Hadi gözün aydın
En kısa süredede saglıgına kavusurda eve dönersiniz insallah

Hayırlı olsun.Hemencecik toparlanin insallah

Hayırlı olsun, cook geçmiş olsun. Bir an önce toparlanmaniz dilegiyle

29da kanala girmis olsa emin ol relax kalmaz doktor bende tam emin değilim ama sanırım kanala girdiğinde bebeğin kafası görünmüyor. bildiğin aşağılarda oluyor bebek. kanala girmesi birkaç hafta içinde doğacağı anlamına gelir. hatta belki birkaç günde

Küçükmü aldın ki

Küçük almadım canım aslında large beden aldım oysho dan 6 aylık göbeğimle denedim olmuşlardı gayet geçen hafta bavula koyarken bi deniyim dedim yine oldu ama gecelik kastı göbekten sabahlık tam ucu ucuna kapatıyor. Ben baya bildiğin göbeğe gittim ama göğüslerimde kalçamda bişey yok sırf bir göbek önde.

Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin allah Kaçıncı haftada doğum yaptın? Varmıydı normal doğum riskin?

Belki ödemin siskinligin olmaz iner hemen
Ben hamile kreasyonundan aldıgım icin s hepsi ama hala oluyorlar

Belki ödemin siskinligin olmaz iner hemen
Ben hamile kreasyonundan aldıgım icin s hepsi ama hala oluyorlar

Benim şu anda da hiç ödemim yok ama özellikle sezeryandan sonra çok ödem oluyor diyorlar bakalım hayırlısı bir an önce gelsin artık hayırlısıyla nasıl olucak nolucak düşün düşün çatlicam meraktan

Aa neden ? Herkesin esi giriyor destek oluyor siz bise gormuyosunuz bile..

Haklisin. Gruptaki doğumları okudukça baş aşağı da demisti bende sanki doğuracağım diye o psikolojiye kapıldım öyle durum olsa hastane ye yollar yatis yaptirirdi :)

Evet öyle. Sütüm gelmiyor nasıl sağdınız ilk zamanlar hemşire pompa kullanma hemen dedi. Önce biraz elle kendi sütünü sağ dedi ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…