İnsanlar neden hep kötüyü anlatır anlamıyorum
Sen yasadın diye herkes yasayacak değil
Ben dinlemek istemezdim acıkcası
Ve art niyette arardım
Bir de o gün ki ekiple alakalı olabilir , onun kulakları ve algısı dışarda olabilir , veya yan çığlık duymak bana normal gelebilir etkilenmem belki duysam Allah ona da kolaylık versin derim ama başkası kötü etkilenir bunların hepsi kişisel izlenim mesela ben olumlu ve pozitif bir insanım kolay kolay olumsuzluklardan etkilenmem elbet olumsuzlukta yaşanabilir biraz şans işi umarım hepimizin kolay doğumları olur

limelemon canım ben genel anestezi olmuştum. 30 dk sürdü ameliyat ve uyanmam. Sonrasında hiç o kadar abartılacak ağrım olmadı, iğne vurdukları için. Rahattım. Bi de benim bünyem iyiymiş onu öğrendim doğumda ☺ Kendini şartlama herkesin doğumu da ağrısı da kendine has oluyor

Tatlim kesildigini biliyorsun ama hissetmiyorsun. Hareketler var ama ne zaman kestiklerini inan anlamadim ikisinde de. Sadece bebegin sesini duyunca anliyorsun. Diger turlu sadece karninda hareketler var. Ben bir panik durumu yasadim bu defa ama ekip cok cok rahatlatti beni. Hepsine dua ediyorum ne isleri varsa hep yolunda gitsin diye. Doktorumu ise ilk defa dogum yaptigim gun gordum o da bana cok yardimci oldu gunde 2 defa yanima geldi tek tek ne yapmam gerektigini anlatti. Hic benim hastam degilsin olayina girmedi. Hep guler yuzluydu. Allah ondan da razi olsun diyorum. Hatta fotografci ayarlamistim, ameliyathaneye cok insan almak taraftari degilim ama cep telefonundan fotograf cektiririm sana dedi ve fotograf cektirdi. Dogumdan sonra aldin mi diye de sordu. Cok minnettar kaldim kendisine.
Genel anestezi beni de korkutuyor. Yumurta toplatirken 2 defa 10ar dakikalik genel anestezi aldim ve bayildim. Ikisinden de aglayarak uyandim. Sanki ölmüşüm de tekrar dirilmisim gibi bir histi. Tekrar yasamak istemem. Spinal iyidir. Aslinda hic biri iyi degil ama kötünün iyisi durumu.

Seninle gelen biri varsa ve arabayla fln gidiyorsanız götürebilirsin ama öyle değilse zor olur. Yatış verirse getirirler arkandan yetiştirirler. Uzak değilse hastane.
Ben hastaneye giderken esyami evde biraktim. Doktor esyalarin gelsin diyince taksi tutup getirdiler. Esim işteydi. Merak etme cabucak valizin seni bulur hic yaninda yuk yapma eger araba ile gitmwyecekseniz. Araba ile gideceksen bagajda dursun.

Hayirli olsun saglikla buyusun insallah kisa surede toparlar..normal mi geldi ?bir de kac kilo bebek ? Cunku arkdsm 35te dogurdu ama solunum sıkıntısı yasamadi birazda bebegin kendisiyle alakali sanirim..kucaginizs aldiginizda her sey gecmis olur insallah

Görümcem aynı hastanede vip Oda da kaldı aslında ben onu beğendim , anneyi sürekli kontrole geliyorlar sen sürekli bir emzirmeyle uğraşıyorsun odaya gelen direk seni görmüyor masada ikram vs ve dinlenme koltuğuna geçiyor , sen müsait olunca seni ve bebeği görmeye yanına geliyorlar bunu sevdim , ama diğer türlü odaya girildiğinde lap sen ortadasın sen ve memelerin

Rabbim tez vakitte saglıgına kavusmanı yavruna saglıkla kavusmanı nasip etsin insallah

Çok Geçmiş olsun canım. Zor da olsa sağlıkla doğumun gerçekleşmiş ya Gerisini boş ver artık. Bebeğinde de inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve hemen yanına gelir. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Öncesinde ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı sana?

Oy maşallah tosun olmus gülce

Ben sevmiyorum olumsuz hikayeleri
Hele birde aynı yerle ilgili olumlu seyler yasayan varsa ne gerek karnı burnunda kadına kötü kötü seyler anlatmaya

Ya ben acıbadem veya florence mantıgına alısmısım
İlk girilir hasta görülür sonra içeri dogru devam edilir odaya geçilir
Bunda koridor mantıgı hop giriyorsun bekleme alanı
E git koridorda bekle o zaman :)
Bide dogurduk diye gögsüm dısardamı gezicem sürekli emzirme sütyenini lohusa geveligini bosunamı aldık kenardan acılmalı

Evet ojesiz gidip odaya geçip kendine gelince sürmek lazım oda resimler için işte ben 2 çeşit pembe oje aldım yanıma
Bende kırmızı bordo metalik
Kuaförüde yakındaki kuaförlerden ayarlayacagım ertesi gün gelsin beni bi forograf cekimi icin düzeltsin

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla yanınıza gelsin bebişin tam da seni arıyordu gözlerim. çok şükür kurtuldun
ay acaba strese mi girdi ay şöyle mi diye diye tosun yaptın kızı maşallah ay sizin de çok az kaldı o zaman

Zaten normal doguramazmisim diye teselli ediyorum kendimi haftaya 4ü bulur saglikla gelsinler yeter ki,bir sorunlari olmasin tek dilegimm
Öyle yada böyle bi sekilde cıkarıcaz kızlarımızı ha normal ha sezeryan hic düşünme bile onu
Saglıklı olsun yeter
Maşallah ama baya iyi beslemişsin kızını ne yedin ictinde yaramıs oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…