Benim de açılmam var sancım yok canım. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Inşallah bebeğin toparlar ve yanında olur en kısa zamanda sanada geçmiş olsun gözün aydin

Maşallah gözünüz aydın. Sağ salim taburcu olun inşallah. Normal doğum mu oldu?
İnşallah bi avazda değil yarım avazda kurtulursun, açılman da hızlıca olur da nsıl doğurduğumu anlamadım diyenlerden olursun. Bizlere de dua et. Hayırlı güzel doğumlar

Hayırlı olsun Gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin bebeğine

Ay inşallah sancılarınla açılmakta çabucak olur canim bi avazda doğurursun

Senle ben ayniyiz bazen yaziosun hah diyorum aynisi ama onca insan yapiyor.epidurali ve sakinlestirici veriyorlar korkma esinde yaninda olur daha ne genel daha tercih edilmiyor sanirim ama yinede tercih meselesi
Bu durum aslında kadının yapısıyla, mizacıyla ilgili biraz. Doktorumla konuşmuştum bu konuyu, ben biraz heyecanlı, çabuk korkan bi insanım. Doktorum bu yüzden bence sen genel anestezi olmalısın dedi, eşimle de konuştuk, o da doğuma girmeye çekinen bir insan. Sanırım kararımı da verdim, evet ben hemen korkan, panik yapan biriyim, spinalde de korkabilirim. Böyle bir travma yaşamayı riske alamam.
Ama daha cevval veya bebeğini hemen görme takıntısı olan biri olsaydım kesin epidural ya da spinal yaptırırdım.

Ahh herkes hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kavuşsun bebeğine :)

Evet gerçekten iyisine denk geldiğin zaman hiç hissetmiyorsun bile. Benim doktor hadi birlikte ittirelim spekulumu dedi :) suyun gelip gelmediğini öyle anladı

Kızlar doğum sırasında abartısız 5 dakikada 2 sefer tuvalete gidip ıkınıyordum büyük tuvaletim var zannedip. Meğersem bebeğin kafasıymış bağırsaklara baskı yapan, 15 dakika sonra da doğdu zaten. Ordan anlayın ki doğum başladı bebek geliyor

@balbebis doğurdun mu bilmiyorum yazmıyorsun kac gündür ama masamı kurdum sonunda
yesilus T tuboz

Henüz tabi lokumları drajeleri beze kulesini tamamlamadık ama asagı yukarı olucak sey böyle
Kuzuyu iptal edip yerine balon standı koyucam veya aynı kuzudan bir tane daha yükseltiyle koyup arkasına bi balon standı daha koyucam
Henüz kesinleştirmedim onuda

Eklentiler

• 86F3D48F-4C93-47B8-B974-562B27AE19C0.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 151
Gayet güzel olmuş balon standı 2 tane yapıp kuzuyu ortalayabilirsin belki , kuzu şirin durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…