Gayet güzel olmuş balon standı 2 tane yapıp kuzuyu ortalayabilirsin belki , kuzu şirin durmuş
Hepsinden iki tane var aslında ama tam bilemedim ondan böyle biraz yarısını öyle yarısını böyle bıraktım
Ablam bu sekildede begendi simetri pek sevmiyor bendede illa simetrik olucak
Bakalım düşünüyorum kuzuyu ortalarsam beze kulesinin yanında kaybolur ikilersem daha iyi olur gibi

Bence de bu masa simetri istiyor ozaman 2 balon standı 2 kuzu , ortada beze stantı gayet düzenli durur

Ay kızlar bu akşam benim sıpa çok hareketli. İş güç derken Çok da yoruldum ondan mıdır bilmiyorum ilk defa çok belirgin derecede belime ara ara ağrı vuruyor. Amanın bi heyecan stres basmaya başladı acaba olabilir mi diye

harikasın dostum
çok güzel eline sağlık
kâğıt çantalarda ne vardı

Arkadaşım da bebek çıkarken büyük tuvaleti çıkıyor sanmış lağman yapılmış halbuki (iğrenç olduysa kusura bakmayın ama arkadaşım öyle bir histi diye anlatıyor)

Çok tatlı olmuş canım eline sağlık

Çok cici olmuş canım emeğine sağlık sağlıcakla gelsin yavrun

Selam lütfen haberdar et çünkü ben de aynı durumdayım :)) normalde çok az hareket eden bebiş iki gündür durmuyor ve ara ara belimden ağrı gelip gidiyor

çok tatlı olmuş camdan ifşa olmasaydınız bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…