Esin istemezse kendi tercihiniz tabiki canim ama bana en basindan beri her korktugumda ben yaninda olucam demesi cok buyuk destek oluyo..sanki bir sey olsa olacak her seye sahit biri var her seyi birak elimi tutmasi bebisi ilk birlikte gormek bile cok guzel olacak

Kaç hafta döndü, bi aşağıda bi yukarıda. Ve en son yukarda kaldı dönmüyor.

Çok haklısın. Mesela hastanede sadece onun kalmasını istiyorum yanımda, en büyük desteğim o. Biz bu konuyu bir daha gözden geçirelim.

Evet onlar bitmiyor malesef . Herşeye bi yorumları var insanların . O yüzden kulaklarını kapayacaksın başka türlü insanın psikolojisi bozulur zaten

Plm123 tavsiyeler için çok sağol inşallah bebişin de iyileşir dönersiniz evinize

S silam30 zadehan hayırlı olsun kuzucuklara maşallah tebrik ederiz darısı başımıza

Kaçırdığım bişey varsa kusura bakmayın

Bugün çok sancılandım dayanamayıp acile gittim nst çekildi ebe doğumun başlamış dedi ama hiç açılmam yokmuş eve git bol su iç dedi sancıyla açılıyormuş
Dua edin inş açılmam oluverir evdeyim şu an hala sancılarım var hayırlı zamanda gelsin inş yavrum

Bu arada açılma muayenesi çok rahattı korktuğumu söyledim ilk başta ebeye, sakinleştirdi sağılsun çok tatlı bi kadındı hiç acımadı kızlar korkmayın sizler de

Hepiniz iyiki varsınız

anaaa hayırlı uğurlu olsun
kızlar koşun silam da doğurmuş

ayyy çok heyecanlandım. kolayca açılman olsun insallah
sancı girdiğinde eğil çömel. sıcak suya otur biraz açılmayı hızlandırır

Selamlar bugün kontolum uz vardı artık haftada 1 e düştü artık 3 kilo olmuş kızım anestezi testi yapıldı kan verdim EKG çekildi idrar tahlili ve sorular grip olduğum için atlatmaya bak genel anestezi alamazsın spinal olcak dedi zaten spinal istiyordum bende. Ama Bi aklımda acaba uyusamı diyordum spinal deyince kesin olduysa artık uyuma ihtimali kalktı ortadan artık. Artık ve bebeğin suyu kontrol edilecekmiş doğuma 10 Eylül demiştik ama haftaya netleşecek inşallah bizden haberler böyle

Hayirli dogumun olur insallah cokca dua ediyorum sancisiz bir avazda

Geçmiş olsun gözünaydınnn. Darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…