilim ama cep telefonundan fotograf cektiririm sana dedi ve fotograf cektirdi. Dogumdan sonra aldin mi diye de sordu. Cok minnettar kaldim kendisine.Genel anestezide uyanamamaktan korkarya insan, bende de var o. Bir de doğumlarına gittiğim genel anestezi yapılan yakınlarım acı içinde uyanmışlardı sayıklayarakOnu yaşamak istemiyorum. Kendilerine de çok geç gelebilmişlerdi. Benim gittiğim hastane spinal yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ben de panik olmaktan korkuyorum, kesildiğini bilicez sonuçta o an. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum ne diyeyim
Ben hastaneye giderken esyami evde biraktim. Doktor esyalarin gelsin diyince taksi tutup getirdiler. Esim işteydi. Merak etme cabucak valizin seni bulur hic yaninda yuk yapma eger araba ile gitmwyecekseniz. Araba ile gideceksen bagajda dursun.Seninle gelen biri varsa ve arabayla fln gidiyorsanız götürebilirsin ama öyle değilse zor olur. Yatış verirse getirirler arkandan yetiştirirler. Uzak değilse hastane.
Hayirli olsun saglikla buyusun insallah kisa surede toparlar..normal mi geldi ?bir de kac kilo bebek ? Cunku arkdsm 35te dogurdu ama solunum sıkıntısı yasamadi birazda bebegin kendisiyle alakali sanirim..kucaginizs aldiginizda her sey gecmis olur insallahVe bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
Görümcem aynı hastanede vip Oda da kaldı aslında ben onu beğendim , anneyi sürekli kontrole geliyorlar sen sürekli bir emzirmeyle uğraşıyorsun odaya gelen direk seni görmüyor masada ikram vs ve dinlenme koltuğuna geçiyor , sen müsait olunca seni ve bebeği görmeye yanına geliyorlar bunu sevdim , ama diğer türlü odaya girildiğinde lap sen ortadasınSuit dedigi vip oda mı yoksa geniş oda mı ?
Vip oda cok sacma yapısı var genişle aynı büyüklükte ancak arada duvar var ilk giriş bekleme alanı gibi bişey hic begenmedim
Ayrıca sadece iki tane yoktur üc kat dogum yapanlar icin ayrılmıstı he katta bosluk vardır atıyorum 4.katı dogum katı yapmazlar onu bilemem tabi
Oje süren arkadaslar hastane cantanıza aseton almayı unutmayın çıkarttırıyorlarmış
Ve bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
Kırmızı taç , bant veya şal olması iyiymiş annenin yanında , hem iyi enerji hem yüzüne renk verirmiş öyle duymuştum Ayşe Öner varya tecrübeli hemşire onun videosundanAnnem de kırmızı al demişti kuramızı al alır dedi ne demek o? Nazar değmez anlamında mı
Çok Geçmiş olsun canım. Zor da olsa sağlıkla doğumun gerçekleşmiş ya Gerisini boş ver artık. Bebeğinde de inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve hemen yanına gelir. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Öncesinde ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı sana?Ve bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
Oy maşallah tosun olmus gülceBiz de döndük..3.500 kilo olmus gülce hanımda..boyu 48cm.boynunda kordon varmis ama sorun teskil etmiyo dedi.2 hafta önde oldugu icin kendi isterse gelir ama 4 eylulde aliriz dedi.kasintilarimi soyledim kan aldi kolestaz cikarsa yarin bile alabilirim cunku o sekilde durmasini uygun bulmayiz dedi..insallah alerjiktirsonuc olarak son 1 kontrolumuz kaldi
Ben sevmiyorum olumsuz hikayeleriBir de o gün ki ekiple alakalı olabilir , onun kulakları ve algısı dışarda olabilir , veya yan çığlık duymak bana normal gelebilir etkilenmem belki duysam Allah ona da kolaylık versin derim ama başkası kötü etkilenir bunların hepsi kişisel izlenimmesela ben olumlu ve pozitif bir insanım kolay kolay olumsuzluklardan etkilenmem elbet olumsuzlukta yaşanabilir biraz şans işi umarım hepimizin kolay doğumları olur
Ya ben acıbadem veya florence mantıgına alısmısımGörümcem aynı hastanede vip Oda da kaldı aslında ben onu beğendim , anneyi sürekli kontrole geliyorlar sen sürekli bir emzirmeyle uğraşıyorsun odaya gelen direk seni görmüyor masada ikram vs ve dinlenme koltuğuna geçiyor , sen müsait olunca seni ve bebeği görmeye yanına geliyorlar bunu sevdim , ama diğer türlü odaya girildiğinde lap sen ortadasınsen ve memelerin
Bende kırmızı bordo metalikEvet ojesiz gidip odaya geçip kendine gelince sürmek lazım oda resimler için işte ben 2 çeşit pembe oje aldım yanıma
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla yanınıza gelsin bebişinVe bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
ay acaba strese mi girdi ay şöyle mi diye diye tosun yaptın kızı maşallahBiz de döndük..3.500 kilo olmus gülce hanımda..boyu 48cm.boynunda kordon varmis ama sorun teskil etmiyo dedi.2 hafta önde oldugu icin kendi isterse gelir ama 4 eylulde aliriz dedi.kasintilarimi soyledim kan aldi kolestaz cikarsa yarin bile alabilirim cunku o sekilde durmasini uygun bulmayiz dedi..insallah alerjiktirsonuc olarak son 1 kontrolumuz kaldi
Zaten normal doguramazmisim diye teselli ediyorum kendimi haftaya 4ü bulurOy maşallah tosun olmus gülce
Öyle yada böyle bi sekilde cıkarıcaz kızlarımızı ha normal ha sezeryan hic düşünme bile onuZaten normal doguramazmisim diye teselli ediyorum kendimi haftaya 4ü bulursaglikla gelsinler yeter ki,bir sorunlari olmasin tek dilegimm
Çok tatlı çok güzel maşşallahÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?