Ben sadece kaynattım sonra elimi değmeden bi kağıt havlu çıkardım kaşıkla onun üzerine koyup kuruttum tamamen. Sonra da yine kaşıkla buzdolabı poşetine koydum emziğiKizlar, ben cantaya biberon ve emzik koyacagim. Koymadan once sadece kaynatarak sterilize mi etmek lazim? Ben de sterilizator de var ama hic kullanilmadiklari icin ona gerek yok sanirim. Siz nasil yaptiniz?
Ben de 37+2de gittim ama kanal hakkında hiçbir şey söylemedi doktor daha erken değil mi?Kızlar 37+3 teyim bebek kanala girmemiş 17 gün daha var yine girmezse sezeryan dedi, ya da suni sancı dedi. Daha girebilir ama değil mi kanala
Al benden de o kadar. Bayılırım her şeyi pahalı almayaO zaman çok normal bu hislerim. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.
Aminnn ayy darısı başımıza şu doğum stresini atlatıp emzirdiğim günleri görür müyüm stressiz?
O zaman beyazlığını da senden aldınhepsini tek taraftan almasın
Ben 200 e aldım düşmüş demekherşeyi pahalı almakta üstüme yok
Kızlar 37+3 teyim bebek kanala girmemiş 17 gün daha var yine girmezse sezeryan dedi, ya da suni sancı dedi. Daha girebilir ama değil mi kanala
Nişanın gelmiş olabilir benim 3 gün sonra doğum oldu
Hastanenin böyle şeyleri düşünmesi güzel. 24 derece klimada şuan ben üşüyorum ama meselaBenim favorim 25. Tabi klimasına göre değişir. Evet sanırım benim aldıklarım da giydirilmeyecek, o kadar ütüledik katladık zahmetle. Sağlık olsun ne yapalım. Ten tene teması önemsiyırlar demek ki ne güzel hastane bulmuşsun. Benimkini de görcez bakalım pek bi şey beklemesem de.
Ama xl lik suanda bile değilsin kadın bilerek tekrar satıs yapmak icin öyle vermiş belliki
Bacım onlar hep yalanmıs dogumdan cıktım hop indi falanHastane konusunda çok seçeneğim yoktu ztn. Burda 3 hastane var sadece biri devlet diğer ikisi özel. Burdaki acıbademinde sgk ve özel sigortalarla anlaşması var fiyatları diğer acıbademlere göre baya uyguna geliyor hizmet kaliteside gayet iyi doktorlar iyi tek bebek yoğun bakım burada var birde yazlık yer olunca aşırı bir talep yoğunluk yok ekstra ilgililer doktorlar ve hastane. O yzdn hastane seçimi çok kafa karıştırmadıinşallah sürecin sonuna kdr bu şekilde devam eder pişman etmezler
Bende bu bana büyük olmaz mı doğumdan sonra karın iniyor dedim ama çok fazla sıkıp hareketi engellememesi gerekiyor o yzdn bu şekilde istiyorlar deyince aldım. Ztn çok merak ediyorum acaba göbek ne kdr iniyor doğumdan sonra gecelikler pijamalarda şu anda göbekten kasıyor mesela inşallah doğumdan sora girerim içine aylar önce burada biri göbek 6 aylık haline dönüyor demişti.6. Ayımda deneyip aldım hepsini olmazsa yandık
Bilmiyorum ki erkense daha ne ala, ay zaten ölmüyorum normal doğum diye ama ilk doğum bi denemek istiyorumBen sadece kaynattım sonra elimi değmeden bi kağıt havlu çıkardım kaşıkla onun üzerine koyup kuruttum tamamen. Sonra da yine kaşıkla buzdolabı poşetine koydum emziğiama vermem herhalde meme alırsa ilk günlerde gerek yok diyorlar. Göğüs kalkanı almıştım onları da aynı şekilde kaynattım poşete koydum
Ben de 37+2de gittim ama kanal hakkında hiçbir şey söylemedi doktor daha erken değil mi?
Evet baya gecikmiş seninki sanki. 1 hafta var daha inşallah döner diyelim. Dönünce de bitmiyor işte kanala girdi öi girmedi miAl benden de o kadar. Bayılırım her şeyi pahalı almaya
Kanalı hiç bilmiyorum ama benimki de ters duruyor, kafa yukarda. Yarın bakalım ne diyecek doktor, 37'den sonra dönmez demişti, hayırlısı.
Cok tesekkurler canim anladim ama benim ilk dogumum sezaryendi ve kanamam baya olmustu normal ped beni idare etmeyebilir. Bunu da bilmiyorm normali deneyebilirz demisti 22 haftalikken ama bir sonraki kontrolde sorucam artikSezeryan olacaksan gece pedi isini gorur. Ben 1 tane depend kullandim paketin kalani kaldi cunku sicakta hava aldirmayip karnimi terletti. Depend kulot seklinde hasta bezi. Hastaneden normal hasta bezi taktilar 1 tane bende onu cikarinca depend giydim, cikarirken yanlardan yirtip atiyorsun ama terletiyor.
Lohusa pedini ilk kez gorup almistim ondan da 1 adet kullandim cunku cok kalin ve buyuk geldi. O kadar kanamam olmadi. Su anda normal ped yetiyor bana. Ama gece pedi daha iyi.
Hasta bezi bebek bezlerinin yetiskinler icin olani.
Mesane pedini bilmiyorum.
Lohusa pedi ise kalin uzun ve normal pedler gibi yapiskani olan camasira yapistirilan bir ped.
Alicam artik hepsindenLohusa pedini gördüm ama kanatları yok diye almadım, orkid gece extra aldım. Tabi depend de. Haklısın depende normal doğumda daha çok ihtiyaç duyuluyor. Mesane pedi de lohusa pesine benziyor sanırım, depend'in külot gibi olmayan modelinde mesane pedi yazıyordu diye hatırlıyorum.ozozefe
Ay inşallahO zaman çok normal bu hislerim. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.
Aminnn ayy darısı başımıza şu doğum stresini atlatıp emzirdiğim günleri görür müyüm stressiz?
O zaman beyazlığını da senden aldınhepsini tek taraftan almasın
Ben 200 e aldım düşmüş demekherşeyi pahalı almakta üstüme yok
Kızlar 37+3 teyim bebek kanala girmemiş 17 gün daha var yine girmezse sezeryan dedi, ya da suni sancı dedi. Daha girebilir ama değil mi kanala
Bacım onlar hep yalanmıs dogumdan cıktım hop indi falan
İnanmayalım
En az on gün iki hafta falan buluyormus kendisini belli etmesi siskinligini indiğini gözle görmek falan
Küçükmü aldın kiGeçmiş olsun o zmn bana süslü sabahlığı geceliği fln artık lohusalık bitince eşime giyerimAllahtan rahat edeyim diye 2 tane modal penye elbise koydum çantaya onlarla idare ederim artık üstünede önü kapanmayan sabahlık
Ödem oluyormus siskinlik oluyormusBen arkadaşıma gittim doğum yaptığı ertesi günü karnı baya gitmişti. Bende hep doğumdan sonra 6 aylık halin gibi oluyorsun ona donuyoraun diye duydum
Artık doğsalar da görsek kafa allak pullakÖdem oluyormus siskinlik oluyormus
Keske insek dedigin gibi hemen ne güzel olur :)
ikisi farklı şeyler :)Kafasinin asagi da olmasi dogum kanalina girdigi anlamina gelmiyor mu o ayri bir durum mu
Sanırım normal dogumda daha cok inerArtık doğsalar da görsek kafa allak pullak
gözün aydın hayırlı olsunMerhaba Kizlar,
Ben Dogum yaptim,cok sükür.darisi sizlerin basina.eylül bebisi olacakti Ama agustos aslani oldu oglum. Cok sükür ikimizde iyiz,erken dogum oldugu icin bebegin bir süre yogun bakimda kaldi antibiotik tedavisi gördü,bir kac güne taburcuyuz. Hepimize Hayirli evlatlar olsun, kendinize Cok Iyi bakin.öptümm
Canım gözün aydın maşallah ikinizede sağlık içinde büyüt bebişiniMerhaba Kizlar,
Ben Dogum yaptim,cok sükür.darisi sizlerin basina.eylül bebisi olacakti Ama agustos aslani oldu oglum. Cok sükür ikimizde iyiz,erken dogum oldugu icin bebegin bir süre yogun bakimda kaldi antibiotik tedavisi gördü,bir kac güne taburcuyuz. Hepimize Hayirli evlatlar olsun, kendinize Cok Iyi bakin.öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?